Şimdi Ara

accent admire 1.6 neden yok ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • okdr pazarda dolaştım pazarda 1 tane gördüm başkada görmedim, sitelerde çok az sayıda var araba tutulmadımı yoksa aldıalarda satmıyorlarmı anlamadım gitti.. Ben bitane temiz alıp sıralı taktırmayı düşünüyordum sizce yanlışmı düşünüyorum hatamı ederim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguzzzzz -- 25 Mart 2008; 12:23:14 >

• dayım 3 ay kadar önce aldı 2004 admira 1.6 İstanbuldan aldı 33.000 kmde. 14.750 YTL

insanların sıfır alırken dizeli daha çok tercih etmesi ve benzinlide ise düşük motor hacmi seçmelerinden kaynaklanıyor.mesela aklıma gelen albea 1.6 motorlu olanlarıda var ama piyasada çok nadir internetten baktığındada öyle çünkü herkes sıfır 1.3 multijet dizel veya 1.2 16V 80 Hp almayı tercih ediyor ekonomik olsun diye.dizellere bak istersen
  • O araçlardan fazla yok ancak yolda karşılaştığınız da normal bir Accent gibi davranmayın çünkü öyle bir hızlı kalkıyor ki yetişemiyorsun. Performansı gayet güzel.
  • evet yaa 1.6 lar roket gibi. arkasından da yetişmeniz zor. hele hele albea 1.2 motor gibi perfonmans özürlü araçlarla ise bu imkansız..
  • 2004 accent admire 1.6 gp sahibiydim o araçla kaza geçirdim.. Ama gerçekden güzel bir arabadır 3.5 sene kaldı bizde.. hiç sorun çıkarmadı bakım aralıkları 10000 km.. kullanmak isterseniz öneririm.. 210 km/h yaptım en fazla
  • bende 2006 model 1,6 16 v var.sıralı taktım.süper yakıyo .140 ykrş falan.ama performans süper.bir çok arabadan seri bence.tavsiye ederim.1,3 den biraz fazla yakıyoı ama performansa değer.
  • şöyle temiz eli ayağı düzgün 2005,2006 full+full bulabilirsem hiç kaçırmıyacam alıcam sıralıyıda takıcam ama birtürlü bulamadım :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • üstat sahibinden.com da var ayrıca çok isabetli bir karar 1.3ler hem hantal hemde gaz taktınmı yerinden kalkmaz ben 2 ay önce aldım imzamdaki aracı çok memnunum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.