Şimdi Ara

Acayip hızlı konuşuyorum ve kelime yutma problemim var acil yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cok kötü bir problemim var hayatım zehir oldu resmen ya acayip hızlı konuşuyorum ve kelimeleri yutuyorum sürekli cümleleri tekrar almak zorunda kalıyorum haftaya carşamba özel bir hastaneden randevu aldık seansı 100 lira sizce faydası olurmu artık kurtulmak istiyorum bu durumdan kendimi cok kötü hissediyorum bugün okuldan geldiğimde evde sinirimden duvarı yumrukladım artık bıktım lütfen yardım edin :/ :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockyin -- 4 Kasım 2013; 17:10:59 >

• Takip.Aynı sorun bendede var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de hızlı değil de türkçeyi aksanlı konuşamıyorum. sonradan öğrendiğim için. ama arkadaşlarım felan alıştılar :D anlaşılmayacak düzeyde ise tedavi olmalısın ama değilse sorun etme bence.
  • En kötüsüde bugün hoca sorduğu bir soruyu cevaplamamı istedi ya agzımdan tuhaf şeyler cıkıyor kontrol edemiyorum bir kelime söylerken hızlı ve yutarak söylüyorum bi diğer en kötüsüde hoca ve sınıftaki arkadaşlar gülüşerek alaycı tavırlar sergilemeleriydi yer yarılsaydıda içine girseydim keşke :/ :/ :/ :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockyin -- 4 Kasım 2013; 17:30:42 >
  • Çok hızlı konuştun kardeş hiç anlamadım
    Şaka bir yana kitabı sesli tane tane okusan yardımı olur belki
  • Mikail- kullanıcısına yanıt
    Haftaya özel bir hastaneye gidecem diksiyonla ilgili ümraniyede eğer faydasını görürsem sanada yazarım
  • Takip hızlı konuşuyorum ama bazen kelimeleri yutuyorum. Ayrıca şöyle bir tabir var. Hızlı konuşanlar zeki olurmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Takip hızlı konuşuyorum ama bazen kelimeleri yutuyorum. Ayrıca şöyle bir tabir var. Hızlı konuşanlar zeki olurmuş

Evet çok zekisiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • brad pitt gibi mi konuşuyon ? böyle:

• quote:

Orijinalden alıntı: Jegelskerdeg

ben de hızlı değil de türkçeyi aksanlı konuşamıyorum. sonradan öğrendiğim için. ama arkadaşlarım felan alıştılar :D anlaşılmayacak düzeyde ise tedavi olmalısın ama değilse sorun etme bence.

ana dil ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeni95

quote:

Orijinalden alıntı: Cspawn

Haftaya özel bir hastaneye gidecem diksiyonla ilgili ümraniyede eğer faydasını görürsem sanada yazarım

bir arkadaşta söylemiş,bu durum için sesli kitap okumayı tavsiye ediyorlar.ama noktalama işaretlerine dikkat ederek okuyacaksın ve sadece kendin duyduğun için sessiz sessiz okumayacaksın,net okuyacaksın.

bu arada hastaneden ne bölümüne randevu aldın?

Dil ve konuşma terapisi diye geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xandrodis

quote:

Orijinalden alıntı: Jegelskerdeg

ben de hızlı değil de türkçeyi aksanlı konuşamıyorum. sonradan öğrendiğim için. ama arkadaşlarım felan alıştılar :D anlaşılmayacak düzeyde ise tedavi olmalısın ama değilse sorun etme bence.

ana dil ne ?

norveççe. hemen ardından da danca. ikisini beraber öğrendim denebilir. ikisi de anadilim düzeyinde.
  • ağzınıza yatay şekilde kalem koyun dişlerinizle ısırın öyle bişeyler okuyun mesela dhde takılırken ağzında kalem olsun konuları sesli bi şekilde okuyun, öyle öyle düzelir
  • Hızlı koşuyorum diye okuyan tek ben miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kekemeliği Gözünüzde Büyütmeyin !

Eğitimimize Katılan Bir Öğrencimizin Konuşmasının İlk Hali

https://www.facebook.co...o.php?v=561979587212225

Eğitimden Sonra Bir Haber Programında Röportaj Yaparken

https://www.facebook.co...php?v=10152157281063158

Bilgi İçin : 0536 769 21 56
     Acayip hızlı konuşuyorum ve kelime yutma problemim var acil yardım!!!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.