Şimdi Ara

ACABA TEK KASADA 2 PSU KULLANABİLİRMİYİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Malum iyi bir ekran kartı iyi bir psu istiyor...
    Benim sorum şu olucak Elimde Feel Hurricane II 550watt psu lu Kasa var bunun dışında eski kasamdan 400 watt lık bir psu daha var ben bu 2 psu yu kullanarak psu sorunumu aşabilirmiyim... yani düşüncem 400 watt lık psu yu sadece ekran kartıma(Saphire x1950pro AGP 512mb 256bit) [ekran kartına parayı yatırınca para kalmadı doğal olarak ] Kullansam diyorum, acaba bu olabilirmi....
    Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler....

• olabilirde! nası olacak ? yani nası açıp kapayacaksın ? anakart üzerinden psu ya start komudu gitmiyormu? neyse sanırım benim kafam karışık biraz ama işin uzmanı arkadaşlar bişeyler söyler herhalde sanırım ben sadece sana başka bir soru daha verdim
  • Olmasına olurda bir sürü problemle karşılaşırsın.
    1-) Çok yer kaplar,Yer sıkıntısı yüzünden kasanın içinde hava akımı etkilenir ve kasanın içi daha çok ısınır.
    2-) Kasanın herzaman açık olması lasım anakart üzerinden pense gibi bişeyle kısa devre yapıp iki psu yu çalıştırabilmen için.
    3-) Tek bir tane daha performaslı psu dan daha pahalıya gelir.
    Sonuç,
    Uğraşmaya değmez.
  • hayal ürünü git adam gibi bi psu al ne gerek var bunlara
  • Ver parayı alayım allah allah
    bizimki bi düşünce olurmu diye sordum sadece niye asabi cevaplar veriyosun...
  • fire ball'da iki PSUbağlanabilen kasa var.
    http://www.firebal.net/asp/listgroup.asp?group=PSUSUZÇELİK
  • Bu konuyu yüksek elektrik mühendisi bir arkadasla konusmusutuk. Ayrı ayrı olarak takman pek mumkun değil, senkron çalısma zor ve anakart üzerinde 2. powerın olusturdugu iç gerilim zarar verir. Ama iki poweri birlestririp tek power yapar isen mümkün.
    edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinteR -- 25 Ağustos 2007; 17:21:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: WinteR

Bu konuyu yüksek elektrik mühendisi bir arkadasla konusmusutuk. Ayrı ayrı olarak takman pek mumkun değil, senkron çalısma zor ve anakart üzerinde 2. powerın olusturdugu iç gerilim zarar verir. Ama iki poweri birlestririp tek power yapar isen mümkün.
    edit: imla

bunu yapabilen arkadaş zaten buraya bu soruyu sorma lütfunda bulunmaz direk yapar
  • 2 sene önce kullandığım sistemde çift psu vardı...halen aynı kasayı kullanıyorum

ACABA TEK KASADA 2 PSU KULLANABİLİRMİYİZ?
  • Bende çift psu kullanıyorum ve herhangi şikayetim yok
  • Çift psu'yu Sorunsuz kullanan arkadaşlar,
    Bunu nasıl sorunsuz sağlıklı bir şekilde yapılacağını ayrıntılı ve gerekiyorsa resimli olarak anlatırsanız benim durumumdaki herkes yararlanır duacınız olur(öğrenci duası hayırlıdır )
    Paylaşımınız için şimdiden teşekkürler...

• arkadaşım çift psu ile uraşana kadar eğer maddi durumun varsa iyi bir PSU alırsın hem ömürlük bir PSU un olur hemde rahat edersin..bu arada kasan feel olduu için 2 PSU yu kasa içine nası sığdıracaksın dışarı koysanda çok emanet gibi durur(benim görüşüm)dediğim gibi maddi durum varsa iyi bir PSU tercihimdir
  • Sanırım Bu link i okuduktan sonra yapacağım biraz bekleyip parayı toparlayınca sağlam bir psu almak herkese ilgisi için tekrar tekrar teşekkürler...
    bu siteyi bu yüzden çok seviyorum
  • ucuz ve kaliteli psu istiyorsan fsp'nin 400wattlık modeli biçilmiş kaftan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.