Şimdi Ara

Acaba Tek Benmi böyle yapıyorum?Başkalarıda böyle yapıyormu dedikleriniz? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
0
Favori
8.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: şemsilepervane

formula1 veya moto gp izlerken çok sevdiğim halde yarısında uyurum hiç bir zaman sonuna kadar izleyemedim
    cebimde bozuk para sevmem illa harcanacak
    telefon her zaman sağ cebimde olur para(lar)sol cebimde anahtar ve cüzdan taşımam çok sıcakta olsa illaki atlet giyerim atlet giymediğim zaman hatırlamıyorum ne olursa olsun her yattığımda eşofman uzun olacak sıcaktan ölsem bile v.s. v.s
    he birde müzik dinlerken kendimi çok güzel vokal yapıyo sanırım sesi kayıt
    ederim sonra kendi sesimden nefret ederim

formula1 veya moto gp izlerken çok sevdiğim halde yarısında uyurum hiç bir zaman sonuna kadar izleyemedim
    yalnız değilsin
    yalnız değiliz

• quote:

Orjinalden alıntı: numberone_0

güsel konu

elektrik süpürgesi sesine hasta oluyorum. yok böle güsel bi ses annem elektrik süpürgesi ni açtığı anda bende bi rahatlık oluyor,gözlerim kapanıyor hemen uyuyorum. sadece bendemi oluo acaba

elektrik süpürgesi ve fön makinasının sesi çocuğun annesinin karnında duyduğu sese benziyormuş,,o yüzden severmiş senin yaş kaçtı ???

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuLz -- 30 Eylül 2008; 8:38:02 >

• Yalnız değilsin..

Yalnız değiliz..

ve Yalnız değilim.:)

kenezx şarkılarının devamını bekliyorum op şarkı olayını ara ara bende yaparım sonra ulan mahvettim şarkıyı der susarım
  • Ben de elektrikli süpürge sesi çıkarken aaaaaa diye ses çıkarrım çok uyumlu acayip bişe olur bunu yapan yoktur heralde yav anlatamadım bile
  • Benimki biraz acayip ama

Ben çereze tuz eklerim nasıl olursda olsun
  • Elektrikli süpürge, saç kurutma makinesi sesine bayılırım.
  • Kaldırımdaki çizgilere basmamaya özen gösteririm
    TV deki ses hep çift sayıdır..
    Media Playerdaki ses düzeyini 75 e getiremiyorum diye Media Player kullanmam
    Tuvalet kağıdını çizgisinden katlarım
    Her söylenen sözde yapılan harekette çok derin anlamlar ararım
    Kulaklıklarım kesinlikle doğru takılmalı. Sağ ve sol
    Polislerin yanından geçerken adrenalin olsun diye şüpheli davranırım. Ters ters bakıp hızlıca yürürüm.
    Gazete ve dergileri okumaya son sayfasından başlarım
  • Bu Konu Tutar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: se[R]pentine

Kaldırımdaki çizgilere basmamaya özen gösteririm

Polislerin yanından geçerken adrenalin olsun diye şüpheli davranırım. Ters ters bakıp hızlıca yürürüm.

aynen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Basar

quote:

Orjinalden alıntı: se[R]pentine

Kaldırımdaki çizgilere basmamaya özen gösteririm

aynen

Adrenalin amaçlı içeri almasınlar?

• quote:

Orjinalden alıntı: Time_Force
    wcye girdigimde mutlaka bişi ile ugraşmalıyım genelde cep. tel. ile oyun oynayıp muzik dinliyorum

bendede var daha buradaki pek çok şey varda onlaı yazamam iki saat Ama ben laptopla DH'ye giriyorum
    Yalnız değilsin...
    Yalnız değiliz...
  • - Diyelim ki evin iç kapısında camlar var mutlaka sayarım..
    - Oturduğum yerin karşısındaki duvarda resimler varsa mutlaka sayarım kaç tane var...
    - Bir otobüs park yerinin yanından geçiyorsam mutlaka saymaya çalışırım kaç otobüs var..
    - Yüksak bir bina görsem mutlaka sayardım kaç kat.. ( bu küçüklüğümde vardı şimdi yok)
    - Evin penceresi diyelim tek parça değil bölmeli, yani açılan kısmı var birde sabir kısmı var. mutlaka sayarım 1 2 diye..

bende de devamlı birşeyleri sayma takıntısı var
  • yataktan sabahları bi uyandım mı yorgann ters düz olduğunu görürüm we gıcık olurum.haftada 3-4 kere oluyor bu uyurkan ne rüya gördüğümü de hiç hatırlamam nası oldu bu die giyinirken düşünürüm bu arada telefondan müzik açarım sabahn 7sinde en kısık sesle günün dewamında saçma saçma şeyler dewam edior ama çok uzun üşeniyorm
  • Markette meyva filan seçiyorsam elime aldığımı asla geri koymam, uğursuzluk getireceğine inanırım.
  • Ne kadar ilginç şeyler var...
  • Pantolonumu ters giyerim
  • Oturduğum odanın kapısı her zaman kapalı olmalı.

Bir şeyler yemeye girerken mutlaka cüzdanımı kontrol ederim başıma gelmesinden en çok çekindiğim şey yanımda para olmaması
  • Birisi yanımda (özellikle asansörde falan ) parmağını, yada boynunu kütletince benimde kütletmem gerek, hele olay parmaksa acıyana kadar zorlarım
    illaki kütleyecek :)

arabayı park edince mutlaka tekerleri kaldırıma yada arabanın yola fırlamayacağı yöne çeviririm,

mp3 kulaklıklarını takarken sağ-sol ayrımı yapmam ama iyi bildiğim bi şarkıda stereo ters gelirse değiştiririm,

serçe parmakların Shift tuşunun üstünde olması bende de var
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeWBeWC!BeWBeW

quote:

Orjinalden alıntı: Riqimaru

quote:

Orjinalden alıntı: brk_066

Büyük tuvaletim geldiğinde bilgisayar başındaysam,hemen gitmek yerine biraz beklerim ve yere diz topuklarımın üstüne oturarak ellerim sandalyede monitöre bakarım Garip birşey.Yalnız hissediyorum kendimi bu konuda.Ama biliyorum yalnız değilim,yalnız değiliz

Küçükken aynını yapardım. TV izliyoz, kakam gelirse gidip koltuğun öbür tarafına geçer dizlerimin üstüne çökerdim. Annemde kakan mı geldi diye sorardı

Ufakken bendede vardı bu.''kaka can çekişmesi''koymuştum ozamanlar adını.

abi bendede var bu olay

• quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

Yatarken iki yastıkla yatarım . Kafama aldığım yastık puff puff olucak ve diğer yastığı bacağımın arasına alırım :)

Aynen

Yalnız değilsin...
    Yalnız değiliz...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.