Şimdi Ara

Acaba Tek Benmi böyle yapıyorum?Başkalarıda böyle yapıyormu dedikleriniz? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
246
Cevap
0
Favori
7.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Supurge konusunda sıkıntı var. Acaba bu uyku getiren hangi markaymıs. Getirmeyenler hangi markaymıs.
  • Sol cebimde cüzdan sağ cebimde telefonum olcak yoksa rahatsız olurum aklım orda kalır şunların yerini değiştireyim gibi...

Aldığım paketteki orta sigarayı önce içerim başkası alırsa sinir olurum o paketten tad alamam.

Cep telefonumda cevapsız çağrı ve okunmamış mesaj simgesi görürsem hemen gereğini yaparım çok gıcık olurum o 2 simgeye.

Kültablasını boş yer kalmayana kadar doldururum sonra dökerim.
  • çok fazla kendi kendime konuşuurm ama içimden sürekli her defa acaba başkalarıda böyle içinden konuşuyormudur ki diye merak ederim her şeyi düşünmek isterim her şeyi bilmek isterim
    arkadaşlarım ya da birisi benden bi sır sakladıgında acayip sinirim bozulur bilgisayarsız yaşayamam evde yalnız oturdugumda TV mutlaka açık olmalı birde böyle bi huyum vardır bir şeylerden ses gelmeli ışıklar yoksa ışıldaktaki radyoyu açarım galbia ben bir deliyim
  • Bizde bi mikrofon var.Özellikle Sansar Salvo'nun bir konser görüntüsünü YouTube'dan açarım ve sanki konseri ben veriyormuşum gibi mikrofonla şarkı söylerim.Arada sırada kaldır elleri fln..

Bunu yapan bence kimse yok..

Bi de başka bişey var..Her tuvalete girdiğimde büyüğünü yaparken edebiyat hocamı düşünür ve kendi kendime "Acaba o da s.çıyo mudur?" derim...

Kaldırımda yürürken farklı renklere ve çizgilere basmam..

GTA oynarken ara sıra aranma yıldızım olmasa bile içim rahat etsin diye"leavemealone" yazarım

Eğer perdem yamuksa ve düzeltemediysem kesinlikle içim rahat etmez.

Saat,takvim vs. duvarda yamuk durursa içim bi garip olur ve hemen duvardan kaldırırım.

Cep telefonumu koyduğum cebimde başka hiçbir şey olmaz.

Mesela sağ elim kapıya çarpsın,sol elimi de ben bilerek çarptırırım.

Bi de bazen sanki çok önemli bir kişiymişim gibi çıkar ayna karşısında röportaj veririm.Bazen büyük bir doktor,bazen büyük bir yazılımcı,bazen ise çok ünlü bi rapçi olarak..

Son olarak kötü bir huyum da,birisiyle kavga ederken çok şey söylerim.Eve geldiğimde bütün gün o kavgayı düşünürüm.Düşünürken de aklıma mütiş cevaplar gelir.Onları söyleyemediğim için kahrolurum..

Ve daha aklıma gelmeyen bir çok şey..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::SadeceÖğrenci:: -- 16 Mart 2009; 21:25:29 >

• Herhangi bir kızla konuşurken sesimi biraz inceltip kısarak daha "tatlı" gösteriyorum... Gerçekten çok garpi bi olay ama, en tombik kızdan en alımlısına böyle gidiyor :(
    Neden yapıyorum sizce? Ben de bilmiyorum nedenini... Bikaç seçenek:

1)Çapkınlık?
    2)Tentürdiyot?
    3)Yav*aklık?
    4)Hö?
    5)Psikilojik?
  • bende tvsiz uyuyamam her gece 15dk ya ayarlarım tvyi
    cebimde bozuk para taşıcaksam yarısını sola diğer yarısını sağa koyarım dengelensin diye:D
    okulda cebimde anahtar taşımam
  • Sağ kulağımın memesiyle oynarım küçüklükten beri ve o meme şu anda sarktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: lostplanetp

Sağ kulağımın memesiyle oynarım küçüklükten beri ve o meme şu anda sarktı

metinT duymasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ASİL01

quote:

Orjinalden alıntı: lostplanetp

Sağ kulağımın memesiyle oynarım küçüklükten beri ve o meme şu anda sarktı

metinT duymasın

Aman sakınnn
  • quote:

Orjinalden alıntı: Time_Force

yolda yururken herkes sanki bana bakıyormuş gibi geliyor tuhaf hissediyorum

aynen bendede war bu olay yüzünden çok kavga ettm
  • Bende Kaldırımda Yürürken Mavilere Basarım Yada Karelere İşte Belli Renk Ve Desenlilere xD
  • Ömrüm boyunca siyah giymedim,giymemde siyah takıntım var.

Sabah ilk sigaramı yakana kadar fonksiyonel hale geçemiyorum.Sabahları çok lanet olurum.

İş yerinde masa tertibi takıntım var,masam daima boş olmalı,sadece loptop ve kalemlik.Akşam işten çıkarken mutlaka toplarım.

Denizden çıkınca duş almadan 30 saniye tutamazsınız beni,tuzlu su üstümde kuruyacağına kafamdan vurun daha iyi.

Bayanlara karşı ayak bileği takıntım var,annemin gösterdeği 2 kızı ayak bilekleri kalın diye istememiştim,annem oydu beni sonra o ayrı.

Arabama bindiğimde ne olursa olsun ilk teybi açarım,müzik ruhun gıdasıdır.

Yolda yürürken trafiğin akışı yönünden yürürüm hep,tersini yapana deli olurum.

Uçakta tek sayılı koltuğa hayatta oturmam,gerekirse uçuş iptal olur.

En son ne zaman çikolata yediğimi hatırlamıyorum,hatta nefret ediyorum,çocukluğumda da yemezmişim,doktor bana gaflet ve dalalet içinde bakmıştı,çikolata sevmeyen bir çocuk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _AMADEUS_ -- 16 Mart 2009; 21:58:30 >

• Tek sayılara karşı gıcıklığım vardır.Kaldırımda çizgiye basmam,biryerin kapısından girmeden önce adımlarımı sayar hep çift sayıyla girmeye dikkat ederim.Üç merdiven atlamak isteyip de atlayamadığımda iner tekrar yapmaya çalışırım.Sırada kalem ile silgi illa kanal gibi yerde durur.Tuvalette çömelme pozisyonu aldığımda ayaklarımın simetrik olmasına dikkat eder hedefe ona göre kilitlenirim.Atletim donumun dışında oldu mu rahatsız olurum.Boynumu sağa çevirdiğimde mutlaka aynı şiddette sola da çeviririm.Ohoo daha neler neler..

Ekleme:Araba kullanırken çekmemesine sinir olup bir alt viteste uygunsa devir kesiciye kadar giderim.Kasislerde mutlaka yavaşlar 2-3km/h ile giderken bire atar devam ederim.Birinci viteste yanlışlıkla 2.500 deviri geçtiğimde yine devir kesiciye kadar giderim.Bağırdı mı tam bağıracak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 16 Mart 2009; 22:03:33 >

• aynen læ uyuz olurum bende..

quote:

Orjinalden alıntı: Generalx

yaw şu süpürge meselesi bende yok o sese acayip derecede gıcığım hiç rahatlatıcı değil
  • Gelelim benimkilere ;

* Eğer tv karşısında Yemek yiyorsam kesinlikle o tv de benim sevdiğim izliyebileceğim birşey olacak yoksa yemeğe başlayamıyorum
    * Mersinin Sıcağını bilen bilir ben o sıcakta çarşafı kafama kadar çekmeden yatamam. ve pişerdim ama yine yatamazdım . hep bu karabasan korkusundan. allahtan klima icatı varda pişmekten kurtuluyorum.
    * Kendimi evin camından atasım var. 7. kattan ( bu beni çok korkutuyor ) acaba atlasam ne olur misali.
    * Birinin yanına vs gitme olayı. hep düşünüyorum bir sihir olsa onun yanına gitsem acaba ne yapıyor haberi olmadan izlesem vs
    * Masadaki webcamın kapağı ben karşısındayken kapalı kalacak.
    * Bazen Yolun ortasında avazım çıktığı kadar bağırsam milletten nasıl bir tepki alırım diye düşünüyorum.
    veya toplu taşıma araçlarında felan .
    * Sıcak börek,lahmacun vs türü şeyler yiyemem Soğuk daha çok hoşuma gidiyor.

Aklıma bu kadar geldi. ama birçok daha var güncellerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.saygili -- 17 Mart 2009; 2:09:46 >

• Acaba sadece ben mi dk da bir dh yi yeniliyorum
  • Konu yine hortlamış:)

Yalnız Değilim,Yalnız değilsin,Yalnız Değiliz.
  • gecenin köründe '' ulan acaba arabanın kapılarını kilitledim mi?'' diye , üşenmem gider kontrol ederim

diyelim ki bu gün 2.00 da yatıcam kendimi programlarım fakat saat ikiyi 10 geçse hemen bu programı 3 sarkıtırım

daha deli şeyler var
  • ne içersem ne yersem önce koklar öle yer içerim var mı læ benim gibi

ha birde uyurken başım hariç hiç bi yerim açıkta kalmaması lazım baş parmağım bile dışarda kalırsa cin şeytan vs. dokunacakmış gibi gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novalgine_plus -- 17 Mart 2009; 1:54:40 >
  • bendede çift takıntısı war nedendir bilinmez
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.