Şimdi Ara

Acaba psikiyatriye mi gitmem lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
49
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. 35 yaşındayım. Ailemden ayrı bir şehirde memurum. 12 yıldır tek yaşıyorum. Evli değilim sevgilim de yok. Yalnızlık ve gurbet artık yordu baya. Uzun süredir çok fazla alkol tüketiyorum. Her gün 3 paket sigara da var. Bundan dolayı baya borç yaptım. Kartları patlattım ve kredi çektim ödemek için. Yani sıkıntı ve yalnızlıktan çok içiyorum ve borcum çok. Sanırım depresyondayım. Özellikle akşamları çok bunalıyorum evde. Ne yapsam sizce antidepresan vb kullansam iyi gelir mi ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night King -- 21 Eylül 2026; 19:53:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam böyle hayat mı geçer gözünü seveyim. Ben de bir 4 yıl yalnız yaşadım. Yalnızlığı da çok severim ama bir hobin veya arkadaşın olmadıkça zaman geçmez kendine zarar verirsin. Böyle devam edersen yüksek ihtimalle 45’i görmezsin kendine dikkat et lütfen.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Haklısın dostum. Bugün hiç içmedim. Zorlanmadım açıkçası. Spora da başlıyorum. Bundan sonra alkol yok. Para da harcamıcam hep evde yicem. Sadece sigara içerim. Onu da azaltcam inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.