Şimdi Ara

Acaba hangi bankadan hesap açmalıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 15 ekimde 18 yaşımı doldurdum, artık üstünde ismimin yazılığı oldu bir bankamatik kartı görmek istiyorum.

Sizce hangi banka en uygunu şuan?

• garantiden açtır, en çok kazanan banka ne de olsa.. finansbank olabilir mi? sanki kart veya neydi üyelik ücreti almıyordu sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speakerphone2010 -- 20 Kasım 2010; 14:32:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: speakerphone2010

garantiden açtır, en çok kazanan banka ne de olsa.. finansbank olabilir mi? sanki kart veya neydi üyelik ücreti almıyordu sanırım.

Garantiden hayatta açmam, 1-2 kere para yolladım oradan 5 TL aldı, Finansbank olabilir ama eğer dediğin gibi ise.

Düzenleme: Garantiden 20 TL yollamıştım bir kere 5 tl istedi 25 tl aldı, ulan verdiğin hizmet ne ki 5 tl alıyorsun, sanki 1000 tl yatırdık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan15 -- 20 Kasım 2010; 14:41:17 >

• İş bankasının ilk imza diye bir olayı var(18 yaşından küçükler için). Bankamatik kartı veriyorlar ve 18 yaşından küçük olduğun için yıllık ücret vb. almıyorlar. İsteyenler bakabilir ama senin yaş geçmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan15
    quote:

Orijinalden alıntı: speakerphone2010

garantiden açtır, en çok kazanan banka ne de olsa.. finansbank olabilir mi? sanki kart veya neydi üyelik ücreti almıyordu sanırım.

Garantiden hayatta açmam, 1-2 kere para yolladım oradan 5 TL aldı, Finansbank olabilir ama eğer dediğin gibi ise.

Düzenleme: Garantiden 20 TL yollamıştım bir kere 5 tl istedi 25 tl aldı, ulan verdiğin hizmet ne ki 5 tl alıyorsun, sanki 1000 tl yatırdık.

Farkli bankalar arasi para transferlerinde tum bankalar aliyor bu ucreti bildigim kadariyla ama yanlis da olabilirim tam emin degilim

• ben 3 yıldır ziraat bankasını-yapıkredi bankasını-finans bankı kullanıyorum ve şunu rahatlıkla söyleyebilirimki internet bankacılığı konusunda en iyisi yapıkredidir bunu ben söylemiyorum aldığı ödüllere bakabilirsin ve güvenlidir, kullanıcı dostudur, 7/24 online müşteri hizmeti vardır. Havale için miktar ne olursa olsun 1 tl alır eft içinde durum aynı miktar ne olursa olsun 3 tl alır.
  • Bende ing bankın nakit kartı var.Onu iptal ettirip başka bir bankadan hesap açtıracağım ama karar veremedim.Hele hesap işletme ücreti yok mu deli ediyor adamı hele ki öğrenciyse.Sadece kuveyt türk hesap işletme ücreti almıyor.yapı kredi,garanti 70tlye yakın kesinti yapıyorlar.En az kesinti yapan bankaya hesap açacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi banka olmalı?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • işbankasından şaşmayın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nobran8906

ben 3 yıldır ziraat bankasını-yapıkredi bankasını-finans bankı kullanıyorum ve şunu rahatlıkla söyleyebilirimki internet bankacılığı konusunda en iyisi yapıkredidir bunu ben söylemiyorum aldığı ödüllere bakabilirsin ve güvenlidir, kullanıcı dostudur, 7/24 online müşteri hizmeti vardır. Havale için miktar ne olursa olsun 1 tl alır eft içinde durum aynı miktar ne olursa olsun 3 tl alır.

isbank internetten havalede ucret almiyo eft gene 3 lira.

sahsen yeni hesap actircaksam ya ziraatten yada is bankasindan actirirdim, zira heryerde bankamatikleri var, aslinda hala ogrenciyseniz iste universiteli karti cikarabilirsiniz isbanktan

• Yapıkredi, işbank, akbank. En kral bankalar bunlar. Gidip Garanti gibi yerlerden açmayın sonra kendi paranızı çekmek için bile bankayla kavga edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vico

İş bankasının ilk imza diye bir olayı var(18 yaşından küçükler için). Bankamatik kartı veriyorlar ve 18 yaşından küçük olduğun için yıllık ücret vb. almıyorlar. İsteyenler bakabilir ama senin yaş geçmiş

bende var bundan memnunum
  • ya o değil de ben banka hesabı açmak istiyorum ama sadece para koyacam faizini falan yemeyecem ve adamlar benden de faiz kesmeyecek.banka hesabı konusunda islam açısından bir sorun var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ivoorzwart

ya o değil de ben banka hesabı açmak istiyorum ama sadece para koyacam faizini falan yemeyecem ve adamlar benden de faiz kesmeyecek.banka hesabı konusunda islam açısından bir sorun var mı?

hadi faizi gectim, bazilari haram der ki, bence o da yanlistir. banka sizin paranizi alir degerlendirir, bi nevi paranizi kiraya verirsiniz,banka aldigi karin bi miktarini size verir, bence bunda haram falan yok, siz birakin faizi banka hesabi islamda sorun yaratirmi diye yazmissiniz, yapmayin bu kadar yahu,
  • garanti de extra genç,yapıkredi de play kart yıllık ücret almıyo.2sinden birini seçebilrsin bende garanti var,online alışverişte,paypal ile vs kullanabiliyorum memnunum öneririm
  • iş bankası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

quote:

ya o değil de ben banka hesabı açmak istiyorum ama sadece para koyacam faizini falan yemeyecem ve adamlar benden de faiz kesmeyecek.banka hesabı konusunda islam açısından bir sorun var mı?

hadi faizi gectim, bazilari haram der ki, bence o da yanlistir. banka sizin paranizi alir degerlendirir, bi nevi paranizi kiraya verirsiniz,banka aldigi karin bi miktarini size verir, bence bunda haram falan yok, siz birakin faizi banka hesabi islamda sorun yaratirmi diye yazmissiniz, yapmayin bu kadar yahu,

güzel bir senaryo yazmissin bununla avutmayin kendinizi,faizin kucugu buyugu her türlüsü günah ve haramdir bu kurani kerimde apacik belirtilmistir.Allahin yasak ve emirlerine uyun yoksa ziyan olursunuz.
    Not: Akbank veya Yapi Kredi derim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi +24edition -- 2 Aralık 2010; 14:47:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

quote:

quote:

güzel bir senaryo yazmissin bununla avutmayin kendinizi,faizin kucugu buyugu her türlüsü günah ve haramdir bu kurani kerimde apacik belirtilmistir.Allahin yasak ve emirlerine uyun yoksa ziyan olursunuz.
    Not: Akbank veya Yapi Kredi derim..

dinle elestiri yapmayin, herkesin dusuncesine saygili olun. hassas konu, sizde hassas olun tartisma buyur gider

• quote:

quote:

sizin dediğiniz faiz değil borsa yada hisse senedi dir. faiz direk "paranın kirası" gibi bi şeydir yani para bankanın kasasında durduğu sürece (birnevi size karşı borçlu) belli oranla ekler. paranı faize yatırdığına faizden kazanırsın borsadan değil. borsa haram değildir faiz haramdır

• İste üniversiteli hesabı actir
    Ücret kesilmiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

İste üniversiteli hesabı actir
    Ücret kesilmiyo

is te uni ile dusuk limitli bir kredi karti bile alabilir uygun faizi var cunku is bankasi hem net bakaciligi hem atm coklugu iloe bir numara
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.