Şimdi Ara

psn hesabını nasıl geri alabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 gün önce 2.el bir ps4 pro aldım arkadaşın dedigine göre içinde last of us rdr2 gta 5 vesaire birçok oyun vardı , fiyatta anlaşıp almaya gittigimizde oyunların bazılarının bir hesapta bazılarının diğerbi hesapta oldugunu ve 2. hesabı arkadaşınında kullandıgı için şifresini değiştirmememizi istedi(arkadaşı aktif olarak kullanıyormuş) normalde çeker giderim ama yinede fiyatına göre iyi bir alışveriş olucagı için kabul ettim. ilk hesabın herşeyini degistirip sorunsuz birşekilde oynuyorum ama 2. hesaptaki oyunları kendi açtıgım oturumlarda , kendi save dosyalarımla oynayamıyordum . ayrıca cihazı 3 aylık diye aldım fakat 7-8 ay öncesinden oyun satın alım geçmişini bulunca ve ayrıyetten 2.hesabın vermeyişinden dolayı şifresini değiştirmeye karar verdim . hesabın mailini telefon numarasını şifresini değiştirmeme ragmen birşekilde hesabı kurtarmış ve bana bunu yaptıgım için şikayet edicem siber suçtur vs mesajlar attı .




    1-hesabı nasıl kurtardı


    2-ilk hesabıda ele geçirebilirmi


    3-şikayet vs etse sorun yaşarmıyım


    4-2.hesabı tekrar onun yaptıgı gibi ele geçirebilirmiyim?




    şuan 2. hesap cihazımda girili fakat oyun veya ayarlarına giremiyorum şifre istiyor


    yardımlarınıızı bekliyorum








  • Bu yaptığın hiç hoş bir şey değil. Baştan o şekilde anlaşmışsın. Ayrıca 2. hesap kardeşlikle başkasından alınmış olabilir. Hesap alma, oynayıp satma vs gibi... O yüzden 7-8 ay öncesinden gözüküyor olabilir. O hesap kendi hesabı olmayabilir vs...


    @th777




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 7 Temmuz 2022; 20:9:49 >
  • pek etik olmadıgının farkındayım fakat anladıgım kadarıyla 1. hesabı kendisi 2. hesabı arakdaşı psn kardeşligi ile kullanıyor , benim dedigim satın alma tarihini 1.hesaptan kontrol ettim. neden playstationu olmadan alışveriş yapsınki?

  • th777 T kullanıcısına yanıt

    2. hesabı başkasından almış olabilir. Yani oyunu kendi almamıştır. Kardeşlik sistemini bilmiyorsun. Hesaplar sürekli el değişir. Dayanışma gibi. Alınıp, bitirilip, satılır. İnsanlar birbirine yardımcı olur. Bu şekilde oyunlar daha uygun fiyata gelir. Adam sana güvenerek şifresini değiştirme demiş. O şekilde anlaşmışsınız.

  • evet sistemi bilmiyordum dahada geri vermez heralde yapabilecegim birşey varmı

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.