Şimdi Ara

AC Origins Türkçe Yama YAYINLANDI! [AnimusProjesi.com] (76. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.822
Cevap
57
Favori
149.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet. Kırık olmayan ps4 konsolunda yama çalışmayacaktır. Bu arada Scofiled'in eline, emeğine sağlık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • animusprojesi@gmail.com üzerinden mail attım ama sanırım bakmıyorsunuz maillere o yüzden buradan yazmak istedim. Yama beta aşamasındayken patreon'dan 4$ bağışta bulunup yamayı almıştım tabi o zamanlar oyunum orijinal değildi kullanamadım şuan orijinal oyun satın aldım konuya bir daha bakayım dedim %100 yama çıkmış bu yamaya nasıl ulaşabilirim? daha doğrusu %100 yamayı almak için bir daha mı bağış yapmak zorundayım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AMD KÖLESİ

    animusprojesi@gmail.com üzerinden mail attım ama sanırım bakmıyorsunuz maillere o yüzden buradan yazmak istedim. Yama beta aşamasındayken patreon'dan 4$ bağışta bulunup yamayı almıştım tabi o zamanlar oyunum orijinal değildi kullanamadım şuan orijinal oyun satın aldım konuya bir daha bakayım dedim %100 yama çıkmış bu yamaya nasıl ulaşabilirim? daha doğrusu %100 yamayı almak için bir daha mı bağış yapmak zorundayım?
    Tekrar bağış yapmanıza gerek yok. Mailinizi cevapladım, linki orada bulabilirsiniz.
  • Said hocam korsan olarak 1.2.1 versiyonunu indirip kurdum. Gamepadi falan ayarlamak için Türkçe yama arkaplanda inerken oyunu açıp ayarları yaptım. Türkçe yama dosyasını attıktan sonra ise oyun açılmaz oldu. Küçük ekranda Assassin's Creed Origins bannerı geliyor ancak oyun açılmıyor. Bir fikriniz var mı neden olabilir? Bu sürüm uyumsuz olabilir mi?
  • Hak, hukuk ve vergi sistemi savunan insansılar plati.ru'dan kaçak hesap alıp gönül rahatlığıyla yüzü kızarmadan oyun oynayıp emek veren insanlara da laf eder olmuş. Ne hale geldik. Yazık!
  • Yama korsan hiçbir sürümde çalışmıyor üye olmak isteyenler bunu gözönünde bulundursun. Adama soru soruyoruz cevap bile vermiyor şu hale bak. Madem bir iş yapıyorsun 1.2.1 sürümüne de uyarlasana yamayı arkadaşım herkes orijinal oynayacak diye bir kaide mi var. Benim oyunda verecek üç yüz tlm yok ama size bağış yapıyorum belki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunda çölde görünen yıldız yağmurları seraplar falan bi sonuca bağlanıyo mu yoksa sadece o anlık görünen şeyler mi bilen var mı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evladı fatihan -- 22 Eylül 2018; 15:31:36 >
  • yamayı korsan oyuna karşı olduğunuz için pc üzerinde orjinal oyuna göre uyarlamışsınız tamam okey ama ps4 sürümü ne olacak? kırık konsollarda çalışacak yani korsan olacak? bu ne yaman çelişki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet Ekibin İkiyüzlülüğünü Gördük

    KORSANA KARŞI ÇIK PC'DE YAMAYI KORSANDA ÇALIŞMAYACAK ŞEKİLDE UYARLA DAHA SONRA PS4'DE JAİLBREAKLİ CİHAZLARA YANİ KORSANA GÖRE UYARLA

    BU İkiyüzlülük Yalancılık Değil de Nedir ?
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    korsanda çalışmıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zebercet

    Yama korsan hiçbir sürümde çalışmıyor üye olmak isteyenler bunu gözönünde bulundursun. Adama soru soruyoruz cevap bile vermiyor şu hale bak. Madem bir iş yapıyorsun 1.2.1 sürümüne de uyarlasana yamayı arkadaşım herkes orijinal oynayacak diye bir kaide mi var. Benim oyunda verecek üç yüz tlm yok ama size bağış yapıyorum belki.
    Bu konu daha önceki sayfalarda 80 kere tartışılmıştı.

    Olayın korsana karşı olmakla falan alakası yok, 1.2.1'den sonra bir güncellemede bazı metinler değiştiğinden yapılan yama eski metin dosyalarının olduğu 1.2.1 sürümünde çalışmıyor. Yani ileride 1.5.0 sürümü cracklenirse yama o sürümde çalışacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

    Bu konu daha önceki sayfalarda 80 kere tartışılmıştı.

    Olayın korsana karşı olmakla falan alakası yok, 1.2.1'den sonra bir güncellemede bazı metinler değiştiğinden yapılan yama eski metin dosyalarının olduğu 1.2.1 sürümünde çalışmıyor. Yani ileride 1.5.0 sürümü cracklenirse yama o sürümde çalışacak.

    Alıntıları Göster
    Adamlar kıçı kırık bir warez sitesinde uyarlayıp paylaşmış zaten 1.2.1 için sen ne anlatıyorsun. Oyunun 1.2.1 sürümünü indirip o metinleri çıkarıp uyarlamak çok mu zor sence bu adamlar için? Laf olsun diye konuşma rica ediyorum. Kraldan çok kralcı olacağım diye kendinizi bu kadar kasmayın.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zebercet

    Adamlar kıçı kırık bir warez sitesinde uyarlayıp paylaşmış zaten 1.2.1 için sen ne anlatıyorsun. Oyunun 1.2.1 sürümünü indirip o metinleri çıkarıp uyarlamak çok mu zor sence bu adamlar için? Laf olsun diye konuşma rica ediyorum. Kraldan çok kralcı olacağım diye kendinizi bu kadar kasmayın.

    Alıntıları Göster
    Ne kraldan çok kralcılığı, sen ne kadar atarlı giderli bir ergensin ya. Şimdi hatırladım da kitap bölümü gibi forumun en sakin bölümünde bile hırgür çıkarabilen garip bir varlıktın sahi.

    Bak insan gibi yazdık anlamadın, bir daha deneyeyim. Yamayı almadan önce keşke bir konuya baksaydın oyunun mevcut crackli sürüm 1.2.1'de çalışmadığı defalarca söylendi burada. Bunun sebebi de yamayı yapan ekibin korsana karşı olduğu için korsanda çalışmasın diye ayrı bir çaba sarf etmesi değil (çünkü senden sonra yazanlar pcde özellikle korsana karşılar diye yama çalışmıyor gibi yazmış) 1.2.1 sürümündeki metin dosyalarıyla 1.5.0 sürümündekilerin farklı olması. 1.5.0 cracklenirse yamanın korsan çalışmaması gibi bir sorun kalmayacak.

    Şu yazdığımda yamayı yapan ekibin neyini savunduğumu düşündün de kraldan çok kralcı dedin bana acaba, benim tek yazdığım oyunun 1.2.1'de çalışmama sebebi. Şunu da belirteyim ben bu yamaların parayla satılmasına da karşıyım aslında. Bu işleri zamanında birileri gönüllü yapıyordu zaten, gönüllülükte maddi kazanç beklentisi olmaz. İnsanlar memnun kalırsa ve paraları varsa bağış sisteminde kendileri para verir. Yoksa internette yüzlerce dizi bölümü, onlarca film çeviren insan var onların bir para talep ettiğini görmedim. Yok eğer ben yama satacağım diyorsan, tam anlamıyla şirketleşip profesyonelce çalışırsın. İki arada bir derede böyle bir yapılanma doğru değil. Hani kraldan çok kralcılık yapıyorum ya güya onun için yazıyorum bunu.

    Son olarak kıçı kırık warez sitesinde yamayı 1.2.1'e uyarladılarsa indir oyna, niye dert tasa edindin kendine? Yamayı yapan ekip şimdilik 1.5.0 için yapıyoruz ama 1.2.1'e de uyarlayacağız deyip sonra uyarlamasa anlayacağım ama başından beri 1.2.1'de çalışmayacağını söylüyorlar zaten, senin 1.2.1'de çalışmıyor diye atarlanman saçma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 22 Eylül 2018; 22:28:20 >




  • Oyunu beleşe oynuyamıyorsunuz diye gruba boşa laf atmayın,kaç kere indirim oldu alsaydınız.
  • Bu kralcılarla uğraşılmaz. Adama zamanında nasıl dert olduysam kaç sene önceki mesajları bile hatırlıyor şuna bak. Ben kitap bölümüne yazmayalı nereden baksan beş sene oluyor. Hem para verip üyelik alacağım hem de warez sitelerinde link arayacağım vallahi şahane kafalar arkadaş. Ondan sonra kralcı deyince de kızıyorlar. Hayır 77 sayfa konuyu okumam mı gerekiyor bir de? Vallahi boş yapılır da bu kadar yapılmaz ya. Hepi topu metin farkları çeviriye eklenip çıkarılacak ve iki farklı indirme opsiyonu konulacak bunu dedim diye paragraf döşemenin ne mantığı var gece gece? Adamların avukatı değilsiniz her yorum yapana mal bulmuş mağribi gibi atlamayın.




  • Korsancılar beleşçiler ağlıyordu korsan versiyonuna uygun yamayı bile indirmeye beceremeyenler sağa sola salyalarını akıtıyordu :D ancak halinize gülünür sizin vasıfsızlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: evladı fatihan

    Korsancılar beleşçiler ağlıyordu korsan versiyonuna uygun yamayı bile indirmeye beceremeyenler sağa sola salyalarını akıtıyordu :D ancak halinize gülünür sizin vasıfsızlar
    Valla oyuna ve yamaya para vermeyenlerin ağlayacağını sanmıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flatronx -- 23 Eylül 2018; 0:59:59 >
  • Ben tartışmayı anlayamıyorum. Boşu boşuna millet birbirine laf diyor.



    Korsan mi oynuyor oyunu? Olabilir. Acaba kaçımız bütün filmleri sinemada para verip izliyoruz ? Yada kaçımızın netflix üyeliği varda dizilere para verip izliyoruz. Örnek olarak bakın bunlara.



    Ha para verip alan da kendi zevkine. Sonuçta her daim oynayabileceği steam hesabında bulunacak bir oyun.



    Yamaya para verip oynayan ve4ilen emeğe karşılık gönlünden koptuğu için veriyor.

    Vermeyene de saygı duymak lazım.



    Tek olay benim burda eğer laf denilec3kse birilerine. Verilen emeğe laf diyenlere olmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zebercet

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Güzel güzel devam et yarın ilk işim savcılığın yolunu tutmak olacak bu hakaretleri sana tek tek yediricem mustafa beyefendi..

    Kapına postacı gelip eline zarfı tutuşturunca anlayacaksın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMD KÖLESİ -- 23 Eylül 2018; 12:14:22 >
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.