Şimdi Ara

Abur cubur yiyerek kilo vermeyi deneyeceğim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
13.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun bir süredir fazla kilolarımdan kurtulmanın yollarını arıyordum. Bunun için diyetisyene gittim bana verdiği listeyi bir süre uyguladım. Gerçekten işe yaradığını gördüm ve bir miktar(13 kilo) verdim. Ama şekerli şeyler yememek bana çok zor gelmeye başladı. Ve sürekli diyetimi bozdum. En sonunda şekersiz bir hayatın bana göre olmadığını anladım. Ve işin teknik kısmını biraz araştırdım. Günlük kalori ihtiyacımız altında kalori alarak beslenirsek kilo veriyorduk. O halde dedim. Abur cubur,şeker yiyerek ama günlük kalori ihtiyacımın altında kaloride kalarak kilo verebilir miyim? Cevabı henüz ben de bilmiyorum. Ama verilebileceğine dair bi kaç video izledim. Buna benzer bir diyet buldum ama. Twinkie diyeti. Günde sadece 10 tane twinkie(Amerika'da popüler bir aburcuburmuş) yiyerek kilo veriliyordu diyette. Ben de benzerini kendim yapacağım. Biscolata yiyerek yapacağım tabi. En sevdiğim aburcubur. Günlük 2000 civarı kaloriyi Biscolatadan alıp kilo vermeye çalışacağım. Buraya haftalık olarak durumu nasıl hissettiğimi filan yazıcam.

Abur cubur yiyerek kilo vermeyi deneyeceğim.Abur cubur yiyerek kilo vermeyi deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1DF3AA226 -- 23 Ekim 2017; 19:43:10 >

• Sadece cips yiyen kadin vardi kilosu nornaldi ama saclar kotuydu kirik hemen dokuluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

• aburcuburları severim evet ama çok fazla yersek normal yemeklerden ne farkı kalır ki nefret edersin bence diyetisyenin verdiği listeye devam et
  • Önce karaciğere veda et.

• diyet miyet yalan. koşmak lazım aga

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bisiklet sür ve bir spor salonuna yazıl. Diyet yapmaya gerek kalmadan kilo veririn ve kas yaparsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Abur cuburlarda son durum
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Normal besinlerden alacagin vitamin mineral hicbiri aburcuburda yok 1 seneye ölmek istiyorsan dene

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kilo vereceksin ama çöp gibi bir vucudun olacak hem zayıf kassız hem de yağlı sonra yillarca o kilo verme sirasinda kaybettigin kaslari yeniden insa etmek icin spor yapmak zorunda kalacaksin.
    Sonra kendi ellerinle yok ettigin kaslarin yuzunden metabolizma hizin cok dusecek yaglari yakmakta asiri zorlanacaksin 2 gram kasin kalmis oyle kolay degil kas yapip yag yakmak 30 lu yaslarin basinda da obez falan olursun artik.

Abur cubur denen şey zehirdir,tuketmeyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sturmfahrt -- 24 Ekim 2017; 2:21:4 >
  • İifym diyetini araştir günlük alman gereken 2000 kaloriyse 1700 ünü sağlıklı besinlerden alıp 300 kalori bi Magnum yersin ben öyle yapıyorum çatır çuturda yağ yakıyorum yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Best Twisted Fate

İifym diyetini araştir günlük alman gereken 2000 kaloriyse 1700 ünü sağlıklı besinlerden alıp 300 kalori bi Magnum yersin ben öyle yapıyorum çatır çuturda yağ yakıyorum yani.

İlk kez duydum hocam. Yağ yakıyor musun gerçekten?

• Kilo almak istiyorsanız günlük ihtiyacınız olan kaloriden 400-500 kalori daha fazla kalori alın.
    Kilo vermek istiyorsanız günlük ihtiyacınız olan kaloriden 300-400 kalori daha az alın. Kilo vereceğim diye günlük almanız gereken vitamin ve mineralleri kısmayın.
    Bu işin mantığı bu. Diyetisyende aynı şeyi yapacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Loner

Kilo almak istiyorsanız günlük ihtiyacınız olan kaloriden 400-500 kalori daha fazla kalori alın.
    Kilo vermek istiyorsanız günlük ihtiyacınız olan kaloriden 300-400 kalori daha az alın. Kilo vereceğim diye günlük almanız gereken vitamin ve mineralleri kısmayın.

Hocam benim merak ettiğim durum buysa ne yediğimin çok da önemi var mı? Yani günlük kalori ihtiyacımdan 400 az alıp ama kaloriyi abur cuburdan alsam ne olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tüng

quote:

Kilo almak istiyorsanız günlük ihtiyacınız olan kaloriden 400-500 kalori daha fazla kalori alın.

Hocam benim merak ettiğim durum buysa ne yediğimin çok da önemi var mı? Yani günlük kalori ihtiyacımdan 400 az alıp ama kaloriyi abur cuburdan alsam ne olur?

Evet bu yöntemi yapabilirsin ama hiç sağlıklı olmaz. Çünkü vücuduna sağlıksız yağlar alıyorsun ve aldığın karbonhidratın %80'i şekerden geliyor.

• quote:

quote:

sana güzel bir örnekle açıklayım
    kalori saymaya mantığını anla

1 Adet (55gr) Eti Karam Gurme Bitter Çikolata 295 Kaloridir.

İçerisinde patates dışında bitkisel yağ ve tuz bulunan Lay’s Klasik patates cipsinin bir küçük paketinde (69g) 364 kalori bulunmaktadır.

https://yasamduygusu.files.wordpress.com/2015/03/bild15.png

400 kalori kahvaltı

yani 3-4 abur cuburla alman gereken kaloriyi yarım saaatte alabilirsin
    ve sonra yediğin herşey yağlanmana sebep olacak.

fakat temiz besinlerin kalorisi az
    böyle olunca gün içerisinde aldığın kalori
    yukarı da örneğini verdiğim yarım saat içerisinde aldığın kaloriden az

• Veremezsin.
    Çünkü çok çabuk acıkacaksın :)
  • ilk aşamada olacaklar:

karaciğer yağlanması
    gastrit ülser
    açlık krizleri
    açlığa tahammülsüzlük
    diyabet
    bağırsak problemleri
    diş çürükleri
    gözlerde kızarma
    idrarda koyulaşma
    böbrekte zorlanma
    zihinde karışıklık
    sabah yorgun uyanmalar
    tüm gün yatmana rağmen aşırı yorgun hissetme
    kalp sıkışması
    dışkıda pis koku kabızlık

sonraki aşamaları şimdiden yazmaya gerek yok hacı
  • 10 dakikadır gülüyorum
  • Bir üstteki konunun adı: "Mal mıyım sizce?"
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Best Twisted Fate

İifym diyetini araştir günlük alman gereken 2000 kaloriyse 1700 ünü sağlıklı besinlerden alıp 300 kalori bi Magnum yersin ben öyle yapıyorum çatır çuturda yağ yakıyorum yani.

İlk kez duydum hocam. Yağ yakıyor musun gerçekten?

Tabiki hocam yaklaşık 55 kilo civarı verdim ve fit bir vücuda da sahibim yani çoğu yağdan gitti.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.