Bildirim
Abur cubur yiyerek kilo vermeyi deneyeceğim.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sadece cips yiyen kadin vardi kilosu nornaldi ama saclar kotuydu kirik hemen dokuluyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aburcuburları severim evet ama çok fazla yersek normal yemeklerden ne farkı kalır ki nefret edersin bence diyetisyenin verdiği listeye devam et -
Önce karaciğere veda et.
diyet miyet yalan. koşmak lazım aga
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bisiklet sür ve bir spor salonuna yazıl. Diyet yapmaya gerek kalmadan kilo veririn ve kas yaparsın -
Normal besinlerden alacagin vitamin mineral hicbiri aburcuburda yok 1 seneye ölmek istiyorsan dene
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Kilo vereceksin ama çöp gibi bir vucudun olacak hem zayıf kassız hem de yağlı sonra yillarca o kilo verme sirasinda kaybettigin kaslari yeniden insa etmek icin spor yapmak zorunda kalacaksin.
Sonra kendi ellerinle yok ettigin kaslarin yuzunden metabolizma hizin cok dusecek yaglari yakmakta asiri zorlanacaksin 2 gram kasin kalmis oyle kolay degil kas yapip yag yakmak 30 lu yaslarin basinda da obez falan olursun artik.
Abur cubur denen şey zehirdir,tuketmeyiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sturmfahrt -- 24 Ekim 2017; 2:21:4 >
İifym diyetini araştir günlük alman gereken 2000 kaloriyse 1700 ünü sağlıklı besinlerden alıp 300 kalori bi Magnum yersin ben öyle yapıyorum çatır çuturda yağ yakıyorum yani.
quote:
Orijinalden alıntı: Best Twisted Fate
İifym diyetini araştir günlük alman gereken 2000 kaloriyse 1700 ünü sağlıklı besinlerden alıp 300 kalori bi Magnum yersin ben öyle yapıyorum çatır çuturda yağ yakıyorum yani.
İlk kez duydum hocam. Yağ yakıyor musun gerçekten?
Kilo almak istiyorsanız günlük ihtiyacınız olan kaloriden 400-500 kalori daha fazla kalori alın.
Kilo vermek istiyorsanız günlük ihtiyacınız olan kaloriden 300-400 kalori daha az alın. Kilo vereceğim diye günlük almanız gereken vitamin ve mineralleri kısmayın.
Bu işin mantığı bu. Diyetisyende aynı şeyi yapacak. -
quote:
Orijinalden alıntı: The Loner
Kilo almak istiyorsanız günlük ihtiyacınız olan kaloriden 400-500 kalori daha fazla kalori alın.
Kilo vermek istiyorsanız günlük ihtiyacınız olan kaloriden 300-400 kalori daha az alın. Kilo vereceğim diye günlük almanız gereken vitamin ve mineralleri kısmayın.
Bu işin mantığı bu. Diyetisyende aynı şeyi yapacak.
Hocam benim merak ettiğim durum buysa ne yediğimin çok da önemi var mı? Yani günlük kalori ihtiyacımdan 400 az alıp ama kaloriyi abur cuburdan alsam ne olur? -
quote:
Orijinalden alıntı: tüng
quote:
Hocam benim merak ettiğim durum buysa ne yediğimin çok da önemi var mı? Yani günlük kalori ihtiyacımdan 400 az alıp ama kaloriyi abur cuburdan alsam ne olur?
Evet bu yöntemi yapabilirsin ama hiç sağlıklı olmaz. Çünkü vücuduna sağlıksız yağlar alıyorsun ve aldığın karbonhidratın %80'i şekerden geliyor.
-
quote:
quote:
Hocam benim merak ettiğim durum buysa ne yediğimin çok da önemi var mı? Yani günlük kalori ihtiyacımdan 400 az alıp ama kaloriyi abur cuburdan alsam ne olur?
sana güzel bir örnekle açıklayım
kalori saymaya mantığını anla
1 Adet (55gr) Eti Karam Gurme Bitter Çikolata 295 Kaloridir.
İçerisinde patates dışında bitkisel yağ ve tuz bulunan Lay’s Klasik patates cipsinin bir küçük paketinde (69g) 364 kalori bulunmaktadır.
https://yasamduygusu.files.wordpress.com/2015/03/bild15.png
400 kalori kahvaltı
yani 3-4 abur cuburla alman gereken kaloriyi yarım saaatte alabilirsin
ve sonra yediğin herşey yağlanmana sebep olacak.
fakat temiz besinlerin kalorisi az
böyle olunca gün içerisinde aldığın kalori
yukarı da örneğini verdiğim yarım saat içerisinde aldığın kaloriden az
-
Veremezsin.
Çünkü çok çabuk acıkacaksın :) -
ilk aşamada olacaklar:
karaciğer yağlanması
gastrit ülser
açlık krizleri
açlığa tahammülsüzlük
diyabet
bağırsak problemleri
diş çürükleri
gözlerde kızarma
idrarda koyulaşma
böbrekte zorlanma
zihinde karışıklık
sabah yorgun uyanmalar
tüm gün yatmana rağmen aşırı yorgun hissetme
kalp sıkışması
dışkıda pis koku kabızlık
sonraki aşamaları şimdiden yazmaya gerek yok hacı -
10 dakikadır gülüyorum -
Bir üstteki konunun adı: "Mal mıyım sizce?" -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Best Twisted Fate
İlk kez duydum hocam. Yağ yakıyor musun gerçekten?
Tabiki hocam yaklaşık 55 kilo civarı verdim ve fit bir vücuda da sahibim yani çoğu yağdan gitti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Önce karaciğere veda et.
|
Benzer içerikler
- ayağımın üstünden araba geçti ne yapmalıyım
- bankadan döviz çekme
- terramycin uçuğa iyi gelir mi
- eczanede satılan steroidler
- sevgilimin yakını vefat etti ne yapmalıyım
- sodyum iyon batarya
- en ilginç rekorlar
- ets 2 türkiye haritası
- telegram indirim
- prompt mühendisliği nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X