Şimdi Ara

Aboooo! İçerde yarasa var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
4.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan kafamda yorgan var ve tam arkamdaki perdede yarasa var.
    Arada bir içerde uçuyo.Camlar açıktı heralde akşam içerde kalmış.
    20 dk önce perdede siyah bisey gördüm çok korkunçtu poşet sandım elleyim dedim uçuverdi.
    Dışarıda çıkmıyor pencereler açık.Koridorda üşüdüm ve içeri girdim üstümde yorgan var çok tırsıyorum hareket edemiyorum korkudan arkama bakamıyorum.Annemler yat uyu camlar açık kalsın sabah çıkar o dediler.Uykum yok nasıl çıkar bu yardım edin

• boş kafes falan varsa kafese tık. evde yarasa besliyorum dersin
  • ışıkları ac camıda ac karanlıqa doqru kaçar :)
  • isigi ac odanin kapisini kapa sabaha kadar evden cikmazsa yerde kanatlarini icine sarilmis bir sekilde yerde bulursun. bir havluyla felan alip at disari. kendisi sonra ucup gider. (test edildi, onaylandi sahsen.)
  • En fazla gelir koynuna girer..Bizim çatıda tepemize yıkılacak yukarıda her ne varsa acayip değişik sesler geliyor ben takıyormuyum kafaya evet takıyorum
  • baska bir odada takilacaksin artik. benide bir geceligine odamdan etmisti. gerci ayni odada dursanizda sana bisey yapmaz isik aciksa onun etrafinda doner durur garibim. ama sakin yakin temasa girme bi dunya hastalik tasiyordur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jamais-vu

baska bir odada takilacaksin artik. benide bir geceligine odamdan etmisti. gerci ayni odada dursanizda sana bisey yapmaz isik aciksa onun etrafinda doner durur garibim. ama sakin yakin temasa girme bi dunya hastalik tasiyordur.

Hacı ondan değil.Gözleri kör ya o yüzden tırsıyorum biraz.Hani görmeden kazaylan biyerime çarpar felan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Adamlar bu havada denize girdi :D
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brandts

quote:

baska bir odada takilacaksin artik. benide bir geceligine odamdan etmisti. gerci ayni odada dursanizda sana bisey yapmaz isik aciksa onun etrafinda doner durur garibim. ama sakin yakin temasa girme bi dunya hastalik tasiyordur.

Hacı ondan değil.Gözleri kör ya o yüzden tırsıyorum biraz.Hani görmeden kazaylan biyerime çarpar felan.

Kulaklarını kesmediyseniz çarpmaz

• quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

quote:

Orjinalden alıntı: Brandts

quote:

Kulaklarını kesmediyseniz çarpmaz

yarasalar kor degildir sadece kulaklari fazla gelismistir.

• batman valisini ara yardım iste
  • quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

Bi de işe yarasa

• Kedidir kedi...
  • Dikkat hocam kuduz mikrobu taşıyolar
  • bir şey yapmaz asıl o senden korkuyodur hayvanın kaç katısın camı sonuna kadar aç eline bir havlu al dikkat et havluyada tutunabilir tırsak davranma cama doğru kovala çıkar gider büyütme bu kadar drakola olabilir belki ilerleyen saatlerde
  • quote:

Bi de işe yarasa mygod.gif]

• quote:

Bi de işe yarasa

• yarasayı elinle yakalayabileceğini sanıyorsan yanılıyorsun dostum. O bakarak değil dinleyerek uçar çünki. Onu yakalayabilmek için gözünü kapat ve işiterek yakalamaya çalış. Gora filminde gözü kör ustadan pay biç kendine.

Yarasa evdeyken yatma valla kanını emer senin sabaha kadar. Sonra sende yarasa olursun.
  • Yarasa evden kaçmıyorsa o zaman sen evden kaç.
  • bence hiç ugrasma odadan çik cunku yarasalar kuduz mikrobu taşirlar..bence yakalamakla ugraşma kapiyi üzerine kitle...cam acik kalsin...gozleri kor oldugundan sese dogru hareket edecektir yavas ca çik odadan...

edit__ hatta soyle bir tez geliştirdim simdi bol bol sigra iç oda dumanlansin pencere acik kalsin o kaçsin oadadan... ama dedigimi unutma kuduz mikrobu olma olasiligi yuksek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 15 Şubat 2009; 3:26:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pearlkere2

batman valisini ara yardım iste

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.