Şimdi Ara

Abonelik Başlangıcı Eski Eve Tekrar Taşınmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, biz 15 yıl önce Kırıkkale’den İzmir’e taşındık. Şimdi ise tekrar İzmir’den Kırıkkale’ye aynı eve döndük. Elektrik, su aboneliğimiz olmadığı için bize sorun çıkartıyorlar. İnternetide alt yapı yok diye nakil yapamadım haliyle şu an ne yapacağımızı bilmiyoruz. Biz eskiden zaten bu evde oturuyorduk şimdi tekrar döndük. Ne yapmamız gerekiyor ortada kaldık :/
    Ev dedemin ve kendisi üst katımızda oturuyor. Biz kiracı değiliz.
    Lütfen yardım eder misiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Sorunu kim ne için çıkarıyor tam anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şöyle ki ev eski bir ev, 40 senelik ev. Dedem çok aksi bir insan sigorta sigorta yaptıracağız dediğimiz de yanlış anlayacaktır. Bu abonelik başlangıcı İçin başka bir çare yok mu?

Birde ev internetini bağlatabilseydim o abonelik üzerinden elektrik ve suyu da halledebilecektim ama alt yapı yokmuş nakil yaptıramadık haliyle abonelikleri başlatacak bir fatura bulamıyoruz.

• zoruoynayan7 Z kullanıcısına yanıt

Dask olmadan o is zor

Sadece fikir cep telefon faturasının adresini dedenin evi yapsan olmaz mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suratsızadam -- 21 Nisan 2025; 18:56:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dask olmadığı için size elektrik su verilmiyor mu? Ben tam anlayamadım mevzuyu. Bölgenizdeki elektrik dağıtım şirketi hangisi? Siz elektrik aboneliği başvurusu yaptığınızda tarafınıza ne şekilde yanıt veriliyor?

• Sorun hala devam ediyor. Abonelik başlangıcı için herhangi bir fatura isteniyor (bu adresle ilgili) ama öyle
    Bir fatura yok. 4-5 farklı bankamı aradım bir tek Akbank adres değişikliğine izin verdi. Umarım oda ekstrede gözükür onu kullanırım siye düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.