Şimdi Ara

ABLAM YARIN EVLENİYOR,AMA DÜĞÜNE KİMSE GİTMİCEK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
0
Favori
8.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sapıkmısın kardeşim adama bak oda kiralıyormuş gece oda temizlemeyede geliyonmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı_yatmaz -- 7 Ağustos 2008; 23:44:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gitarist55

ABLAM YARIN EVLENİYOR,AMA DÜĞÜNE KİMSE GİTMİCEK
    DAMAT ADAYINI BEĞENMEDİĞİMİZ İÇİN,DÜĞÜNE GİTMİCEZ,NE DAVETİYE,NE KOMŞU NE AKRABA HİÇ KİMSE GİTMİCEK..
    DAMAT ADAYI KİŞİ İSE KENDİ TARAFINI TOPLAYIP DÜĞÜN YAPCAK..
    insanın başına neler geliyor ya

Kardeş sen bizim idris hocayı geçtin ya

Dün banka dolandırdı beni dikkat edin diye mesaj attın..

Sonra akşam başka bir konu açtın bana silah çektiler felan dedin.. (buna benzer bişiydi)

Bakalım yarın ne olacak

(Bilmeyenler için idris hoca : Bizim ortaokulda beden öğretmenimizdi.. İngiltere'de kız arkadaşını barda taciz ediyorlar diye helikoptere binip barın çatısına paraşütsüz atlamış, 10 boksörü dövüp kız arkadaşını kolundan tuttuğu gibi izlerini bulamasınlar diye ormana doğru kaçıvermiş, yetmemiş gibi orda birde karşılarına çıkan ayıyı boğarak öldürdüğünü söylemişti)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata Kan -- 7 Ağustos 2008; 23:51:55 >

• Üzüldüm ablanın adına Beğensenizde beğenmesenizde eğer o istiyorsa ses çıkarmamanız lzm...Onu bu önemli gününde yanlız bırakmanız hiç ii bişi deil
  • (Bilmeyenler için idris hoca : Bizim ortaokulda beden öğretmenimizdi.. İngiltere'de kız arkadaşını barda taciz ediyorlar diye helikoptere binip barın çatısına paraşütsüz atladıktan sonra 10 boksörü dövüp kız arkadaşını kolundan tuttuğu gibi izlerini bulamasınlar diye ormana doğru kaçıveren, yetmemiş gibi orda birde karşılarına çıkan ayıyı boğarak öldürdüğünü söylemişti)

• Ya şimdi duruma göre değişir ablanın yanlış yapıp yapmadığı.Eğer damat zibidinin tekiyse ablanızda suç var ki başka bir neden olsa annenler istememezlik yapmazdı herhalde.Ben hiçbir yorum yapmıyorum.İnşallah en kısa zamanda barışırsınız.
  • YAZIK ABLANA ZATEN YAŞIDA BÜYÜKMÜŞ ÜZMEYİN ABLANIZI.
  • şu an odadaki eşyaları dışarı çıkarıyoruz gitçek olanları..
    yarında size badana için malzeme vede badana yapma konusu sorcam..
    odayı badana yapıp yerleşçemde
  • hocam sana özel konu ve rütbe verilmesi taraftarıyım....

DH Senaristi...

dallas gibi dizilik seneryolar yazıyorsun...

noldu 1100 ytl yi alabildinizmi ? 750 senin banka borcu +350 de arkadaşlarını bira parası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitzkrieger -- 7 Ağustos 2008; 23:54:49 >
  • YARDIMCI OLURUZ
  • yazdıklarınızı okucam..zaten bu gece sabahlıcam..
    bu tarz şeyleri tve izlerdik ama gerçektende bir gün insanın başına pat diye geliyor..
    ama gerçi adamı biz 1 senedir biliyorduk ama evlenme olayı aklımıza gelmedi hele bu kadar hızlı şekilde.
    8/8/2008 tarihi..
    mıllet tarıhıde tutturuyor
  • benim bir yakınım kaçmıştı, şu an eşi olan kişiye.
    2-3 ay iletişim çok kopuktu
    sonra hamilelik oldu, tüm aile kenetlendi.
    ve şu an gayet mutlular iki çocukları var, anne ve babalarıyla sorunları yok.

bu tür olaylı evliliklerle ebeveynlerde oluşacak manevi hasarı ancak TORUN giderebilir.
  • Ya sıkacaksın yada efendi gibi gidip düğünde eğleneceksin. Orta yolu yok bunun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gitarist55

şu an odadaki eşyaları dışarı çıkarıyoruz gitçek olanları..
    yarında size badana için malzeme vede badana yapma konusu sorcam..
    odayı badana yapıp yerleşçemde

DH OLARAK BOYARIZ ODANI.
  • Bu konun da kilitlenmesin de...
    Aman dikkatli ol
  • Geçir gitarı damadın kafasına
  • Ben konuya ilk girdiğimde sizi haklı buldum fakat sonra fikrim değişti;Çünkü, Ablan 37 yaşındaymış onun duygularını hissedemessiniz... Evde kaldım, herşey bitti, tek başıma yalnız ölücem vs..Şimdi ne kadar da üzülüyordur benc yaptığınız yanlış senin yaşın küçük belli ki ama yine de babanla konuş derim...Bakarsın fikri değişir...Ablanın durumuna üzüldüm...

Hikayenin uydurma olduğunu düşünmek bile hissetmiyorum
  • Başına gelmeyenler sevenleri ayırmayın falan demesin
  • allah allah
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blitzkrieger

hocam sana özel konu ve rütbe verilmesi taraftarıyım....

DH Senaristi...

dallas gibi dizilik seneryolar yazıyorsun...

noldu 1100 ytl yi alabildinizmi ? 750 senin banka borcu +350 de arkadaşlarını bira parası...

ben buraya her konuyu yazmaya çalısıyorum ok
  • quote:

Orjinalden alıntı: gkhnzn

Başına gelmeyenler sevenleri ayırmayın falan demesin

Bu sıradan bir olay değil ablası 37 yaşında...Bu onun için mutlu olma şansı...Bu şansın sonucunda yanlış karar verdiğini de anlayabilir tam tersini de ama 37 yaşındaki biri için bu riske girmeye değer..Bunun aileyi satmak gibi bir durumu yok..Ailenin anlayışsızlığı...ha kız küçük olur dersin ki kandırdılar ya da sevdiğini sanıyor filan ama bu durumda kesinlikle ablası haklı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *MelaNKoliK* -- 8 Ağustos 2008; 0:08:09 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.