Şimdi Ara

ABLAM YARIN EVLENİYOR,AMA DÜĞÜNE KİMSE GİTMİCEK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
0
Favori
8.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: CanYücel

Sende hergün birşey sıkıyorsun, dün de arkadaşlarını 10 silahlı kişi sıkıştırmış, önceki gün de banka sana yamuk yapmış. Amma olay geliyor be arkadaşım senin başına

Gitarist değil belki de senaristtir,
    Belki en çok tutulan konuya film çekecektir.
  • bu arkadaşın anormal şeyleri normalmiş gibi görüp topikler açması bir de destek beklemesi harbiden dikkat çekici....

kusura bakmasın ama tipik bir kentsel yaşama uyum sağlayamama örneği...

almanyaya göç eden ilk Türkler gibiler ailecek...

üzgünüm ama öyle...
  • Olan olmuş biten bitmiş yapcak bişi yok... Sen herşeyi salla git ablanı yanlız bırakma.. Ölümlü dünya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Intralotsystems

Bu gitarist in Hayat hikayesini Bir kitaba toplasan Valla Harry potter ın kitabından daha fazla satar Adamın Ablası evleniyo,Arkadaşlarını mafya sıkıştırıyo,Gitarı kırılıyo bir sürü olay gerçekten çok ilginç

hocam dün kü bar hikayesi benim başıma gelmedi..ben gitmem oraya ama..araştırdım o mevzular çok oluyormuş..
    az once arkadası aradım dedım arastırdım sız 350 ytl ıle ıyı kurtarmıssınız tamam dedı..
    olayı kapadılar..
    ama eskişehiri hiç sevmiyorlar
  • Bırak evlensinler yahu. Bu yaştan sonra ne bekliyorsunuz ki? 20 yaşında bekar erkek mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lustral

Olan olmuş biten bitmiş yapcak bişi yok... Sen herşeyi salla git ablanı yanlız bırakma.. Ölümlü dünya

zaten geri geldimi odası hazır..
    adamı biz sevmedim üç kagıtcı zaten..
    bu ortamda herkes evlenıyor bosanıyor..o yuzden en kotusu gerı gelır...
    ama onemlı olan ortada çocuk olmaması..
    bizim şu an ki ev kendımızın vede ablamın üstüneydi..
    ama geçen hafta üstümüze aldık..
    hatta konu açmıştım,,evi üstümüze alma olayı nasıl oluyor diye..
    hatırlayan olur belkide.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gitarist55

aslında tam anlatmalıydım ama cok uzun iş..
    sizin aklınızda da başka şekilde şekillendi haklı olarak..
    ablam 37 yaşında hiç evlenmedi..hayırlı kısmet denk gelmedi işte..
    neyse sonra bu adamı buldu ama adam evlenmiş boşanmış,20 yaşında vede 17 yaşında iki çocuğu var.
    adam 45 yaşında..2 çocuklu..

evlenmeden anne olmuş işte ablan huysuzluk etmeyin bence verin gitsin
  • Kız kaçır
  • ben düğüne gidip dağmadı kutlamak istiyorum ver adresi.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Intralotsystems

Bu gitarist in Hayat hikayesini Bir kitaba toplasan Valla Harry potter ın kitabından daha fazla satar Adamın Ablası evleniyo,Arkadaşlarını mafya sıkıştırıyo,Gitarı kırılıyo bir sürü olay gerçekten çok ilginç

hocam dün kü bar hikayesi benim başıma gelmedi..ben gitmem oraya ama..araştırdım o mevzular çok oluyormuş..
    az once arkadası aradım dedım arastırdım sız 350 ytl ıle ıyı kurtarmıssınız tamam dedı..
    olayı kapadılar..
    ama eskişehiri hiç sevmiyorlar

Yok dostum ama Gerçekten ilginç Olaylara giriyosun bence Yarın İnşallah Kafamı sıkıyolardı Tabancayı ellerinden aldım diye konu açmazsın Neyse Geçmiş olsun Bence Ablana destek ol Sonuçta Severek evleniyo Ayrıca çocuklar biri 17 biri 20 yaşındaymış Dediğine göre Yani çocuklara bakma Gibi bir durumu yok Bence Ablanı kaybetmeden ona destek olmalısın Dostum Tekrardan geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otorite! -- 7 Ağustos 2008; 23:27:07 >

• Ablan kaç yaşına gelmiş hala beğenmiyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GunayMan

quote:

Orjinalden alıntı: crafty25

helal olsun ablana...

• Nasıl yani damadı beğenmedik diye mi gitmiyosunuz.... ?
  • Ablan yanlış yapış ben kardeşime beğenmediğim damatı almam isterse ölsün yine evlendirmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tun4

iyi pohk yiceniz..Yazık gunah ayıp sızın yaptıgınız.

2 kısı bırbırını sevıyorsa kıme kalmıs karısmak.Eger sızde ablanıza deger werseydınız onun mutlulugunu ısterdınız.ablan o kısıyle mutlu olacaksa sıze onun yanında olmak duserdı!Eger adam belalı vsvs. bır seyse daha baska cozumler bulunur.yani nasıl bır zıhnıyet bu

Yani...O kız dünyaya gelirken size sormadığı gibi dünyaya 1 kere geliyor ve bu ömrüde kısıtlı. Kaç yılki bir insanın ömrü...Bunu yapmaya kesinlikle hakkınız yok. Sizinde böyle bir şey yapmaya zehir etmeye hakkınız yok onay kurulumusunuz siz?

• quote:

DAMAT ADAYINI BEĞENMEDİĞİMİZ İÇİN,DÜĞÜNE GİTMİCEZ,NE DAVETİYE,NE KOMŞU NE AKRABA HİÇ KİMSE GİTMİCEK..

Davetiye zaten gitmez.
    Neyse, damadı beğenmiyor olabilirsiniz ama yakınınız için önemli bir gün, yanlız bırakmasaydınız keşke..
  • sevenler gece ölür onu yanlız seven bilir.... ablana helal olsun sizlerin yaptıgınız durum ise çok cahilce kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz yaa isteyen istedigi kişiyle evlenir kimene yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Nasıl yani damadı beğenmedik diye mi gitmiyosunuz.... ?

Damat artistmiş
  • offf benim güzel valizim vardı deri..
    annem onuda veriyor yawww
    gitti valizim..
    neyse 2 odam oldu..
    bir odayı kiralayabilirim..
  • çeyizi toparlıyoruz,az sonra cevap yazarım ok mi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.