Şimdi Ara

ABLAM YARIN EVLENİYOR,AMA DÜĞÜNE KİMSE GİTMİCEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
0
Favori
8.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ABLAM YARIN EVLENİYOR,AMA DÜĞÜNE KİMSE GİTMİCEK
    DAMAT ADAYINI BEĞENMEDİĞİMİZ İÇİN,DÜĞÜNE GİTMİCEZ,NE DAVETİYE,NE KOMŞU NE AKRABA HİÇ KİMSE GİTMİCEK..
    DAMAT ADAYI KİŞİ İSE KENDİ TARAFINI TOPLAYIP DÜĞÜN YAPCAK..
    insanın başına neler geliyor ya

• helal olsun ablana...
  • yuh be kardeşim,öyle şeymi olur
  • konuyu yazdım çünkü..
    eğer bir aday bulursanız,geç olmadan tanıştırın vede onay alın..
    bizim durum ise herşey ayarlanmış,ev tutulmuş,eşya almışlar vede düğüne 2 hafta kala yüzük takmaya gelmişler..
    damat adayı çok ukala zorla alırım dedi gece 2 ye kadar almadan gitmem dedi..
    ukalaya vermedik..
    iş işten geçmeden,olması gerektiği gibi.baştan önlem alın..siz siz olun..
  • iyi pohk yiceniz..Yazık gunah ayıp sızın yaptıgınız.

2 kısı bırbırını sevıyorsa kıme kalmıs karısmak.Eger sızde ablanıza deger werseydınız onun mutlulugunu ısterdınız.ablan o kısıyle mutlu olacaksa sıze onun yanında olmak duserdı!Eger adam belalı vsvs. bır seyse daha baska cozumler bulunur.yani nasıl bır zıhnıyet bu
  • valla alınma ama damat iyi yapmış helal olsun zorlada olsa almış
  • olay ciddi,dünkü mevzudan sonra belki yine yorum yapanlar olur ama..
    biz böyle şansız adamız işte..
    olayı tam detaylı anlatsam uzun iş..halimde yok kısa dedim ok mi..
    bu bence yeterli galba.

ablam çok inatçıdır..hele damat olan kişi daha inatçıdır..
    şu an çeyizini toparlıyor..
    düğün yarım akşam..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sende hergün birşey sıkıyorsun, dün de arkadaşlarını 10 silahlı kişi sıkıştırmış, önceki gün de banka sana yamuk yapmış. Amma olay geliyor be arkadaşım senin başına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanYücel -- 7 Ağustos 2008; 23:16:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tun4

iyi pohk yiceniz..Yazık gunah ayıp sızın yaptıgınız.

2 kısı bırbırını sevıyorsa kıme kalmıs karısmak.Eger sızde ablanıza deger werseydınız onun mutlulugunu ısterdınız.ablan o kısıyle mutlu olacaksa sıze onun yanında olmak duserdı!Eger adam belalı vsvs. bır seyse daha baska cozumler bulunur.yani nasıl bır zıhnıyet bu

evet katılıyorum doğru söylüyor.
    sonuçta ablan annenlerinde kızı hem böyle sanki komşuya falan rezil olursunuz
  • Beğenmeyenler kendileri mi evlenecekEşler birbirini sevdikten sonra
  • Ben bu kadar konu açsam ne laflar ederseniz abi..gitarist yaş kaç senin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerzavatçı -- 7 Ağustos 2008; 23:16:36 >
  • benim bi arkadaş var onun abisi benzer durumu yaşadı onlar ailecek dindar babası kapalı gelin istiyor çocuk ise açık birine aşık bir yıl uğraştılar babayı ikna ettiler ve evlendiler babası her masrafı karşıladı yani keşke ablan ikna edene kadar uğraşsaydı
  • quote:

Orjinalden alıntı: gitarist55

konuyu yazdım çünkü..
    eğer bir aday bulursanız,geç olmadan tanıştırın vede onay alın..
    bizim durum ise herşey ayarlanmış,ev tutulmuş,eşya almışlar vede düğüne 2 hafta kala yüzük takmaya gelmişler..
    damat adayı çok ukala zorla alırım dedi gece 2 ye kadar almadan gitmem dedi..
    ukalaya vermedik..
    iş işten geçmeden,olması gerektiği gibi.baştan önlem alın..siz siz olun..

zaten kendi başlarına yapmışlar anladığım kadarıyla ablan da böyle olsun istemiş e bu saatten sonra damat ne deseydi tamam beni beğenmediniz paydos mu deseydi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: crafty25

helal olsun ablana...
  • arkadaşım sende daya bıcağı damadın gırtlağına bizden ancak cenaze alırsın kız mız yok de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novalgine_plus -- 7 Ağustos 2008; 23:17:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: canss89

Ben bu kadar konu açsam ne laflar ederseniz abi..gitarist yaş kaç senin

sen tatile gitmiyomuydun genç
  • quote:

Orjinalden alıntı: TomCruise

quote:

Orjinalden alıntı: canss89

Ben bu kadar konu açsam ne laflar ederseniz abi..gitarist yaş kaç senin

sen tatile gitmiyomuydun genç

evet genc bir aksilik sonucu pazartesiye kaldı
  • birbirleriyle evleniyorlar, ikisi beraber yaşayacak. ailelerle evlenmiyorlar, ailelerle yaşamayacaklar,

hayat onların kimsenin müdahale etmeye hakkı yok. birbirlerini seviyorlarsa önlerinde durmaya kimsenin hakkı yok.

helal olsun ikisine de...

Not: bunları hemen hemen ben de yaşadım, bu sorunlardan geçtim, iyi biliyorum
    Allah'a şükür mutluyum
  • Bu gitarist in Hayat hikayesini Bir kitaba toplasan Valla Harry potter ın kitabından daha fazla satar Adamın Ablası evleniyo,Arkadaşlarını mafya sıkıştırıyo,Gitarı kırılıyo bir sürü olay gerçekten çok ilginç
  • aslında tam anlatmalıydım ama cok uzun iş..
    sizin aklınızda da başka şekilde şekillendi haklı olarak..
    ablam 37 yaşında hiç evlenmedi..hayırlı kısmet denk gelmedi işte..
    neyse sonra bu adamı buldu ama adam evlenmiş boşanmış,20 yaşında vede 17 yaşında iki çocuğu var.
    adam 45 yaşında..2 çocuklu..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.