Şimdi Ara

ABLALARIM ABİLERİM HİÇBİR FİKRİM YOK YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben üniversite okuyarak kpss den memur olmak istiyorum sadece öğrenciliğimde rahat etmek için sonra bırakırım, hangi bölümler var kpss ortaöğretim için, çalışma saatleri nedir ve ortalama maaşları?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• up
  • up
  • Meslek lisesi çıkışlı değilsen zabıta, itfaiye eri, memur, bekçi, hastabakıcı, hizmetli, şoför. Sertifika varsa kasap, kaloriferci, aşçı alımıda oluyor bazen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edgar1899 kullanıcısına yanıt
    Memurdan kasıt?

• quote:

Orijinalden alıntı: _tavananna

Memurdan kasıt?

Evrak işlerine bakan ünvansız düz memur ortaöğretimden alımı yok denecek kadar az zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • edgar1899 kullanıcısına yanıt
    yüksek puan mı gerekiyor? üniversitede çalışmak istiyorum.
  • _tavananna kullanıcısına yanıt
    90 üzeri puan lazım hatta 93 94

• Üniversitelerde lise mezunları için pek kadro açılmıyor yalnız. Çoğu üniversitede kadrolar ön lisans düzeyinden başlıyor. Bir de sadece öğrenciyken çalışır sonra istifa ederim diyorsanız bence hiç bulaşmayın bu işe. Çünkü memuriyetten istifa etmek sizde olumsuz bir izlenim bırakacaktır. Öğrenciyken üniversitede çalışmak istiyorsanız ve kafanızda uzun yıllar devlette kadrolu olarak çalışmak yoksa üniversitelerin sözleşmeli personel ilanlarını bir gözden geçirin bence. Elbette sözleşmeli personelin maaşı bir memurunki kadar olmaz, ama hiç olmazsa öğrenciliğinizde ihtiyaç duyacağınız parayı çıkarırsınız.
  • nForcer N kullanıcısına yanıt
    memur olarak çalışmaya başlasak ileride inşaat mühendisliğini bitirip inşaat mğhendisi ünvanıyla devlette çalışmaya devam edebilir miyiz
  • İnşaat Mühendisliği mezunu olmayı gerektiren bir kadro bulursanız neden olmasın? Detayını çok bilmiyorum ama o kadroya geçiş için gerekenleri yaparsanız devlette inşaat mühendisi olarak çalışabilirsiniz diye düşünüyorum.
  • tekçarelys T kullanıcısına yanıt
    inşaat mühendisliği kadrosu bulunan bir kurumda ünvan değişikliği sınavı açılır ve kazanırsanız olur tabi ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.