Şimdi Ara

MERHABA SEVGİLİ ARKADAŞLARIM BANA YARDIM EDİNN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben fantazi futbolda hep düşük puan alıyom kimseler ii dol atamıyo 22 puan ile kapattım bu haftaaaBiri bana akıl verssede bu haftayı ii ve güzel kapiim

• adı üstünde işte fantazi
  • quote:

Orjinalden alıntı: crackbaba

Arkadaşlar ben fantazi futbolda hep düşük puan alıyom kimseler ii dol atamıyo 22 puan ile kapattım bu haftaaaBiri bana akıl verssede bu haftayı ii ve güzel kapiim

birde şömine başında dene
  • genel sıralamada 1400. falanım..benim de cok başarılı oldugum söylenemez ama 40 puanın altına da pek inmem o yüzden kendi taktigimi söyliim sana..

taktik olarak defansın az forvet ve ortasahanın kalabalık oldugu kurguları sec..ben 2 4 4 kullanıyorum..
    Kalecinin isim olması gerekmiyor..Haftanın fikstürüne bak..Gol yemeyecek bir takım sec..Kaleye ve defansa bu oyuncuları koy..bazı takımların penaltıcıları frikikcileri vardır eğer bu adamlar defans oyuncusu ise bu oyuncuları etrcih edebilirsin..Mesela malatyada peanltıları Mert , Denizli'de krotochvil kullanır..

orta sahaya kesinlikle alex2i koy (bu hafta kart cezalısı yalnız haberin olsun) çünkü adamın golü yoksa bile kesin asisti var ki zaten fan.futbolunda sanırım suan en çok puan kazandıran futbolcusu da alex..Kadronda iddialı takımların futbolcvuları yer alsın.Mesela Kayseri li forvet Gökhan gol kralı olmak için Cenk'le çekişiyor..Bence kadronda bu iki futbolcuya yer ver..Gençlerbirliğinde mehmet cakır ve ugur boral orta sahada sana puan kaszandırabilecek oyuncular..bu isimleri illa yaz demiyorum ama Genclerbirliğinin kaazancagından emin oldugun karşılaşmalarda bu adamları ayz..özetle böle

• quote:

Orjinalden alıntı: JeremY

genel sıralamada 1400. falanım..benim de cok başarılı oldugum söylenemez ama 40 puanın altına da pek inmem o yüzden kendi taktigimi söyliim sana..

taktik olarak defansın az forvet ve ortasahanın kalabalık oldugu kurguları sec..ben 2 4 4 kullanıyorum..
    Kalecinin isim olması gerekmiyor..Haftanın fikstürüne bak..Gol yemeyecek bir takım sec..Kaleye ve defansa bu oyuncuları koy..bazı takımların penaltıcıları frikikcileri vardır eğer bu adamlar defans oyuncusu ise bu oyuncuları etrcih edebilirsin..Mesela malatyada peanltıları Mert , Denizli'de krotochvil kullanır..

orta sahaya kesinlikle alex2i koy (bu hafta kart cezalısı yalnız haberin olsun) çünkü adamın golü yoksa bile kesin asisti var ki zaten fan.futbolunda sanırım suan en çok puan kazandıran futbolcusu da alex..Kadronda iddialı takımların futbolcvuları yer alsın.Mesela Kayseri li forvet Gökhan gol kralı olmak için Cenk'le çekişiyor..Bence kadronda bu iki futbolcuya yer ver..Gençlerbirliğinde mehmet cakır ve ugur boral orta sahada sana puan kaszandırabilecek oyuncular..bu isimleri illa yaz demiyorum ama Genclerbirliğinin kaazancagından emin oldugun karşılaşmalarda bu adamları ayz..özetle böle

Baba zaten Alex ve Mehmet Çekır her zaman listemdedir.Fakat duyduğuma göre bugün lig varmış...Değiştiremicem yanien son 49 puan almıştım şimdi 20 ile 30 arası değişiyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARKADAŞLAR YARDIM!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.