Şimdi Ara

Abit in9 32 Max Ram Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde basklikta belirttiğim anakart mevcut sorunum su şekilde ben bunu corsair marka 2×2 ram ile kullanmak istiyorum fakat mavi ekran hatasi veriyor biosta RAM voltaj olarak 1.85 olarak gözüküyor ama ramlerin üzerinde 1.90 volt yaziyor elle giriyor düzeltiyorum PC aciliyor fakat kapatip tekrar actigimda gene mavi ekran aliyorum bu sorunu nasil duzeltebilirim.İşletim sistemi Win 7 ultimate 64 bit Yardimlarinizi bekliyorum saygilar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bios pili bitmiş olabilir mi? Pil bittiği için ayarları kaydetmiyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulobey10

Bios pili bitmiş olabilir mi? Pil bittiği için ayarları kaydetmiyor olabilir.

hocam kart haliyle eski bir kart biosta 1.85 gözüküyor ama ramlerde 1.90 volt elle giriyor 1.90 yapiyorum bir müddet sonra gene mavi ekran hatasi veriyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: senol28

quote:

hocam kart haliyle eski bir kart biosta 1.85 gözüküyor ama ramlerde 1.90 volt elle giriyor 1.90 yapiyorum bir müddet sonra gene mavi ekran hatasi veriyor..

Bende diyorum ki anakartın üstüdeki pili değiştir, ayarları o şekilde ayarlayıp kaydet bakalım olacakmı. O pil bitince ayarlar her seferinde sıfırlanır.
  • Sagolun hocam bir deneyeyim..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: senol28

quote:

Bende diyorum ki anakartın üstüdeki pili değiştir, ayarları o şekilde ayarlayıp kaydet bakalım olacakmı. O pil bitince ayarlar her seferinde sıfırlanır.

Hocam pili degistirdim sorun yok hatta 1.85 volt olarak ramlar şuan calisiyor hatta 4 saat call of duty oynadim mavi ekran hatasi almadim, inşallah bir daha almam yardimininiz için teşekkürler

• Kartı değiştirmeyi kafaya koyarsan çöpe falan atayım deme ben alırım ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.