Şimdi Ara

Abiniz herşeyi bildi! Takozimen de bile bildim! Sane takozu sağlam kazık olacak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
81. Sırada  bugün en iyi #26
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler iyi kötü yazdım. fenerbahçeyi desteklemek benim için Türkiye Cumhuriyet'ini desteklemek gibi birşeydi. Dünya'da TC vatandaşı olmak gibidir bu kokuşmuş sistemde fenerbahçe taraftarı olmak.

Keza Türkçü biri olarak Mustafa Kemal Paşa'nın izlemesi bile benim için en tepedir bir kulübü desteklemek için.

bir çok konuda yanılmadım. hatta hiç birinde.

bizim milletin en büyük sorunu hatalarını kabul etmemesi. bana jesus, ismail konulardan çok atar gider yapanlar olmuştu ama sonuç ortada. he terkrar yazayım: bu takıma sağlam bir hollanda/alman antrenörü ve o ülkelerden sağlam kondisyoner ekip gerekli. Yanına balkan ülkelerinde çok sağlam alt yapı scout ekibi kurmak.

neyse konu başlığı da olarak: bizim futbolu çok bilen ve takoz övenler tarafatarlarla malum takoz üzerinden çok yazışmıştık. penaltısız gol kralı olamayan adamı göklere çıkardılar. ben bir halta yaramayacağını söylemiştim. bize tekme tokat dalan takımlara rağmen dzeko 38 yaşında hali ile takozdan geri kalır yanı olmadı nezlimde. Dzeko bir de 31 yaşında gelmiş oslaydı yine takozu cebinde taşırdı.

keza yabancı dil bildiğimden, bir çok yabancı forumu da takip edebildim. bu yüzden takozun öyle 6 milyon falan değil. 11 milyon euro net ücret + imza parası aldığını, ayrıca içardi, mertens transferlerinde menejerlik yapan ve malum kulübün 7.5 milyon dolar borçlu olduğu geraldi (sanırım adı buydu) tokatçısının da ayrıa 4 milyon dolar menejerlik parası aldığını napolili taraftarların hesapların paylaşımlarından okuyup yazmıştım.

keza geçen gün benzer şekilde takozun malum takımdan en az 20 mil net ücret istediği yazıldı. yani geçen sene takozun geçen sene net maaşı + söğüşçü menjer parası ile 20 milyonun üstünde olduğunu yazmıştım.

yani yine haklı çıktım.

son olarak: bu kokuşmuş sistemde bize oyuncudan çok, sisteme kafa tutacak başkan lazım. anlamışsınızdır.

sağlıcakla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 12 Haziran 2025; 17:24:48 >

• Abiniz herşeyi bildi! Takozimen de bile bildim!
  • josrdr kullanıcısına yanıt

takozen için 38lik dzeko'dan iyi değil yazmıştım. 37 yaşında dzeko'dan içardi iyi değil yazmıştım. atılen goller asistler vs belli etti.

şimdi tekrar yazıyorum. sane iyi kazık! takozen de olduğu gibi imza mimza 15 milyon üstüne hayırlı olsun. o menejere de bir 4-5 mil euro gitmiştir.

futbolu 130 IQ ile yorumlayınca hedeflemek zor olmuyor.

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Sana bir kutu silverdin yazıyorum yanıklarına iyi gelir. Günde 3 kere kullan.

Abiniz herşeyi bildi! Takozimen de bile bildim! Sane takozu sağlam kazık olacak!
  • mac.as M kullanıcısına yanıt

kişisel deneyimlerini fazla tavsiyede bulunma ulu orta. hani en kötü chelsea yapacaktı taokzimen? :)))

Sane sağlam kazık. yaz bunu. 3 sene de onun parasını çıkarmak için her ay bir yerlere transfer haberleri yaptıracak "tertemiz"(!) kulübünüz :)

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Benim öyle bir şey yazdığımı mı gördün hayal alemi insanı.

Kadıköy'de ya da İnönü'de tribünleri susturduğunda kimin kazık olduğunu görürsün. Sakın o zaman konuyu silip hayalet olma.  

• mac.as M kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    Leroy Sane için sezonluk 9 Milyon Euro garanti ücret ile 3 Milyon Euro tutarında sadakat primi ödenecek.

İmza parası ne verdiniz? 6 milyon 7 milyon?

daha içardi ve mertens'ten 7.5 milyon euroya icralık olduğunuz saplaranzo menejere takozimen den kaç verdiniz? en az 8 10 kaldırmıştır :D sane'den saplaranzo'ya peki kaç verdiniz? 5 mi 6 mı? adam sayenizde zengin oldu.  

tüm bunlara rağmen bu sene yine rusya sınırına 20 km mesafede köy takımından tokatlanacaksınız. :) yine gelir yazarsın buraya. Türkiye'de nasıl şampiyon olduğunuz belli. imPARAtorunuz gittiği en son arap liginde 6 takımı aldı yine 6. yaptı. yunanistan'dan kovuldu :D ama Türkiye'de adam fırtına estiriyor  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.