Şimdi Ara

Abim anneme casper via v8 alacak bir türlü vazgeçtiremedim yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar annemin yeni telefona ihtiyacı var ben moto g veya lg g2 alalım diyorum şu casper reklamını görmüş 8 çekirdek oo çok iyi bunu alalım anneme diyor yardım edin vazgeçtirmem lazım pişman olmaması için 1200 tl ye mis gibi yelefonlar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TwDead

Arkadaşlar annemin yeni telefona ihtiyacı var ben moto g veya lg g2 alalım diyorum şu casper reklamını görmüş 8 çekirdek oo çok iyi bunu alalım anneme diyor yardım edin vazgeçtirmem lazım pişman olmaması için 1200 tl ye mis gibi yelefonlar var

Foruma sokup biraz tur attir buralarda akli basina gelir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Götür bir teknoloji markete ver eline casperı diğer eline moto g yada lg g2 yi kenarda bekle
  • TwDead kullanıcısına yanıt
    Arkadaşların da dediği gibi forumda şöyle bir gezdir. İçindeki çipsetin o fiyata etmediğini falan anlat bir şekilde.

Eğer bir teknoloji mağazasında bulursanız göster. Durum çubuğu çok kasıyor mesela o cihazda. Ordan vazgeçtirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LithuM

Götür bir teknoloji markete ver eline casperı diğer eline moto g yada lg g2 yi kenarda bekle

Casper'ı alır o zaman.Bahsettiğiniz 2 telefondanda daha şık bir telefon.

Konuya gelince alsın arkadaşım ne olacak.çok kötü bir telefon değil ki nedir bu küçük görme sevdası.Herkes g2'mi alsın memlekette.Tasarım ve malzeme kalitesi üst seviye donanımıda fena olmayan bir cihaz.Annen ne yapacak g2'yi falan ne güzel telefon.Huawei p7'de düşünebilirsiniz oda güzel...
  • dostum g2'yi anlarım da moto g nedir
  • Harbiden lan nedir bu moto g takintisi çük kadar telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adorer -- 19 Ağustos 2014; 14:56:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

Harbiden lan nedir bu moto g takintisi çük kadar telefon

önemli olan boyu degil işlevi :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Créw

quote:

Orijinalden alıntı: TwDead

Arkadaşlar annemin yeni telefona ihtiyacı var ben moto g veya lg g2 alalım diyorum şu casper reklamını görmüş 8 çekirdek oo çok iyi bunu alalım anneme diyor yardım edin vazgeçtirmem lazım pişman olmaması için 1200 tl ye mis gibi yelefonlar var

Foruma sokup biraz tur attir buralarda akli basina gelir

Adamsınn

• Hayır örnek verdim vazgeçsin diye daha birçok telefon da dedim ama nafile dinlemiyo zenfon vs dedim

• ax kullanıcısına yanıt
    Neden mi kullandıktan sonra pişman olmasını istemiyorum o fiyata daha iyi telefonlar varken neden bunu kullansın tasarımı güzel yapılmış aslında

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

Arkadaşların da dediği gibi forumda şöyle bir gezdir. İçindeki çipsetin o fiyata etmediğini falan anlat bir şekilde.

Eğer bir teknoloji mağazasında bulursanız göster. Durum çubuğu çok kasıyor mesela o cihazda. Ordan vazgeçtirebilirsin.

Dostum anlatamıyorum onlara teknolojiden anlayan benim bana sormuyolar bile detaydan anlatınca da dinlemiyolar

• Büyük ihtimalle öyle olacak

• İki tokat at kendine gelsin

• annenin yası kac oyun oynayacak mı, telefonu ne amacla alacak, telefon pahali olabilir muadillerine gore ama oldukca sık bir telefon ,kamerlarıda iyi hani annen kamera kullanırsa onceligi kamerasi iyi olan telefona bak derim , nokialarada yonelebilirsinzi android daha karmasıktır wp ve iosa gore , tasarım oncelikse xperilara bak.illa en guclu chipseti alacan diye bişr kural yok kullanım amacın farklıysa.
    annen icin tasarım , saglamlik , pil omru gibi konular chipset performansının onunde olacaktır cok teknolojiyle ilgilenen biri degilse.
  • bende casper düşünüyordum, anlattığınız gibi çok mu kötü?tamam bende zamanında dandik casper bilgisayarları kullandım ama adamların ikinci telefonu ve piyasaya yeni girdiler sayılır.işçilikte falan yapabildiklerinin en iyisini yaparlar diye düşünüyorum.ama formda bu kadar yorumdan içime kurt düştü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.