Benimde babam köpeğe girmişti Doğan la. Ama köpeğe bişey olmadı. Bizim Doğan'ın ön komple gitmişti.
arabanın ön komple gitmiş olup köpeğe birşey olmaması mümkün mü hayvansıcağı sıcağına acısını hissetmeyip can havliyle kaçmıştır büyük ihtimal ama hiçbirşey olmaması mümküm değil
Ben İki kasa hamsi ezdim ama sanırım onlar canlı değildi. 1300 kg megan scenic içindekileri saymıyorum 1,5 ton u da aşar acaip bi hamsi pastırma yaptık bi laz olarak mutfağımıza hamsili bir yemek çeşidi daha eklemenin grururunu halen taşıyorum ama şaka bi yana Allah kimsenin başına vermesin.
Hemen önümdeki araç bi köpeğe çarpımış, o an farkedememiştim, yerde yatan köpeğin üzerinden birde ben geçmiştim, tabi arkamdaki araçlarda sırayla yerdeki köpeğin üstünden geçmek zorunda aldılar. Trafik çok hızlı akıyordu... Köpeğe çok üzülmüştüm ama yapılabilecek bişeyde yoktu...
Bende akşam 130kmh ile giderken büyükçene bir tavşana çarptım frene bile basamadan önüme atladı,arkamda araçlar olduğu için duramadım...Neyse ben tavşana üzüle üzüle eve geldim hemen aracın tamponuna birşey olmuşmu diye baktım plaka yoq Hemen arkadaşları arayıp plakayı aramaya gittik,3kişi yarım saat aramamız sonucu zor bulduk hızlı geçen araçlar 40 metrekadar ileri atmış... Plakayı yarın takıcam ama olan tavşancığa oldu....
Ben annem ile kediye çarpmıştık.Bakırköy incirlide süratsiz bir biçimde giderken sağına soluna bakmadan yolun ortasına hızlı adımlar ile yürüyen bir kedi aniden önümüzde belirdi.O anda anneme "frene basss" diye çığlık attım.Annemde o heyecanla frene gömdü.Biz frene basar basmaz arkamızdaki aracın iç gıcıklıyan inanılmaz sesi geldi.O heyecanla arkadan araç geldiğini bile unuttuk.Korktum arkadaki duramayıp bize vuracak diye.Kediyi ortaladık ama altımıza girdi.Aracın altından patırdılar geldi sanırım hayvan kafasını vurdu biryerlere.Arkadaki araç ezmişmidir bilmiyorum kedinin son durumunu göremedik...
ağva dan istanbula gelirken yavru köpeği öldürdüm sanırım..
benimde 1 tane kedi olayı bir tane de hafif yaralı köpek olayı oldu .
olayların ikiside sabaha karşı 2 de falan oldu . kediyi gece renomla gezmeye çıktığımda hiç içimde basma duygusu yokken mahalle arası basınca önüme kedi atıldı ben kedi basmamak için diğer tarafa kırdım kedi de kırdığım tarafa gidince . . . . kedi öldü sadece bende anısı kaldı
köpek olayında ise yan makinası doğanımı aldım gece 2 de her yere yan yan giriyordum bir köşeye çok güzel bir şekilde yan vererek girdim bir de bakdım yolun ortasında köpek yan bir şekilde vurdum köpek kaçtı doğanın bagaj kısmından arka sol tarafı içine çöktü
ondan sonra düşündümde bir insanda olabilirdi .
Kuş ne ki ben kuşadasında baykuşa bile çarptım Ama Allah bir insanla bunu yaşamayı kimseye göstermesin.Yazarken bile korkuyorum
benim de başımdan geçen bir kuş macerası var..İstanbul'dan edirne'ye giderken otoyolda 220km/h süratle ilerlerken sol şeritte iç bükey bir kasisten geçtim ve aracın tekerlekleri sanki yerden kesildi,bir anda kendimi bir yan şeritte buldum direksiyon hakimiyetimi kaybedecektim az daha..tabi ben şoktayım Allah'ım ben ne yaptım diye..hızımı 180'e indirdim ve ben ilk şoku atlatmadan küüüütttt,camda bir kuş..serçe olduğunu düşündüğüm ama camda sadece suyunu süzülürken görebildiğim bir kanatlı hayvanı..hiç unutamıyorum..Allah'tan başka hiçbir vukuatım yok..sinek arı dışında
Benim de 2 kedi, bi kaç kuş war
üzülerek yazıyorum ama 3 serçe, 1 güvercin, 1 tavşan ama isteyerek yapmadım. Yazarken bile vicdanım sızlıyor
kuşa köpeğe çarpında insanlara çarpmayın..gözümün önünde bir insan ikiye bölündü
Eniştem otobanda giderken opel vetrayla köpeğe çarmıştı 1 saat sonrada arabayı sattı üzüntüden.
Yaklaşık bi 6 sene önce samsunda sahil yolunda atakumdan kurupelite giderken gece saat 3 civarı yollar da boş ne de olsa diye biraz hızlı gittim, yaklaşık bi 110-120 vardı hızım, bilnler bilir tam körfez restoranın oralarda biyerlerde yolun sağından minicik bir kedicik yola çıktı karşıdan karşıya geçmek için, frene asıldım ve yolun en soluna geçtim ama galiba kediye dokundum çünki dikiz aynasından baktığımda oracıkta kıvrandığını görebiliyordum, o görüntü hala gözümün önünden hiç ama hiç gitmiyor. Bir keresinde de zonguldak ta şehir içinde bir teyzenin terliğinin arkasının üzerinde durup düşmesine neden oldum. Çok şükür kendisine bişey olmadı.
1-) 7 yaşındaki çocuğa çarptım - ya da o bana çarptı denilebilir:
ehliyetsiz olduğum dönemlerde; scenic ile sakin sakin gaza hiç basmadan yaklaşık 10km hızla bizim sokaktan geçiyordum..bir apartmanın önünden geçerken naylon bi top geldi üzerime doğru; ben de frene dokundum ve tam durduğum anda çocuk apartmanın bahçesinden koşarak çıktı ve bana çarptı..inanın o an o kadar korktum ki birşey oldu diye...
2-) 180ile tilkiye çarptım:
ankarada Çevreyolunda akşam 8 sularında; arkadaşımın yeni corsasını deniyordum; uzun farlarım yanıyordu..Tilki karşıdan karşıya geçerken benim ışıklar gözünü aldı heralde; bir anda durdu..hafif bir manevra yaptım ve tilkiyi ortaladım en azından lastik geçmesin üserinden diye; ama tangır tungur üstünden geçtim ve çok üzüldüm; keşke o kadar hızlı gitmeseydim
3-) Kediyi ezmemek için bütün ailemi feda ediyordum..Teşekkürler ESP...
Sivastan Orduya giderken( ehliyetim daha 2 günlük); 110-120 arasında sağa doğru tatlı bir virajdayım..tam virajın içinde (kendime hayali bir viraj çizgisi çizmiştim ve o çizgide ilerliyordum; aracın sınırlarına çok yakındım zaten) bir kedi vardı..direksiyonu hemen düzelttim ve tekrar sağa kırmak zorunda kaldım bu arada kesinlikle frene basmamıştım..yaklaşık yarım sn boyunca önden kaydı scenic ve ESP nin lambası acı bir şekilde yandı...o andan itibaren kontrol ESPnin ellerindeydi tamamen..sağ şeride zor da olsa girdi araç...Bu arada karşıdan da AS900 kamyon geliyordu..
Benim de bir kedi bir de tavşan vukuatım var. Allah beterinden saklaın hepimizi.
gecen ya motor ile küçük bi kız a carptım..
allahdn kız yandan carptı aslında o bana carptı yan taraftan bi fırladı ben durdum yan camurluga carptı düştü
sonra dan kalktı ayaga neyseki bişey olmadı..
ama cok korkmustum..
bundan 2-3 hafta önce hafif sıkışık trafikte ilerlerken önümdeki araç birden durup sağa kaçtı ben şerit değiştiriyor sandım ver akrasından gazladım, meğerse orda can çekişen bir kedi yada köpek varmış, tam seçemedim karanlıktı hava, o andan sonra yönümü çeviremedim ve üstünden geçmek zorunda kaldım, keşke ben de daha önce farkedip etrafından dolanabilseydm, çok kötü hissediyorum aklıma geldikçe