Şimdi Ara

abi ya araba ile hiç bir canlıya çarptınızmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
101
Cevap
0
Favori
4.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende malesef 70 km hızla giderken bir bayan a çarptım direktmen önüme atladı ve frene kadıncagaza wurduktan sonra basabildim
    ön sağ cam patladı benim şöför tarafının köşesine deymiş tekrar arka sağ tarafa geçmiş arka sağ kapıdan yere düştü çok kötüydü hayatımın en üzücü dakikalarıydı .
    Hanımefendinin 2 bacagıda kırıldı allahtran başka bişi olmadı Allahın işi . Şu anda ailecek görüşüryoruz kendileri ile
    Allah ım bir daha böyle acı şeyler yaşatmasın banada sizlerede AMİNN.
  • Malesef burada trafik kurallarının sadece insanlar için değil diğer canlılar için de ne kadar önem taşıdığı ortaya çıkıyor. Otoban da 120 yi , normal yolda da 90 geçmesek ve biraz da dikkatli gitsek hem kendi canımızı hemde yol kenarlarında dolaşan diğer canlıların canını büyük ölçüde kollamış oluruz. Bir defasında 80 le giderken ön cama bir kuş çarpar gibi olmuş ama son anda kurtamıştı. Kuşların normalde 40-50 km gibi hızlarda uçtuğunu düşünürsek biz 80 le giderken aslında 30-40 km bir hızla çarparız ki bu da farkedip frene bastığımız anda daha da azalır. Ama diğer taraftan yol ortasındaki bir kedi yada köpeğe korna yapmaktan başka bir seçenek kalmıyor. Zaten o da hayvana panik yaptırıyor. Neyse arkadaşlar bize düşen biraz daha dikkat ve trafik kurallarına uymak. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tergener

Malesef burada trafik kurallarının sadece insanlar için değil diğer canlılar için de ne kadar önem taşıdığı ortaya çıkıyor. Otoban da 120 yi , normal yolda da 90 geçmesek ve biraz da dikkatli gitsek hem kendi canımızı hemde yol kenarlarında dolaşan diğer canlıların canını büyük ölçüde kollamış oluruz. Bir defasında 80 le giderken ön cama bir kuş çarpar gibi olmuş ama son anda kurtamıştı. Kuşların normalde 40-50 km gibi hızlarda uçtuğunu düşünürsek biz 80 le giderken aslında 30-40 km bir hızla çarparız ki bu da farkedip frene bastığımız anda daha da azalır. Ama diğer taraftan yol ortasındaki bir kedi yada köpeğe korna yapmaktan başka bir seçenek kalmıyor. Zaten o da hayvana panik yaptırıyor. Neyse arkadaşlar bize düşen biraz daha dikkat ve trafik kurallarına uymak. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim...

amin

• Allah kazadan beladan korusun.
    Ben 2 sefer pederin şahiniyle kedi üstünden geçtim ama fren yapmasam ve kediyi ortalamasam 2 boyutlu olacaklardı. kuşlar ise ilginç hayvanlar şehir dışında giderken daldan kalkan serceler tam kaputun üstüne kadar geldi sanki yarışıyoruz. lütfen şehir içi yavaş kullanalım sağdan soldan ne çıkacağı belli olmuyor lütfen.
  • Şehir dışı neyse de lütfen şehir içinde asla hız yapmayalım.Bakın üzücü şeyler olabiliyor
  • Ben bir kere kedi ezdim o kadar. Bi kere de babamla otobanda doğan çarpmıştı cama . O da enteresandı zaten hadi kediyi ezdinde uçan bi hayvanın ne işi var otobanda garip gelmişti. Olduğu gibi camda öle kalmıştı hayvan .Sonra baktık ki bi kanadınıda zaten yara vardı çarpmanın etkisiyle olamazdı herhalde .p.
  • babam bir kez bir çocuğa çarpmıştı ve çocuk ölmüştü maalesef. Detayları burda anlatmak istemiyorum belki çocuğun akrabası vardır üzülmesin diye. Sadece allah kimsenin başına böyle birşey vermesin.
  • Allaha sukur boyle bısey gelmedı basıma...hayvana dahı carpsam içim gider..kaldıkı bır insana çarpmak heralde araba kullanmaktan sogurum..trafıkte boyle bır kaza gorsem betım benzım atıyo yerde ceset yada yaralı...sonucta canlı.... Allah gostermesın...
  • ben sizden daha fazla canlıya zarar vermişimdir heralde hepside aynıydı hangisine dert yanayım ki saatte 110-120 ile giderken bir sürü sivrisineğe çarptım hemde 15-20 defa nabıyım bi bakıyomm plaka tampon cam her taraf sinek içinde bende daha fazla onlara bakıpta üzülmemek için benzin istasyonunda basınçlı suyla yıkıyom tertemiz oluyolar

• tilki ezmiştik maalesef.balikesir bursa arasinda.
    plaka dusunce onu aramk için indiimizde tilkinin içi-dişina cikmiş cesedini asfalatta gorunce kotu olduk.
  • Asfaltta ilerlerken devamlı aklımda benim de önüme köpek atlarsa ve ben onu ezersem...
    Her zaman bu aklımdadır...
    Dediğin gibi allah büyüklerinden korusun bizi..
    Bir adama vursam herhalde içim gider...
  • Birde asfalt da ezilmiş köpekleri, kedileri görünce içim erimiyo değil..:(
  • çarpmadım carpmakta ıstemem ....üzerimden atamam sonra ...
  • biz bikere bi abimle giderken otobanda 100 le adamaın tekine sağ dan çarptık adam atladı otobana arkada iki küçük kız kardeşimiz vardı kriz geçiriyolardı

ön cam dağıldı biz çarptıktan sonra arkada da bir clio üstünden geçmiş adamın. durduk baya bi ilerde polis vardı Allahtan trafiği durdurdular adamın bi bacağı ve klolu kırılmış

yazık zaten duyma özürlüymüş pekde normal zekalı değilmiş kimsesi yoktu adamın hala aklıma geldikçe acıyorum çok üzlüyorum
  • ben de hic carpmadim ama yolda ezilmis hayvanlari
    gorunce icim ciz ediyor.
  • 1996 senede trabzondan ist gelirken bolu yolunda önüme at cıktı tabi hızımda 120 filan duramadigim icin ata cok feci vurdum mercedes e 200 üm önü paramparca olmustu olaydan sonra sanki etraf kan gölüne dönmüstü allaha sükür bize bise olmadi ama zavallı at berbat bi sekildeydi allah kimsenin basina vermesin daha o olayi dün gibi hatirlarim ve cok üzülürüm
  • Arkadaşlar yavaş gidelim, okudukça üzüldüm geçmiş olsun ve allah korusun.
  • Köpeğe vurdum, sağ ön bacağı kırılmış.. Mecbur vurmak zorundaydım, sola kaçsam refuja girecem.. Sağa kaçsam arabaya vuracam..

Çıkmasaymış, haline şükretsin.. Olan bizim tampona oldu, yamuldu..
  • hiç olmayan şey bir gece babamlarla önlü arkalı 2 araba 20m arayla gidiyoruz ben arkadan hızımız 110...önce aramıza tilki girdi refleks kıracktım direksiyonu kamyon geliyor karsıdan hedeeeöööö!!! diye ortalayıp ezdim.durduk tilki öldü benim sis farı içine kaçtı çatlamış... neyse alah beterinden korusun deyip çıktık bu sefer ben önden gideyim parca falan düşer siz bakın arkadan dedim.aradan 10 dk gecti önüme kedi çıktı zor kurtardım arkadan babamlar görmüş 2 hafta dalga gectiler hayvan mıknatısı diye
  • arkadaslar
    fikrimi soylemeden once hakkimda yanlis bir kaniya varmamaniz icin sunu soylemeliyim ki, hayvanlari cok severim, kisin arabamin bagajinda sokak kopekleri icin kopek mamasi tasirim ve sokakta bir kopek gordugumde durur onu doyururum.
    evimde cocuklugumdan beri hayvan eksik olmadi kedi kopek balik hamster vs..

buna ragmen yolda 3 kopek 1 kedi 1 kaplumbaga birkac kus ve sayisiz ucan bocek oldurdum.

ONEMLİ: yolda boyle bir durum olursa, kesinlikle ve kesinlik tereddut etmeyin. direksiyonu yerinden oynatmayin bile. bunu o an dusunemeye bilirsiniz bunun icin surekli kendinize bunu soyleyin.acimasizca gozukebilir ama bu sizin, yolcularinizin veya karsidan gelen baska birinin hayatina mal olabilir.

daha bu hafta sonu bir arkadasim benim arabamla olumden dondu. bir kopek yuzunden takla atti. kendine veya etraftaki birilerine zarar da verebilirdi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.