Şimdi Ara

abi ya araba ile hiç bir canlıya çarptınızmı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
4.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben epey hızlı şekilde ineğe wurdum, inek Allahın ragmetine kavuştu, araraba buyuk hasar almadı benim son cevik hamlemle

Duygu olarak inek oldugu için üzülmedim, keza kaza yerinde kesildi hemen, o yuzden hayvan mındar olmadı yani

Ama kedi kopek olsa üzülürdüm, sonucta onlar kesilmiyor, inek için kaçınılmaz olan biraz erken oldugundan uzuldum ama okadar değil

En buyuk korkum bir yayanın karıştıgı trafik kazasına karışmak, ülkemizde bilinçsiz yaya anne cocuk çok dikkatli olmak lazım

Şehir içinde hız yapmıcaksın, ama otobandada karşına çıkıyor bu tür kural tanımaz yayalar

İki taraf içinde zor ama basın, helede spor araba kullanıyorsanız, söförleri hemen yargılamakta kararlı oldugundan direksiyonun basındaki yayadan cok korkuyor bence

Ya geçen temde elleri agır poşetlerle dolu 5-6 kişilik bir aile temde karşıdan karşıya geçmeye çalışıyordu

Ben geçmezler benden sonrayı beklerler dedim ama önüme atladılar, fren yaptım, agırlık one gelince arka bosa kactı, understeer oldu

Allahtan topladım kesa aksi istimamete understeeroldugumdan bir sonraki salınımım yayaların direk üstüne olucaktı

Allahtan bişi olmadı, ben dip fren duramıyacagım arabanın gotunun basının dagıtıcagı mesafede onume atlıyorlar

Sahil yolundada, yayaya yeşil yanıyor ama amcam kırmızı ışıklardan itibaren 3. arabanın sırasından karşıya geçiyor

Bende araç olarak onumdekine gore durmaya odaklıyım, solumdan bir fırladı durmuş 2 aracın yanından, bu ne hız diyor

Ya sen benim yolumdan geç karşıya birde sert çık, karısı wardı yanında ona dua etsin

Bundna 3-4 yıl oncede etilerde, ortaklar jaguarın onunda sag seridimdeki corsa frene bastı, refleks bende bastım

Allah işte, önümden kafasına burger king maskelerindne birini geçirmiş 3-5 yaşında bir çoçuk, karşı yoldada annesi, ben orda fren yapmasam ?

Allah tuttu ya resmen, yani ben normalde orada neden fren yaptıgımı bile bilmiyorum ama yaptım, cocugunmu artık benim mi ne okunmuş duamız warmış

Yayalarımız garip, bu yuzden yaya karışmış kazalarda genelde serin kanlı dusunmek lazım

Maslakta [kanyonun onunde] kaza yapan modifiyeli 206 için, en az 180 200 yapıyordu diyen gorgu tanıgı olan bir ülkedeyiz []ir 206 nın orada o hıza o trafikte cıkması imkansız, kaza 3 temi 4 temi ne olmuştu oglen]

Ya gozeler olmuş speedometer, anlık hız analizi yapıyor watandaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drahte 1905 -- 8 Nisan 2009; 20:05:31 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.