Şimdi Ara

abi ya araba ile hiç bir canlıya çarptınızmı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
101
Cevap
0
Favori
4.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • trafıkte yenıyım zaten gecen ışıktan kalktım hız 60 -70 150 mt felan ılerde sol şerıtten giden doblo nun (polis arabası) altından köpek cıktı aynen önümde hayvan topallayarak gectı ama bende kendımden gectım yanı Allah kımsenın basına vermesin ne olursa olsun temkinli gıtmekte fayda var

herkesin berat kandili mubarek olsun....
  • eski lagunamla bursada gidiyordum hızımda 150 160 fln önüme bi köpek çıktı frene bastım(otoyol)köpek kaçmadı gümmm
    kööpek şarampole gitti bi 20 metre fırladı çok üzülmüştüm az ilerde durdum birde arabaya baktım hiç bişiy yoktu bende devam tabii
  • şehir içinde sadece 1 kez güvercin ezdim! zaten güvercinler beyinsiz oluyor, 40la falan giderken salak hayvan uçup uçup geldi tam da sağ ön tekerin önüne bi yere kondu. kaçamadan üzerinden geçmişim, belki bişey olmamıştır diye dikiz aynasından baktım ama arkamdan sadece tüyleri uçuştu...

şehirler arasında da izmitte otobanda 120 civarlarında bir hızla gece giderken önüme kocaman lağım faresi çıktı, görmemle üzerinden geçmem bir oldu...çok üzülmedim açıkçası zararlı bir hayvan ne de olsa
  • valla arabayla şimdiye kadar sinek kelebek harici bişeye çarpmadım.allaha şükür.inşallah çarpmamda..hayvan sevgisi çok yüksektir bende.2 tane kedimde var evde zati :)

en son geçenlerde motosikletle giderken 50-60 civarı hızdaydım ilerde köşede bir kedi gördüm karşıya geçecekti hissettim .ama benden sora geçer diye düşündüm çok hafif yinde hız kestim pisicik birden önüme atlamazmı tabi ön arka fren aynı anda acı şekilde gidonu sola kırma pisiyi sıyırdım 2 arabayı sıyırdım motor bi kıç attı zar zor durdum ...sora çektim kenara piside ufak 2-3 aylık yolun orta kısmında gittim aldım..geçirdim karşıya bıraktım döndüm..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tergener

Malesef burada trafik kurallarının sadece insanlar için değil diğer canlılar için de ne kadar önem taşıdığı ortaya çıkıyor. Otoban da 120 yi , normal yolda da 90 geçmesek ve biraz da dikkatli gitsek hem kendi canımızı hemde yol kenarlarında dolaşan diğer canlıların canını büyük ölçüde kollamış oluruz. Bir defasında 80 le giderken ön cama bir kuş çarpar gibi olmuş ama son anda kurtamıştı. Kuşların normalde 40-50 km gibi hızlarda uçtuğunu düşünürsek biz 80 le giderken aslında 30-40 km bir hızla çarparız ki bu da farkedip frene bastığımız anda daha da azalır. Ama diğer taraftan yol ortasındaki bir kedi yada köpeğe korna yapmaktan başka bir seçenek kalmıyor. Zaten o da hayvana panik yaptırıyor. Neyse arkadaşlar bize düşen biraz daha dikkat ve trafik kurallarına uymak. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim...

kuş ile aynı yönde giderken çarparsak hesabın doğru. Ama 90 km hızla giderken kafa kafaya çarparsak kuşun hızı da 40 km ise 130 km hızla çarpmış gibi oluruz. gidiş yönümüzle kuşun yönü birbirine dikse o zaman da 90 km hızla çarpmış oluruz. yanlış mı?

• köpeğe çarptık bizim eskiastra ile. sis farı ön alttaki siyah çıta faaln gitmişti bide bizden bigün sona komşu brodveyle çarptı aşağı yukarı aynı boyda bi köpeğe aynı yerlerde onun farlar sağ çamurluk falan dökülmüştü :)
  • BİZİM BİR ARKADAŞ BOZÜYÜK BURSA ARASINDA AYIYA VURMUŞ... HATTA JANDARMA FİLAN GELMİŞ KROKİ ÇİZMİŞLER ÇÖPTEN ADAMA AYI YAZMIŞLAR ZATEN 12. KAZAYMIŞ AYIYA VURAN :)))))

BİZ KOPMUŞTUK O ANLATIRKEN... AYI YAHU AYI...
  • serçe ,baykus insan uzuluyor.
  • İSTANBULDAN TRABZONA GİDERKEN GECE SAAT 02:30 CİVARIYDI. ARAÇ DOĞAN. HIZ 120 KM İDİ. ORDU DA (SAGRA FABRİKASININ ÖNÜNDE)OLDUKÇA BÜYÜK BİR KÖPEĞE ÇARPTIM. VE ÜSTÜNDEN GEÇTİM. KÖPEK ANINDA TAHTALIKÖYE GİTTİ. DE ARABA DA MAHVOLDU. TAMPON, PANJUR, PARÇALANDI. ÖN PANEL MOTORA YAPIŞTI. RADYATÖR DELİNDİ. KANAT KIRILDI. ARAÇ ANINDA STOP ETTİ. BENDEN BAŞKA HERKES UYUYORDU ARABADA. İTTİREREK SAĞA ÇEKTİK. SABAHA KADAR ARABANIN İÇİNDE UYUDUK. SABAH OLDUĞUNDA DELİNEN RADYATÖRÜ KÖRLEDİM. BAGAJDAKİ YEDEK KANADI TAKTIM. YANIMADA BİR BİDON SU ALARAK TRABZONA GİTTİM. KÖPEĞE ÜZÜLDÜĞÜMÜ SÖYLEYEMEM. ARABAMA DAHA ÇOK ÜZÜLDÜM...
  • kötü bişey gerçekten yaw....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper911 -- 8 Eylül 2006; 23:13:22 >
  • hiç benim başıma gelmedi ama bir keresinde babam bir köpeği ezmişti.ama tuhaf olan yolda giderken deil.arabayı park etmiş bir yere gitmiştik.geri geldik arabayı çalıştırdık biraz ilerledik bir köpek sesi geldi ben anlamadım ama babam anlamış hemen durdu.o sıra köpeğin sahibi koşa koşa geldi.o bir yandan babama bağırıyor köpeğimi ezdin diye.babam bir yandan ona bağırıyor köpeğinin arabanın altında işi ne.neyse baya uğraştık sonunda köpeği kurtardık.adam köpeğini aldı gitti.biz veterinere götürecektik ama adam köpeğini kucaklayıp gitti.daha sonra hiç başımıza böyle bir olay gelmedi.inş. gelmez
  • Benimde babam köpeğe girmişti Doğan la. Ama köpeğe bişey olmadı. Bizim Doğan'ın ön komple gitmişti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shorin

BİZİM BİR ARKADAŞ BOZÜYÜK BURSA ARASINDA AYIYA VURMUŞ... HATTA JANDARMA FİLAN GELMİŞ KROKİ ÇİZMİŞLER ÇÖPTEN ADAMA AYI YAZMIŞLAR ZATEN 12. KAZAYMIŞ AYIYA VURAN :)))))

BİZ KOPMUŞTUK O ANLATIRKEN... AYI YAHU AYI...

o ne ya araba pert olmustur kesin kocaman ayi hizla bi carptınmi beyona carpmis gibi olur
  • arkadaşlar iki kez kedi ezdim. birisinde kaçmaya kalktım hızım yavaştı ama kedi de aynı yöne kaçınca sonuç kaçınılmaz. yapılacak birşey yok
  • pekı ıı guzel bende katılıyorum hayvan ve ınsana carpmak cok kotu... bı arkadasım uzun yolda gıderken bı anda yolla cıkna kopege carpmıyım dıye kendını o heycan ve hızla sag serıte atıyor ve araba hakımıyetını kaybedıyor ve bı ıkı kayma sonrası sag barıyere carpıp epey suruklenerek duruyor allaha sukur kımsye fazla bısı olmadı ama ben o tehlıkeyı almazdım kopege dırek carpmayı tercıh ederdm sız oyle bı konumda naparsınız
  • CEVABINI BİLDİGİMİZ SORULARI SORMAYALIM BU KONUMDA KİM KAÇMAYI DENER Kİ????

quote:

Orjinalden alıntı: efe_04

pekı ıı guzel bende katılıyorum hayvan ve ınsana carpmak cok kotu... bı arkadasım uzun yolda gıderken bı anda yolla cıkna kopege carpmıyım dıye kendını o heycan ve hızla sag serıte atıyor ve araba hakımıyetını kaybedıyor ve bı ıkı kayma sonrası sag barıyere carpıp epey suruklenerek duruyor allaha sukur kımsye fazla bısı olmadı ama ben o tehlıkeyı almazdım kopege dırek carpmayı tercıh ederdm sız oyle bı konumda naparsınız
  • Bende bir defasında bir kuşun üzerinden geçmiştim. Gidiş geliş yolda önümdeki araç hızla sağa kaçtı sebebine merak ederken bir kuş yerde birden arabanın önüne çıkıverdi ( yerde ne aradığını bilemiyorum ama ) ben kuşu ortalayamadım sağa solda kaçamadım. Üzürenden geçmek zorunda kaldım. Dikizden gördüğüm kadarıyla manzara; benzetmesi kötü aynen pappas .. Allah beterinden saklasın. ...
  • bende de hayvan sevgisi vardır, severim ama bi keresinde önüme köpek çıktı. karşı şeritten kamyon geliyo, çift şeritli yol. hayvana vurmuyacam diye kamyonun altına giriyoduk az kalsın. yani yola devam edip en azından çarpmayı göze almalıyız gerekli hallerde.
  • arkadaşlar bende bi kere köpeğe çarpmıştım. duble yoldu. hızımı yavaşlattım 70-80 km kadar yolun bo olan tarafına kaçmama rağmen köpek geldi arabanın altına girdi. 3-4 gün etkisinden kurtulamadım. çok kötü bişey mecburen çarpıyoruz çünkü.

2 gün önce ankaraya gelirken köpeğe çarpıyordum nerdeyse. köpek yolda bişeyler yiyodu yine ben hızımı azalttım, sağa doğru kaçtım köpek yine araca doğru yöneldi fakat bu sefer ben hzılıydım o gelmden geçtim yoldan, ama yolun baya bi kenarına yaklaşmıştım yani tehlikeli bi durum olabilirdi bizim için.
  • çok şükür hiçbi canlıya çarpmadık da köpek bize çarptı bigün babamla gece yolda gidiyoruz sağdaki boş araziden bi köpek koşarak geliyo çok da hızlı değildik 60-70 daha da yavaşladık 20-30a kadar ama köpek arkaya bakarak koşoyudu abi biz napalım geldi vurdu sağ kapıdan

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.