Şimdi Ara

abi iOS 6'yı çok özledim be :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya sanki ne olur bıraksalar da geri dönsek yani abi cidden millet gurbette anasını babasını özler ben iOS 6'yı özlüyorum o mükemmel deneyimi çok özlüyorum ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya neyini özlüyosunuz anlamıyorum ne kadar stabil olursa olsun eski görüntü gelişmesi lazım öyle kalacak hali yok ya

• Özlersin tabi. Dedik biz güncellemeyin ağlarsınız diye.

Bu konuları gördükçe daha da bir keyifleniyorum.
  • iOS 6 iPhone'u iPhone yapan sürümdür. Parası ile Sürüm düşürme yapsalar geri dönerim.

• Kilit ekranı açarken ki ses...

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Kilit ekranı açarken ki ses...

+1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ŞAKA MI BU BE ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hiç özlemiyorum ki iphone 5 ios 6 en stabil ve hızlı versiyonunu kullanmış biri olarak. her wifi açıp kapatmak istediğimde ayarlara girmenin verdiği zorluk bile ios 7 ve sonrasını kullanmak için yeterli bi neden.
  • iPhone 4S ve iOS 6 ikilisi tek kelimeyle mükemmeldi.
  • Benim iPad 2 ios 6.1.3 sürümünde, bataryası bitmek bilmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 25 Mayıs 2015; 13:00:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Benim iPad 2 ios 6.1.3 sürümünde, bataryası bitmek bilmiyor.

Ekran görüntüsü eklemeyi unuttum.
     abi iOS 6'yı çok özledim be :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 25 Mayıs 2015; 13:03:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

hiç özlemiyorum ki iphone 5 ios 6 en stabil ve hızlı versiyonunu kullanmış biri olarak. her wifi açıp kapatmak istediğimde ayarlara girmenin verdiği zorluk bile ios 7 ve sonrasını kullanmak için yeterli bi neden.

iOS 7' de de 3G için Ayarlar' a giriyoruz.

• quote:

quote:

hiç özlemiyorum ki iphone 5 ios 6 en stabil ve hızlı versiyonunu kullanmış biri olarak. her wifi açıp kapatmak istediğimde ayarlara girmenin verdiği zorluk bile ios 7 ve sonrasını kullanmak için yeterli bi neden.

valla ben çok çok zorda kalmadığım sürece 3g falan kapatmadığım için çok fazla sorun değil.

ayrıca ios 6da'da giriyorsun. herhangi bir artısı yok. ios 6 iyi olabilir ama çağın gereksinimlerini karşılamıyor.

• quote:

quote:

quote:

valla ben çok çok zorda kalmadığım sürece 3g falan kapatmadığım için çok fazla sorun değil.

ayrıca ios 6da'da giriyorsun. herhangi bir artısı yok. ios 6 iyi olabilir ama çağın gereksinimlerini karşılamıyor.

Çağın gereksinimi dediğimiz şey sadece görüntü mü?

• arayüzü göze çok kötü geliyor artık ios 8 e alışan birisi için çok sıkıcı gelir kendimden biliyorum kullanılmıyor

• görüntü derken?

ios 8 de ulaşabildiğiniz hangi kısayolları ios 6 da yapabiliyorsunuz?

aşağıdan yukarıya doğru çıkarttığımız kısayol bardaki her şey başlı başına ios 7 ve sonraki sürümleri kullanmak için yeterli.

ayrıca ben kız arkadaşımın telefonundan kendi telefonuma 200 300 tane fotoğrafı airdrop sayesinde 1-2 dk içinde atabiliyorum. flaş ile el feneri açmak için harici bi uygulama indirmeme gerek yok.

gelen mailleri mail uygulamasını açmadan ana ekranda sola doğru kaydırarak direk çöpe atabiliyorum.

sürekli sövüp saydığınız android işletim sistemini tercih edenlerin bile büyük çoğunluğu her şeye saniyede kısayollar ile ulaşabilmenin verdiği rahatlıktır.

yani burda gelip ios 8 in falan özelliklerini saymama gerek yok hepiniz neyin ne olduğunu biliyosunuz. gelip sadece stabilite ya da hız muhabbeti yaparak eskiyi yeniye karşı övmek bana saçma geliyor kusura bakmayın. size ios 6 ile mutluluklar.

http://www.teknokulis.com/multimedya/galeri/mobil/ios-8-vs-ios-7-neler-degisti

şu linkte ios 8 in ios 7 ye karşı artıları var. hani ios 6 demiyorum. zaten ios 6 da bunların hiçbiri yok yani kaale bile almıyorum karşılaştırma konusunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 25 Mayıs 2015; 14:02:27 >

• Aynen bende dostum,sirf bu yuzden elimdeki 3Gs i satmadim 2.hattim olarak kullaniyorum.

• Eskiyi özleme alışkanlığı yaptığınız başka bişey değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.