quote:Orijinalden alıntı: freestyle_ Marc ın sevgilisini koymak şart oldu. Milyar dolarlık adam. Travestiye benziyo lan :D İnsanların nasıl göründüklerinin bir önemi yoktur iç güzelliği karakteri önemlidir.
quote:Orijinalden alıntı: áshtráy quote:Orijinalden alıntı: Vikernes Allah günah yazmasın da adam paintte çizilmiş gibi. Kanka evi yıkıyordum
Makyaj güzeli bunlar önemli geceyi geçirdiğin kızla sabah uyanan kız aynı olsun Makyaj silinince erkek çıkabiliyorlar
quote:Orijinalden alıntı: hacı_yatmaz Makyaj güzeli bunlar önemli geceyi geçirdiğin kızla sabah uyanan kız aynı olsun Makyaj silinince erkek çıkabiliyorlar Dostum öyle bir yazmışsın ki sanki tecrübe etmişsin gibi düşündüm
quote:Orijinalden alıntı: OnrbK quote:Orijinalden alıntı: hacı_yatmaz Makyaj güzeli bunlar önemli geceyi geçirdiğin kızla sabah uyanan kız aynı olsun Makyaj silinince erkek çıkabiliyorlar Dostum öyle bir yazmışsın ki sanki tecrübe etmişsin gibi düşündüm Gerçekten öyle
quote:Orijinalden alıntı: carl johnson losta büyü yapmışlar heralde aga bu nedir biri açıklasın bana çarli bal dök yala kaldı diğerlerinin yanında sanırım öyle galiba
quote:Orijinalden alıntı: Vikernes düşünüyom da para desen Adriana'da var o kadar fazla olmasa da, boy desen bende de var. üstüne bir de çocuk yaptı bu şakirden u.s.a yapmak şart
quote:Orijinalden alıntı: áshtráy quote:Orijinalden alıntı: Vikernes Allah günah yazmasın da adam paintte çizilmiş gibi. hıhaha xD
quote:Orijinalden alıntı: Sylvanas Windrunner O değilde ben bunu gördüğümde yıkılmıştım yaa Evet kıza yazık valla.
quote:Orijinalden alıntı: Tembel Yazar quote:Orijinalden alıntı: Vikernes düşünüyom da para desen Adriana'da var o kadar fazla olmasa da, boy desen bende de var. üstüne bir de çocuk yaptı bu şakirden u.s.a yapmak şart O kadar fazla olmasa da ne demek lan kadın kocasından 10 kat fazla para kazanıyor.Yılda yaklaşık 25 milyon $ kazanıyor, neresi fazla değil Ayrıca bence Lost ekibindeki en uyumlu ve sorunsuz çift olmuş lilly-charlie