Şimdi Ara

Abi bu nedir ya? Resmen adamı bunalıma sokar bu görüntü... (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
274
Cevap
8
Favori
22.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Thund

Abi bu nedir ya? Resmen adamı bunalıma sokar bu görüntü...

Eğer o ufaklık bunların çocuğu ise ki öyle görünüyor.

Babası gibi mal mal bakıyor
  • marko jaric e memphis teyken de kıldım, adriana ile evlenenince iyice kıl olmuştum
  • sende adada 6 sene kal seninde başına böyle şeyler gelir,
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHXS

quote:

Orijinalden alıntı: Sylvanas Windrunner

O değilde ben bunu gördüğümde yıkılmıştım yaa

Evet kıza yazık valla.

2 side kiz oldugundan prob yok.biri tam biri yarim.tek farki
  • melissa theuriau jamel debbouze
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

marko jaric e memphis teyken de kıldım, adriana ile evlenenince iyice kıl olmuştum

Aynen ha şimdi bir şey diyecem tüm dh yüklenicek bana ama tutmayacağım kendimi aslında Adriana, Miranda, Rosie, Behati, Gisele .. Bu bayanları tavlamak için sandığınız gibi kapısına lambo ile gidip Monaco'da yemeğe götürmeniz gerekmez.Bildiğiniz bir örneği vereyim, Adriana-Alessandra Acun'un programına geldi ne dediler eşleri için ? Bizimle karşılaşıp da bize asılmayan, sizin yapacağınız gibi görgüsüzlük yapmayan, insan gibi tanışıp duygusallığa iten herifler kapmış gördüğünüz gibi.Daha yazardım da yemek yiyorum, uğraşamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypocrisya

quote:

Orijinalden alıntı: PHXS

quote:

Orijinalden alıntı: Sylvanas Windrunner

O değilde ben bunu gördüğümde yıkılmıştım yaa

Evet kıza yazık valla.

2 side kiz oldugundan prob yok.biri tam biri yarim.tek farki

Gözümden kaçmış pardon
  • charlie nin neresi tipsiz lan ona tipsiz dediğine göre kendi resmini koy da bakalım

yakışıklı adam vesselam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nathanmuratcandrake -- 3 Haziran 2011; 12:24:00 >
  • Evangeline Lily'nin nesi güzel anlamadım.

Aksaray'daki Ruslara benziyor.
  • evangeline güzel tamam laf yok ama dünya güzeli asla değil ondan kat be kat güzelleri var sanırım en güzel 100 kadında 50 küsür mü ne olmuştu.

Charlie asla çirkin değil oldukça yakışıklı bir adam dizide en sevdiği karekter.
    Bir de lily ye gelene kadar dizide bir sürü güzel veya seksi oyuncu var mesela shannon u oynayan kız acayip seksiydi jackle evli olan doktor kız da çok iyiydi
    Ama dizide favorim claire ya bu ne güzelliktir arkadaş ya oynadığı yerleri tekrar tekrar izliyorum sesi güzelliği kusursuz

• Şu adriana-marko arasında bişi var ama çözemedim.Para var desen adriana daha zengin tip var desem o da marko jaric'te yok.Anlamadım gitti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thund

What the hell ? Lan hatuna bak bebek gibi Adam kamil'e benziyo kesin türk
  • quote:

Orijinalden alıntı: nathanmuratcandrake

evangeline güzel tamam laf yok ama dünya güzeli asla değil ondan kat be kat güzelleri var sanırım en güzel 100 kadında 50 küsür mü ne olmuştu.

Charlie asla çirkin değil oldukça yakışıklı bir adam dizide en sevdiği karekter.
    Bir de lily ye gelene kadar dizide bir sürü güzel veya seksi oyuncu var mesela shannon u oynayan kız acayip seksiydi jackle evli olan doktor kız da çok iyiydi
    Ama dizide favorim claire ya bu ne güzelliktir arkadaş ya oynadığı yerleri tekrar tekrar izliyorum sesi güzelliği kusursuz

+1
  •  Abi bu nedir ya? Resmen adamı bunalıma sokar bu görüntü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nathanmuratcandrake

evangeline güzel tamam laf yok ama dünya güzeli asla değil ondan kat be kat güzelleri var sanırım en güzel 100 kadında 50 küsür mü ne olmuştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEHET -- 3 Haziran 2011; 13:04:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuri...

/>

çok güzelmiş ya
  • koyum mesajımı bir kenara
  • $ (Dolar işareti) ..
  • Yvonne yi kim aldı o benimdi ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muvaZaa xD -- 3 Haziran 2011; 13:22:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

$ (Dolar işareti) ..

hadi be
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.