Şimdi Ara

ABERCROMBIE&FITCH FİYATLARDA İNDİRİM::KREDİ KARTINA TAKSİT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    BİZ SADECE ORJİNAL ÜRÜN SATMAK İÇİN VARIZ... 20-30YTLYE ASLA ORJİNAL ÜRÜNLER ALAMAZSINIZ... ABERCROMBIE SİTESİNE GİRDİĞİNİZDE O FİYATLARA ORJİNAL ÜRÜN SATILMAYACAĞINI BİR KEZ DAHA ANLARSINIZ!!! ABERCROMBİE TÜRKİYE'DE ÜRETİM YAPMAMAKTADIR...

GittiGidiyor üzerindeki ilanları görmek yada GG üzerinden taksitli satın almak için...
    http://www.gittigidiyor.com/main/search.php?aramasatici=usatrade34 yada gg ilan linki

Abercrombie Miller Falls Hoodie Men(KALMADI)

MEVCUT BEDEN: M(KALMADI)-L(KALMADI)-XL(KALMADI)
    Fiyat:80YTL

Abercrombie & Fitch Wolf Jaw Jacket

MEVCUT BEDENLER:HEPSİ SATILDI
    Fiyat:135YTL--->110YTL
    NOT:YUKARDAKİ MODELİN "EST.1892" YAZAN YERİNDE "ADK NY" YAZAN DİĞER MODELİDİR

Abercrombie & Fitch 2008 Slender Pond

::::ORJİNAL RESMİ::::

MEVCUT BEDENLER:S-M-L(1 ADET KALDI)
    Fiyat:70--->60YTL

Abercrombie&Fitch 2008 Slender Pond

::::ORJİNAL RESMİ::::

MEVCUT BEDENLER:S-M
    Fiyat:70--->60YTL

Abercrombie & Fitch Slip Mountain M beden

MEVCUT BEDENLER: M
    Fiyat:75YTL--->70YTL

TESLİMAT:Ürünleriniz aras kargo ile indirimli olarak gönderilir...

ÜRÜNLER AMERİKADAN (SÜREKLİ YURT DIŞINA GİDİP GELEN BİR ARKADAŞIM TARAFINDAN ALINMIŞTIR) VE ABERCROMBIE ETİKETLERİDE ÜRÜNLERİN ÜZERİNDE BULUNMAKTADIR...

TEKRAR TEKRAR SÖYLÜYORUM; ÜRÜNLER KESİNLİKLE SIFIR (KULLANILMAMIŞ) OLUP, İLANI İKİNCİ EL KISMINA AÇMAMIN SEBEBİ İLAN İÇİN UYGUN TEK YERİN BURASI OLMASIDIR...

ÜRÜNLER KESİNLİKLE ORJİNAL OLUP AKLINIZDA SORUN KALMASIN...

TEKLİFLER P.M. İLE

hakkımda yorumlar:

quote:

Orjinalden alıntı: fanty

kursatla alısveris yaptık. ürünleri kesinlikle orjin.fiyatlarıda iyi bence piyasanında altında orjinal olmasına rağmen.dürüst bi arkadas.
    cowcow çinde,peruda daha bıssuru yerde orjinal üretim yapılıyor.sadece üretim yerleri farklı kalite aynı.o cakmalar baska konu.

quote:

Orjinalden alıntı: Thermaltake

quote:

Orjinalden alıntı: cowcow

dostum gömlekler sitede 70 dolar sen nasıl 75 ytl ye satıorsun..bunlar amerıkadan mı yoksa çinden mı bence dogruyu sölemelisin..

Abercrombie nin kendi sitesinden yakın bi zamanda siparis verdim 9 parça gelenlerin 4 tanesi made in china idi. Yarıdan daha fazlası çinde üretiliyor mallarının. Aynıca bende kürşattan 3 parça ürün aldım ürünler orjinal.

quote:

Orjinalden alıntı: red_blade

arkdslr bn satıcı ıle hıc alsversı yapmadım ama sımdıye kdr amerıcadan orjınal abercrombıe satın almıs ve burdakı satıs fıyatları orjınal urunler ıcın normal yanı urunler cın olmadıgına ınanıyorum made ın marıa ısland dr buyuk ıhtımalle yada chına dır kı chına dıe es gecemeyn chına de kalıtelı urunlerde uretılıyor ztn emın olun turkıyede abercrombıenn fason uretımı war yanı hıc bı turkıye uretımı abercrombıe gercek dııl hepsı sahte bn orjınal almadm sadece ılanından gorudugm kdryla urunler orjınal

saygılar...

ii satslar...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodymoon1907 -- 20 Şubat 2008; 4:43:16 >

• gömleklerin farklı rengi gelirmi s beden bide
  • quote:

Orjinalden alıntı: busonartik

gömleklerin farklı rengi gelirmi s beden bide

bir daha ki ürünler martta gelicek ama ne gelir ne gelmez belli olmaz... gelirse haber veririm
  • abi elden yaparsak ödemeyi olur ama diğer türlü yapamıyorum ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: mad_men

abi elden yaparsak ödemeyi olur ama diğer türlü yapamıyorum ben

elden satış ve ödeme imkanı tabiki de vardır, ben kredi kartıyla almak isteyenler için yazdım onu
  • hocam martta s getir ssss :)
  • Kahverengi-Beyaz kazağı şiddetle öneririm alacak olanlara. Aber'in kazakları çok güzel gerçekten.Bende gg'den almıştım. Keşke daha fazla ürün bulabilsek , özellikle Hollister'ın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beymen 2000TL Hediye Kartı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_altunel

hocam martta s getir ssss :)

mart nisan gibi yeni sezon ürünelri gelecektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: mw@ruw@ri

Kahverengi-Beyaz kazağı şiddetle öneririm alacak olanlara. Aber'in kazakları çok güzel gerçekten.Bende gg'den almıştım. Keşke daha fazla ürün bulabilsek , özellikle Hollister'ın

aberin kazakları hakkaten çok ama çok mükkemmel...
  • Hocam bu Wolf Jaw Jacket'in bedeni nasıl? Ben kazak,t-shirt'de falan M giyiyorum ama bu kürklü sweatden hiç denemedim daha önce. Boy 1.78 / kilolu değiliml. Olur mu bu sence bana? Yoksa dar mı gelir?
  • quote:

Hocam bu Wolf Jaw Jacket'in bedeni nasıl? Ben kazak,t-shirt'de falan M giyiyorum ama bu kürklü sweatden hiç denemedim daha önce. Boy 1.78 / kilolu değiliml. Olur mu bu sence bana? Yoksa dar mı gelir?

pm atıorum
  • pm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arnafuth

pm

cevapladım ve senden cevap bekliyorum dostum
  • Bugün elime ulaştı aldığım Wolf Jaw. Muhteşem birşey arkadaşlar,içinde üşümeniz imkansız

Orjinalliği konusunda en ufak şüpheniz olmasın , devamlı Amerika'da getirtiyorum ben ürünleri az buçuk anlarım orjinalden.Ürün kesinlikle orjinal , zaten etiketi falanda mevcut.

bloodymoon1907'ye tekrar teşekkür ediyorum. Çok ilgiliydi , çekinmeden alışveriş yapabilirsiniz
  • quote:

Bugün elime ulaştı aldığım Wolf Jaw. Muhteşem birşey arkadaşlar,içinde üşümeniz imkansız

Orjinalliği konusunda en ufak şüpheniz olmasın , devamlı Amerika'da getirtiyorum ben ürünleri az buçuk anlarım orjinalden.Ürün kesinlikle orjinal , zaten etiketi falanda mevcut.

bloodymoon1907'ye tekrar teşekkür ediyorum. Çok ilgiliydi , çekinmeden alışveriş yapabilirsiniz

teşekkürler dostum... iyi günlerde kullanman dileğiyle;)

• hocam ben bu abercrombie ürünlerine cok meraklıyım.ama normalde beden xl benim 1.87 boy 95kilo.gg de bi satıcıya sordum olmaz sana dedi xxl bedeni yokmu bunların sen getir alıcam ben kesin şu kapşonlulardan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: stonegiant

hocam ben bu abercrombie ürünlerine cok meraklıyım.ama normalde beden xl benim 1.87 boy 95kilo.gg de bi satıcıya sordum olmaz sana dedi xxl bedeni yokmu bunların sen getir alıcam ben kesin şu kapşonlulardan.

artık seneye kardeşim:)
  • Medium Wolf Jaw duruyor mu satıldı mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MadDog1

Medium Wolf Jaw duruyor mu satıldı mı?

satıldı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.