Şimdi Ara

Abdurrahim Albayrak mevzusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mac sonu aciklamalarina sallayanlar var televizyonda,mevzu nedir bilgisi olan var mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Baya bi dertli yönetim de istemeyenler varmış kendisini(aynısı ali dürüst için de geçerli).Bir kaç hareketi gazetede çıkmıs felan meloyla o gazeteyi baskana gostermişler başkan yırtmış vs vs yönetimde sorunlar var belli.Fazla konuşma denilmiş.
  • Vay arkadas ya.. Ulan boyle basarili bir durumdayken olanlara bakarmisin..

• herkes birini alta çekip üste çıkmak istiyor
  • ben şu ceo mudur nedir onu sevmiyorum.kesin o istemiyordur.
  • bizim kulubun içinde gizliden üye olmuş fenerlilermi var acaba. Anlamıyorum arakadaş ne zorları var herşey iyi giderken illa birilerine taş atan insanların takımla
  • eskiden gs de maddi sıkıntılar felan vardı stad yoktu vs yaklaşan cızz oluyodu...Gelmek görev almak isteyen baba yiğitler yoktu...

şimde gs de büyük rant var hem gelirler arttı hem stad felandı yönetimde herkes ben üste çıkayım havasında

ünal başganda tilki gibi Kendisi ağırlığını koyup patronum uleynnn Havasını estirmek istiyor....

fatih terimede eleman felan diyerek psikolojik olarak Ben sizin babanızım ben ne dersem o olur demeye getirdi... Ama fatih hoca aklını alır o yüzden geri vites felan yaptı ama yemediler...

Albayrak ve ali dürüstü istemiyilermiş şimdide..... ilginç adamlar şampiyon olduklarında bile medyada şikayet ediyorlar birbirlerini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aziz Yıldırım Ntvspor'da
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yeni sezonda yönetimde sizi görecek miyiz?" sorusuna "İnşallah görürsünüz" diyen Albayrak kırgınlıkları olduğunu ifade ederken şu bomba sözleri sarfetti;

"Ben çok yoruldum. Başkanıma sordum öyle bir şey olmaz dedi, tekrar konuşacağız. Faydalı işler yaparsam devam edeceğim. Ama faydasız işler yapıyorsam durmam. Kalbim bazı konularda kırıldı. Başkan beni çok onurlandırdı, futbolun başındayım. Bunu başkan yaptı. Yedek üye olmam konusunda, liste giderken değiştirenler utansın diyorum. Divan Kurulu başkanlığına giderken değiştirenler artık utanmıştır. Ayrıca 20 tane televizyon karşımdayken konuşamıyorsam bu olmaz. Ben orada insanları kırmak zorunda kalıyorum. Kimse konuşmasın diye bir şey oldu. Kafile başkanıysam konuşmam lazım. Benim görevim dost kazanmaktır. Deplasmanlara gittiğimde de mülki amirleri dolaşırım bu işin usulü budur. Bursa'da Eskişhir'de her yerde benimle fotoğraf çektiriyorlar. Benim genimde kötülük yok. Medya ile konuşamadığım zaman üzülüyorum. Bir yerde başkanı dolduruyorlar bunlar doğru şeyler değil. Ben idmanda futbolum getirilen şemsiyenin altında durmam dedim, benim futbolcum görecek, ben böyle gördüm böyle yetiştim. Muslera - Drogba bugün 'başkan 1 numara' diyorsa, bunu da görmek lazım. Başkanla problemim yok, onu çok seviyorum. Başkanı dolduranlar olabilir. Ben çok çalışıyorum bunu o da biliyor. Başkana yanlışım asla olmaz. Galatasaray'da başkan kimse, o benim öz babam gibidir, 3 seferdir yönetimdeyim 3 şampiyonluk gördüm. Veda mesajı değil bu, Galatasaray'da veda o kadar kolay olmaz".

• Albayrak kalmali yonetimde ,adam yuruyen moral ve sevinc deposu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya Galatasaray'ı kıskananlarda yönetim içinde ne haberler çıkarıyor halen de var.Küçük bir şey oluyor.Hemen o ayrılıcak başkan onu gönderecek revizyon olacak vs vs haberler çıkıyor.Galatasrayı'ı hiç bir yerden etkileyemiyorlar.Yönetimde oluşan küçük sorunlar olur her yerde oluyor kendi içinde de mutlaka çözülür.Yalan dolan la etkilemeye çalışalım diyorlar ama yemezler Gülüm
  • şu adamla uğraşmayın, adamın tek derdi GS çünkü, kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayan adamın hasıdır.
  • Albayrak taraftarın kendisidir. Albayrak kadar sevilen bir adam daha yoktur. Takım farketmeksizin tüm taraftarlar Albayrak'ı sever. Adam gibi adamdır.
    Umarım ayrılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yununu

eskiden gs de maddi sıkıntılar felan vardı stad yoktu vs yaklaşan cızz oluyodu...Gelmek görev almak isteyen baba yiğitler yoktu...

şimde gs de büyük rant var hem gelirler arttı hem stad felandı yönetimde herkes ben üste çıkayım havasında

ünal başganda tilki gibi Kendisi ağırlığını koyup patronum uleynnn Havasını estirmek istiyor....

fatih terimede eleman felan diyerek psikolojik olarak Ben sizin babanızım ben ne dersem o olur demeye getirdi... Ama fatih hoca aklını alır o yüzden geri vites felan yaptı ama yemediler...

Albayrak ve ali dürüstü istemiyilermiş şimdide..... ilginç adamlar şampiyon olduklarında bile medyada şikayet ediyorlar birbirlerini

ünal başganda tilki gibi Kendisi ağırlığını koyup patronum uleynnn Havasını estirmek istiyor...

dan sonrasını okumadım blok

• telegolde canli yayinda su an
  • Herkese yapilirda bu adamin hasi , adam gibi adama da yapilmazdi bu. Herkesle arasi iyi guleryuzlu dogal cana yakin.. kimde boyle yonetici var allah askina.. tovbe tovbe..

• quote:

Orijinalden alıntı: troy

telegolde canli yayinda su an

Ne diyor hacı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kova yaşar

quote:

Orijinalden alıntı: troy

telegolde canli yayinda su an

Ne diyor hacı ?

valal söyledi bisiler öyle karar almislar bi sikinti yok bence cok hastaymis zaten kendiisi
  • Hastaligimdan solayi ayrilmak istiyorum cok yoruldum yorgunum dedi ama sanmiyorum bu adamin ilaci gs ,gs olmazsa asil psikolojisi o zaman coker bu adami unsallah kaybetmeyiz klup olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: yununu

eskiden gs de maddi sıkıntılar felan vardı stad yoktu vs yaklaşan cızz oluyodu...Gelmek görev almak isteyen baba yiğitler yoktu...

Baştan aşağı sallama bir yorum. Aziz ve Aykut hakkındaki yorumlarını çok merak ettim. Acaba onlar hakkında neler sallıyorsun ?

• sallamasyon değil gerçekler hacı benmi fatih terime eleman muamelesi yaptım yoksa ünal aysalmı

benmi kakayı istiyom snijderi aldılar dedim geçmişten gelen sorunlar olduğu gsde acık ve net

liseli lisesiz kavgası polat grubunu destekleyen yönetimden muhalefet yapan benmiyim değil

ve fatih terim floryaya sokmadığı bir kaç yönetici ile sorunlar mevcut.... Albayrak ve dürüstü istemeyenler var...

albayrakta tvde dile getirdi... başkanı pof poflayan akıl veren bazı kişilerden dolayı sorunların çıktığını başkanla bir problemim yok rahatsızımda felan bırakabilirim umarum seneye beraber oluruz felan..

he aziz ve aykuta gelince Gsnin bugün ki varlığının sebebi bu 2 işi bilmez amatör ve acemi yüzündendir....

2si gittiği gün fb şampiyon olmuşçasına sevineceğim gündür...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.