Şimdi Ara

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Hakkında Sorunuz Varsa Cevaplayabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkdaşlar. AGÜ İnşaat Mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim. Tercih dönemi yaklaştı ve ben de geçen sene bu üniversiteyi yazarken internette çok fazla bilgiye ulaşamadım. Bu yüzden de bu konuyu bu sene sınava giren ve okulumuz hakkında bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlar için açtım. Sorunuz veya öğrenmek istediğiniz bir şey varsa cevaplayabilirim. İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CF1E67A65 -- 27 Haziran 2016; 22:29:01 >

• ilk soru benden neden gittin ki?
  • Kampüs hala aynı yerinde mi? Yeni kampüs olacaktı noldu ona?
  • Kariyer koclugu diye bisi varmis ne oluyor o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ria Punkcat

ilk soru benden neden gittin ki?

burs, free yurt, akademik kadro, ingilizce eğitim, amerikada dil eğitimi, kariyer koçluğu vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bambamm06

Kampüs hala aynı yerinde mi? Yeni kampüs olacaktı noldu ona?

evet aynı yerinde. yenisinin yapımı devam ediyor, 2-3 sene içinde bitecek diye söylentiler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elcyumm

Kariyer koclugu diye bisi varmis ne oluyor o

hocam kusura bakmayın, o konu hakkında çok bilgim yok. 2. sınıfta başlıyor kariyer koçluğu uygulaması
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacettepe hakkında sorunuz?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Universitede hocalar nasil . sehir guzelmi yani istanbul yerine tercih edilirmi

• iş imkanları nasıl ? fetonun yanında çalışabiliyor muyuz ? eğitimi rte den iyimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D8547248 -- 4 Temmuz 2016; 13:26:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: f0rtys3v3n47

iş imkanları nasıl ? fetonun yanında çalışabiliyor muyuz ? eğitimi rte den iyimi ?

Komikmiş kardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: elcyumm

Universitede hocalar nasil . sehir guzelmi yani istanbul yerine tercih edilirmi

İstanbul'da hiç yaşamdıgım icin bilmiyorum. Ben küçük bi Anadolu şehrinden geldiğim için benim hoşuma gitti Kayseri. Ama sen, ben gece gündüz içerim o bar senin bu kafe benim gezerim diyorsan hiç gelme. Al küçük bi örnekhttps://youtu.be/8kgL2OU42SM

Hocalar şahane. Bakma milletin feto rte felan dedigine. Siyasetle en ufak alakası yok okulun. Rektör kendi ağzıyla soyledi okulda gruplaşma sevmem. O ayaklara girenin gözünün yaşına bakmam diye. Birkaç kere görüştük hocalarla. Çok güzel bi ortam var. İstediğiniz zaman gelin odama çay içelim sohbet edelim felan diyor bölüm başkanı. Sen herhangi bir devlet üniversitesinde herhangi bir hocaya merhaba de bakalım selamını alıyorlar mı ;) Zaten şu anda 300 küsur öğrenci var. Herkes birbirini tanıyor. Hocayı starbucks'a kahve içmeye çagirani bile duydum. Hocaların akademik yetkinliklerine değinmiyorum bile. Çoğu yüksek lisansını yurtdişinda yapmiş. Turkiyede yapanlar da BOUN ODTU gibi yerlerden gelme.http://www.agu.edu.tr/akademikkadro Boş yapanlar puanı yetmeyip kıskanan kesimdir. İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CF1E67A65 -- 5 Temmuz 2016; 12:41:18 >

• 6 ay yurtdışı nasıl oluyor acaba? Yani okulda siyaset olmayabilir ama ülkenin durumu belli her an bişey oluyor yani ilerde isminden dolayı bi sıkıntı çıkar mı sizce? Ve siz memnun musunuz klişe olucak ama yine yazar mıydınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: sabfur06

6 ay yurtdışı nasıl oluyor acaba? Yani okulda siyaset olmayabilir ama ülkenin durumu belli her an bişey oluyor yani ilerde isminden dolayı bi sıkıntı çıkar mı sizce? Ve siz memnun musunuz klişe olucak ama yine yazar mıydınız?

merhaba kardesim. yurt disi egitimi 6 ay degil maalesef :) ilk 2 yil 2 aydi, bu sene 1 aya dustu. ELS isimli dil egitim kurumlarinin Amerika'daki kurs subelerinde 1 aylik dil egitimine gonderecek okul. Daha dogrusu okulun vakfi. Tum masraflar vakif tarafindan karsilaniyor. Sen sadece orada harcayacagin parayi goturuyorsun. Ve orada 1 ay misafir ailemin yaninda kalacagim. Ucagimiz 22 temmuzda istanbul'dan kalkip miami'de inecek inşallah. oradan da florida melbourne geciyorum. yanima bir ay icin 600-700 dolar gibi bi para almayi dusunuyorum. Yemek, ulasim, konaklama gibi seyler aileme ait. o da vakif tarafindan karsilaniyor zaten. yani temel amac akademik amacli dil egitimi.

okul ismi olayina gelirsek. bir cumhurbaskaninin adi okula koyuldu diye sikinti cikacagini sanmiyorum. mesela ulkede bulent ecevit, turgut ozal, suleyman demirel, necmettin erbakan vs. vs. gibi kisilerin de adina universite var. yani bunlara bi sey oluyor mu? bu yuzden bu kadar dar dusunmemek lazim. okulun adina takilanlarin buyuk ihtimalle puani yetmemistir veya okul hakkinda ve turk egitim sistemi hakkinda bilgisi azdir. velhasil isim konusuna pek takilmamak lazim bence.

okulda tabiki her sey kusursuz degil. bazi alanlarda insaatlar devam ediyor. yurtlar bu sene ogrencilere yetmeyecek gibi, yenileri yapiliyor. bunlar ufak tefek olumsuzluklar olsa da su anda okulumdan gayet memnunum. yine olsa yine yazardim. beklentilerim hemen hepsini karsiladi yani okul.

kusura bakma mobilden yazdim. imla ve yazim hatalari olabilir. aklina takilan bi yer varsa aciklayabilirim. iyi gunler

• İşletme bölümü hakkında bir bilgin var mı hocam?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.