Şimdi Ara

Abdullah Çiftçi Analizleri : < 3.gözle analiz>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, bugünü değil de yakın geleceği analiz etmek için takip etmenizde fayda var.

Siyaset üstü bakış açısı herkese lazım.

Abdullah Çiftçiyoutube
    KUSURSUZ FIRTINA, BORÇ KRİZİ, DOMİNO ETKİSİ! Abdullah Çiftçi
    https://www.youtube.com/watch?v=Gh7GZEjBP3Q&feature=youtu.be

• Trden çıkınca kriz kelimesi arkanda kalıyor kanka

Bu eleman bos bos dunya batiyor edebiyati yaparak malum zat partisinin ulkeyi bitirmesini normallestiriyor

Sülalem almanyada yuzde 10 falan zarar gorduler biz burda yuzde 1500

Boyle bos adamlari dinlemeyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

kardeşim, dünya batıyor edebiyatını bunda görmedim hiç. evet bazı fikirlerini komplo teorileri olarak düşünebiliriz belki, ancak öyle battık-bittik, yada tam tersi uçtuk-şahlandık gibi analizlerine rastlamadım. Özetle, iki yol var diyor, böyle yaparsak böyle olur, diyor.

--- ----

Ben gurbetçi bir ailenin çocuğu olarak büyüdüm. München şehrini o yüzden severim.

Almanya ile Türkiye kıyas yapılamaz!

Yani, Almanya, üretim sanayisinde oldukça iyi ve kendine ve AB'ye yetecek üretim kapasitesine sahip. Şu zamanda üretim, asıl para kaynağıdır. Eğer ABD gibi dolar basamıyorsak.

Bizde üretim yeterli değil, hatta, yerli firmaların (!) bir çokları, çin'den aldığı ürünleri burada montajlayıp kendi logoları ile yerliymişçesine bize satıyorlar. Yedek parçaları bile yok.

• Ha gurbetciysen zaten anlaman imkansız bu adamların dalaveresini bosver bunlara inanmaya devam et ulkenin ne kadar batik olduğunu disardan anlaman imkansiz bu palavracilarda kureselciler abdyi abyi batiracak diye konussunlar bos bos

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.