Şimdi Ara

abdulkadir bas bulana 10000 tl odul

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar resimdeki adam yanindaki cocugu kacirmis olup yerini bildirine 10000 tl odul verilecektir.karisinin pasaport bilgileride resimdedir
     abdulkadir bas bulana 10000 tl odul abdulkadir bas bulana 10000 tl odul abdulkadir bas bulana 10000 tl odul

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu ciddi mi cidden? Haberlerde duyarız artık. Geçmiş olsun bu arada.

• Alltaki fotoyu çeken kadın iş birlikçisi galiba.
  • Dedektiflik büroları var,oralara başvurman daha iyi olabilir.

• gulu060
  • Arabaya takilacaklara taziyorum arac range ve kiralik ikisinin resmini bir srada atmak icin bir arada olan tek resim bu yazdan kalma adam uzaktan akeabamiz okup yanimiza ise aldik bir ay once cocukla beraber kacti bulamiyoruz.
    Nerede oldugunu bilmiyoruz muhtemel sehirler istanbul antalya trabzon bursa kirklareli

• Bununla ilgili baska bir konu daha gormustum. Cocugun adini da yazarsaniz iyi olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revolutiøn

gulu060

Aynen kardesim bizde gorduk karisi azeri zaten ama bu degil

• quote:

Orijinalden alıntı: halemo_96

Bununla ilgili baska bir konu daha gormustum. Cocugun adini da yazarsaniz iyi olur.

Halil ibrahim halil ibo derseniz hemen bakar herif kendini pasa diye tanitir yazacaginiz mesajlarin altina abduulkadir bas diye yazarsaniz iyi olur google de cikar daha cok kisi gorur bu haysiyetsizi tesekkurler

• azerbeycana kaçmış olamaz mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheogorath

Alltaki fotoyu çeken kadın iş birlikçisi galiba.

Karisi usta o arkadasin dugun arabasiydi isimiz var diye cocucgu o gun o getirmisti dugune fotolar ordan var

• quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Konu ciddi mi cidden? Haberlerde duyarız artık. Geçmiş olsun bu arada.

Embiyetin haberi var aklimiza azerbaycan da geldi ama maalesef orda bir tanidik bulamadik

• Ne tur bir psikopatsiniz bu platformda adamin basi icin 10000 tl para koyuyorsunuz turkiyede o parayi almak icin ne yapacaklarini biliyorsunuz. Adami her yerde arayacaklar sonra bulup basini kesip size verecekler. Ayip yani o birini kacirdiysa siz de birini oldurmek icin 10000 tl veriyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZindanadaM

Ne tur bir psikopatsiniz bu platformda adamin basi icin 10000 tl para koyuyorsunuz turkiyede o parayi almak icin ne yapacaklarini biliyorsunuz. Adami her yerde arayacaklar sonra bulup basini kesip size verecekler. Ayip yani o birini kacirdiysa siz de birini oldurmek icin 10000 tl veriyorsunuz.

Bu is ciddi arkadasim goren haber versin diyoruz parayi zaten vericez kimseye nisey yap demiyoruz ne yapalim cocugu aramayalim mi yani illa goren olur bulundugu sehir ve semti fotosyla gondersin en azindan arama alani daralir

• quote:

Orijinalden alıntı: ZindanadaM

Ne tur bir psikopatsiniz bu platformda adamin basi icin 10000 tl para koyuyorsunuz turkiyede o parayi almak icin ne yapacaklarini biliyorsunuz. Adami her yerde arayacaklar sonra bulup basini kesip size verecekler. Ayip yani o birini kacirdiysa siz de birini oldurmek icin 10000 tl veriyorsunuz.

Valla olayı tam olarak bilmiyorum.Fakat benim çocuğumu kaçıran adamın canını hiç önemsemem.
  • Aekadaslar hala goren yok mu

• Bu adam yurtdisinda. İtalya olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedense hiç inanasım gelmedi, ama gerçekse de geçmiş olsun sizin için detaylı bir araştırma yaptım koca internette bulunacak hiçbir şey yok. Düz hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Argent City

Nedense hiç inanasım gelmedi, ama gerçekse de geçmiş olsun sizin için detaylı bir araştırma yaptım koca internette bulunacak hiçbir şey yok. Düz hiç.

Aynen tesekkur ederim yinede

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.