Merhabalar akbank'ın yeni çikarmış olduğu kampanya ile beraber 6000TL kadar kazanma firsati sunuyor. + anında 1700 lira nakit veriyorum. ilk basta yapmaniz gereken şey benim davet kodum ile uye olup akbank axes kredi kartına başvurmanız gerek ondan sonra herhangi bir yerde 1tl değerinde bir harcama yapmanız gerek Güncel Kampanya Koşulları Davet kodum: 100010011819981 ![]() Simdi geri kalan 6000 tlyi kazanmak icin juzdan uygulamasini indirip kampanyalar kisminda bu kampanyaya katilim saglamaniz gerek,Bazen kampanya gec gozukuyor 3 4 saat kontrol edin gozukmezse kredi karti geldiginde gozukmesi gerek. Kampanyaya katilim saglayabilirseniz Kassa adli uygulamayi indirip kayit olmaniz gerek ondan sonra kredi karti ile 3000 tl yukleyince 600 tl chip para oduyor gunde 1 defa 3000 tl yukeyip ibana geri cekiyoruz 10 gunun sonunda 6000 tl chip para olucak hesabinizda chip paralar ile direk kart borcunuzu odeyebiliyorsunuz. Yapamadiginiz herhangi birsey olursa ozelden yazabilirsiniz. Axess Chip-para Kampanyası akbankin sitesinde ilk yil kart ucreti odemek yok yaziyor isterseniz gelecek aylarda iptal edebilirsiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rayque -- 23 Mayıs 2025; 1:54:59 > |
Bildirim