Şimdi Ara

ABD'nin Haiti'yi İşgal Etmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • www.odatv4.com
    Daha 24 saat olmadı: ABD askerleri geliyor
    https://www.odatv4.com/dunya/daha-24-saat-olmadi-abd-askerleri-geliyor-254576

    Rusya'nın Ukrayna'da yaptığı işgali kınayan ABD yine şaşırtmayan bir harekete imza atmış.




  • çok gururlu bir halk para için boyun eğmiyorlar şeytana.

    okadar fakirleştirdi uğraştı abd yine kendilerini satmadılar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 19 Ekim 2022; 0:23:3 >
  • oda birşeymi nato ayağına Türkiye yıllardır işgal altında

  • Birbirlerini kesmesinler diye abd güvenlik güçleri yolluyor. Çokta şey yapmamak gerek.
  • Haritada aç göster desem bulamazsın ettiğin alflara bak.


    Dünyanın en fakir ülkesi. DEvlet diye bir şey yok. Yer yer yamyamlık görülen bir ülke açlıktan. Sokakta diri diri insan yakıyorlar. Devlet yok asker polis yok. Asker polis kendini canını korumaktan aciz. Kaldı ki haiti o coğrafyada bağımsızılğını kazanan ilk ülke. Adamların kendi başlarına geldikleri hal ortada. zenciler kendi başlarına ülke falan yönetemez. Ha buarada o haitide ekonomik kanak namıa da bir şyey yok. Abd insanlık namına desteğe gitti.


    Putinci avrasyacı Türkluğe ihanet edenlere itibar etmeyiniz



    Haber Globalyoutube
    MSF, cesetlerin, rakip çetelerin bir 'savaş alanına' dönüştüğü Haiti, Cite-Soleil'in izole bölgesine giden tek yol olduğunu söylüyor. Henüz Abone Değilseniz, Türkiye ve Dünya'dan En Güncel Haberler İçin Haber Global'e Abone Olun: https://www.youtube.com/channel/UCtc-a9ZUIg0_5HpsPxEO7Qg?sub_confirmation=1 Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UCtc-a9ZUIg0_5HpsPxEO7Qg/join https://haberglobal.com.tr/ https://www.facebook.com/HaberGlobal/ https://www.twitter.com/HaberGlobal https://www.instagram.com/haberglobal/ Abone Olun ► https://bit.ly/2FnCDeW Haber Global Frekans Bilgileri; Digiturk 47. Kanal D-Smart 42. Kanal Tivibu 46. Kanal Kablo TV 71. Kanal (HD) Kablo TV 910. Kanal (SD) Turkcell TV+ 46. Kanal Türksat 3A HD Frekans: 12685Mhz Pol:H S.Rate:27500 FEC:2/3 Türksat 4A SD Frekans: 12379Mhz Pol:V S.Rate:27500 FEC:3/4 #haber #gündem #sondakika
    https://www.youtube.com/watch?v=Y-zPWEUqkjQ&feature=youtu.be




  • Üstteki avrasyacılara, trollere ve fanatiklere bakmayın.

    Ortada devlet kalmamış. Devlet diyorum, devlet yokolmuş. Müdahale edilmezse tümüyle terör ülkesi olacaklar, üstüne kendileri çağırdı ABD'yi.

    Nato, TR'yi en azından Nato'nun kendisinden korur. Peki Rusya, Çin?

    Türkiye, Suriye'de terörle ve göçle mücadele ediyor, yaptıkları aynısı.
  • Ama her şekilde amerika kendine uzun vadeli çıkar sağlamayacağı bir ortama girmez, girdiği yerden de uzun süre çıkmaz.


    Yani iyilik sever oldukları için gitmez onlar bir yere.

  • kabus2224 kullanıcısına yanıt

    Haitiden deli gibi kaçak göçmen geliyor tabiki girecekler, resmi çağrı beklemeleri hata  

  • Soruyorum haitinin neyini işgal edecen neyini sömürecen. Misal zenginliği olur oligarklar elinde zenginliği tutar halk perişandır ülke sosyal olarak bitmiştir. Dersiniz ki oligarklar gitse ülke düzelecek adalet gelecek vs.. halk rahatlatacak abd gider halkın yardımıyla tepelerine çöker ve abd yi melek düşünürsek halka yardım etmiş olur. Abd yi şeytan düşünürsek gider oligarklara çöker zenginliğini peşkeş çeker halk yine perişandır. Burada abd nin gelmesi hiç bir şeyi değiştirmez. Abd niye boşuna bir ülkede böyle cirit atsın peki...

    Bknz Fatih İstanbulu fethederken rumlar işgal olduklarını görünce halk ikiye ayrıldı. Kimi bilim adamı vs. Bunu kabulenemeyip kaçıp çağ atlattılar. Kimisi ise Fatihin adaleti bilmem bizden olanlardan daha iyidir diyip Fatihin ricasıyla ülkede kaldı. Peki size soruyorum bu durum önceki hallerinfen daha iyi olmadımı. Evet gidenler çağ atlatıp kalanlar daha mutlu oldu. Yani halk her türlü mutlu oldu. Burada mutsuz olanlar ise savaşta yenilen üst takımlar. Yani ballı lokmayı yiyenler.
    Yani anlayacağınız bir ülkede iç karışıklık varsa halk bitikse ülkeyi yönetenler bu devletten hayır gelmez diyip kendi ceplerinin derdine düşer. O yüzden rahatları bozulmasın bizi kimse yargılamasın ve ceplerimiz hep dolu kalsın dedikleri için xxxx bir ülkenin işgalini hayatta istemezler. Çünkü kendi kuralları gidecek ve işgal eden ülkenin kuralları gelecek.

    Şimdi ister haiti, ister ırak farketmez eğer ülkedeki halk perişansa o devrin en güçlü devletinden her zaman olduğu gibi yardım ister. Çünkü halk hiç olmazsa bir istikrar geleceğini düşünür.

    Ancak konu sahibi avrasyacıların Ukrayna işgalini haklı görmesi ise tam bir abesle iştigal. Ukraynada topyekün bir istikrarsızlık veya problem bulunmamaktadır. Belki bazı bölgelerin rusyaya bağlanma istekleri olabilir ve zaten rusya onlar istedi bizde geliriz diyip işi ilhaka kadar götürürken nato dahil abd bile ancak izledi. Sadece rapor sundular. Ne zaman ki ayrılıkçı fikri olmayan ve karışıklık bulunmayan bölgelere işgal başlayınca nasıl bir cevap verdiler zaten izliyoruz.
    Mesela abd nin vietnam işgalinde nasıl fukara sümüğü gibi olduğunu da gördük.




  • bir gün ilahi güç amerikaya da çakacak size de....

    hep öyle olmuştur

    hiç sekmez.
  • pspsexer kullanıcısına yanıt

    Yapma ya avrasyacı ? Müslüman Uygurlara modern zamanın ortasında alenen soykırım uygulayan Çin'e neden çakmıyor peki söyle bakayım hele  

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.