Şimdi Ara

ABD'de Trump'a Yapılan Siyasi Linç ve Dünyanın Geleceği!!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
1
Favori
7.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam

    Çok John Scalzi okumuşsun hocam

    Bilim dünyası dünyada çeşitli sebeplerle yasak veya istenmeyen bilimsel deneylerin uzayda yapılabileceğini savunuyor.


    İnsan melez deneyleri son nobel ödülünü alan crispr metodu ile teknik altyapısı tamamlanmış gibi gözüküyor hatta amazonda kitleri satılıyor genetik tasarlanmış bebekler üretilebilir ama etik mi gibi tartışmalar sıradan vatandaşa dahi temas ettiğine göre bilimkurgu yazarları için bu tür içerikleri kurgulamak çok zor olmasa gerek.

  • DemirAtlı kullanıcısına yanıt

    5 kisi oldu bosubosuna hocam, madem haksizlik yapildi mahkemelere basvurabilirdi. Ama o halki kiskirtip saldi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye oldugunu soylim troll kardesim uretim ve istihdam. Turkiye'nin vergiden baska ulke olarak buyuk bir geliri yok. Amerika ise dunyanin en buyuk ureticelerinden biri, petrol bile. Bilmiyorsan ac bak, bilmemek degil ogrenmemek ayip. Evet troll kardesim Obama 2016in ocaginda ofisi biraktiginda unemployment rate 3.9 civarindaydi. Unutma Amerikan tarihinin en buyuk krizlerinden biri sirasinda gorevi almis, bu %10 lardan getirmistir.

    Vergi kesintilerinden Yahudi patronlara nasil bir gecis yaptin anlamadim. Burada isler senin hayal dunyandaki gibi siyah ve beyaz islemiyor. Bill Gates ve Warren Buffet'in kendisi zenginlerim cok az vergi verdigini soyleyen insanlar. Ayrica Gates yahudi degildir, Protestan Hristiyan olarak buyumustur. Dedigim gibi, klavyenin altinda dunya dolusu bilgi var, ac bak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmericanEagle -- 12 Ocak 2021; 14:39:20 >
  • İyi yapıyorlar.


    Siz bu embesilin konuşmalarını hiç dinlediniz mi? Tam bir gerizekalı idi.


    Çamaşır suyu ile corona tedavisinden bahsediyordu, illa aklı başında bir grup bunun sesini kesecek tabi. "Oy atıp tepemize koyduk" diye bir gerizekalı embesili dinleyecek değiller.


    Baktılar bu mal realiteden kopmuş, gereğini yaptılar. Yok küreselci yok cumhuriyetçi vs vs bunlar bahane.



    Amerika her ne kadar mal ile dolu olsa da endüstri alanında dünyaya teknoloji dağıtıyor, bu kadar da gelişmiş bir ülke bu mala niye katlansın?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: AmericanEagle

    Niye oldugunu soylim troll kardesim uretim ve istihdam. Turkiye'nin vergiden baska ulke olarak buyuk bir geliri yok. Amerika ise dunyanin en buyuk ureticelerinden biri, petrol bile. Bilmiyorsan ac bak, bilmemek degil ogrenmemek ayip. Evet troll kardesim Obama 2016in ocaginda ofisi biraktiginda unemployment rate 3.9 civarindaydi. Unutma Amerikan tarihinin en buyuk krizlerinden biri sirasinda gorevi almis, bu %10 lardan getirmistir.

    Vergi kesintilerinden Yahudi patronlara nasil bir gecis yaptin anlamadim. Burada isler senin hayal dunyandaki gibi siyah ve beyaz islemiyor. Bill Gates ve Warren Buffet'in kendisi zenginlerim cok az vergi verdigini soyleyen insanlar. Ayrica Gates yahudi degildir, Protestan Hristiyan olarak buyumustur. Dedigim gibi, klavyenin altinda dunya dolusu bilgi var, ac bak

    Yahudi Demokrat patronların vergi vermeyi çok seviyorsa niye kendileri zorla vermiyor? Daha Amerikada yaşıyorsun işsizliği obamanın 4ün altına düşürmediğini Trumpun düşürdüğünü bilmiyorsun.

    ABD'de Trump'a Yapılan Siyasi Linç ve Dünyanın Geleceği!!!




  • Yahu tamam 4.7 olsun seni mi kiricam. Yalbiz unutma Obama Bushtan devr aldiginde unemployement rate 7.8ti. Krizin ortalarinda 10 a kadar cikti. Obama Kennedyden sonra unemployement rate ien cok dusuren baskandi. Trump zaten rekor duzeyde giden bir ekonomi aldi, onunda icine etti. Obama doneminde borc 1 trilyonun altina dusmus, her ay pozitif istihdam aciklaniyordu. Pandemi baslamadan once amerikanin borcu 2 trilyona yaklasmisti trumpun vergi muafiyeti yasasi sagolsun

    Heralde cok vergi vermeyi seviyorlarsa niye vermiyorlar duydugum en sacma arguman. Cevap bile vermeye gerek yok hocam. Sen boyle devam et. Artik senin argumanlarini burdaki cumhuriyetciler bile yapmiyor. Bunlarin hepsi, rakamlarla belli gercekler.

    Trump Obama doneminde yuzde 35 olan corporate taxi kaca dusurmus bir bak. Simdi sen diyorsun ki eee bu zenginler niye Trump'i sevmiyor. Hocam adam zaten sirketini kurmus iskocyada ya da baska ulkede. Adam zaten her turlu vergi vermiyor.

    Butun auto sirketlerini kurtaran 2008 krizinde milyar dolarlat vererek kurtaran Obamaydi. Bizim burda corporate establishment Democrats dedigimiz bir kesim var.

    Bu da sana son cevabim olsun.




  • Çünkü Donald Trump tekerlerine çomak sokmaya kalktı. Bu bahsettiğiniz şirketlerin ABD dışındaki yatırım ve üretimlerinin ABD ye gelmesini istedi, bunların daha fazla vergi vermesini istedi, merkez bankası FED ile uğraştı, orduyu orta doğudan çekmeye çalıştı. Yaptıkları doğrumuydu? ABD için doğru ve faydalıydı evet, ama bu dev teknoloji şirketlerinide elinde barından küresel sermaye için zararlıydı. Bu küresel sermaye yurt dışında ucuz işçi çalıştırıp daha fazla para kazanmak peşinde, savaş çıkartıp silah ve mühimmat satarak para kazanmak peşinde, hastalık çıkartıp aşı ve ilaç satarak para kazanmak peşinde, hükümetleri para karşılığı satılmışlar vasıtasıyla ele geçirip istedikleri kanun ve yasalar ile ticari anlaşmaları kendi şirketleri menfaatlerine çıkartma peşinde. Kim ki bunların tekerine çomak sokmaya çalışıyorsa bir şekilde engelliyorlar işte, Trum bunun son örneği, tarih bu örneklerle dolu. Bu adamlar tarih boyunca ortalığı kızıştırıp savaş çıkartıp savaşan her iki tarafada silah satan adamlar.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: wehrmacht

    Tam istediğiniz etkiyi yapmayabilir. şirketler sınırsız sömürüye daha yatkın



    Alıntıları Göster

    vergilere baksana, şimdikinden daha kötü şartlar olamaz.

    260 euroya asgari kölelik yapıyoruz zaten...

  • -Signature bank Mahkeme kararı olmadan Başkan Trump'un 5.3 milyon dolarlık hesabına bloke koydu.


    -Twitter, Trump’ın hesaplarını kapatması sonrası değer düşüşü %12’ye yükseldi.


    -Trump: "Azledilme, ABD siyasi tarihinin en büyük cadı avının bir devamıdır.Muazzam bi öfkeye neden olduğunu düşünüyorum, ama şiddet istemiyoruz."

  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

    Hangi filmden bu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seçimi kaybeden paşa paşa gider.


    Türkiye'de de gidecek. Kusura bakmayın.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: choyrn

    Hangi filmden bu?

    Star wars 1

    Tum star warslari siddetle tavsiye ederim diziler filmler dahil

    Episode 7 8 9 haric tabi onlar çöp

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dijital Faşizm geliyor bence.


    Bir devlet başkanının mesajını, yargı mahkeme kararı olmadan anında silip tüm sosyal mecralara erişimini engellemek dijital faşizm dir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: atade28

    Dijital Faşizm geliyor bence.


    Bir devlet başkanının mesajını, yargı mahkeme kararı olmadan anında silip tüm sosyal mecralara erişimini engellemek dijital faşizm dir.

    Komünist faşist diyen biri vardı geçen burada. Senin tanımlarında onunla yarışır vaziyette.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • devlet bilinci varsa bağımsızlığına zarar verecek iç savaş çıkaracak adamın sesi kısarlar.


    devlet bilinci yoksa teröristin kardeşini devlet televizyonuna çıkartırsın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8C79990A -- 13 Ocak 2021; 10:44:6 >
  • Trump, Amerikan milliyetçisiydi. Küreselciler yani dünyayı yönetmek isteyen büyük şirketlerin bu işine gelmiyor. Korona virüsü olayını tırmandıran da yine bu büyük şirketler. Korona olmasa idi Trump kaybetmezdi, ne tasadüf küreselcilerin oyun alanı olan Çin'den virüs geliyor, Trump devriliyor sonra, sonra aşı haberlerinin arkası arkası kesilmiyor, yersen tabi.


    Trump patavatsız konuşuyor, sanki demokrasi düşmanı gibi hareket ediyor ama şu var ki bu adam zaten demokratik kılıfa sokularak gönderildi. Hani tarihte son Romalı Flavius Aetius'tur kendisi zamanında sanki sorun yokmuş gibi duruyordu idam ettirildi sonra Roma zaman ile çöküşe geçti bence son gerçek Amerikalı Trump idi. Amerikalıları zor günler bekliyor, Trump'ı çok ararlar yakında.

  • Cyberpunk 2077
  • SOLCU LİBERALLER ASLA KAZANAMAYACAKSINIZ

  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Arab dininin yilmaz savunucusu hamza. Agzindan islam Müslümanlık düşmez. Atamızın savastigi zihniyet buydu iste ama azalarak biteceksiniz.
  • Trump yerine biden o koltukta olsaydı, yine de kongre salonuna girilecek aynı şeyler bidene yapılacaktı.

    Burada mesele facebook twitter gibi şirketlerin küreselci olup olmaması yada Trump istememesi değil.

    Bu şirketler artık bu devlet yapısını istemiyorlar. Ve mevcut devlet yapılarının sürekli kriz çıkardığını refah ve mutluluk getirmediğini dünyaya kanıtlamaları lazım. Bunun içinde en demokratik ve güçlü ülkelerde karışıklık gerekiyor. Almanya, Fransa, abd gibi.

    Diyelimki Bulgaristan siyaseten karıştı dünya bunu önemsemez. Ama Almanya karışırsa herkez fokus olur. ABD de karışınca fokus oldu. Mesele Trump değil karışıklık olması.

    Peki amaç nedir dersek, seçim sisteminin facebook dan yapıldığı bütçe görüşmeleri sonrası beğenilerle bütçenin kabul edilip edilememesi, yeni bir kanunun uygulama üzerinden halk tarafından sisteme sunulması, kanun koymanın, devlet işletmenin yerini sosyal medyanın alması ve devletin artık bir e-devlet olması isteniyor.

    Tabi bizim edevlet uygulaması gibi değil. Yani seçim, bakanlık, yasama gibi bir çok şeyin değiştirilmesini istiyorlar. Trump olayı da bunun bir hamlesi. Hedef 2025 sonrası...

    Bu yazdığımı not edin 2025de bakarız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.