Şimdi Ara

ABD'de 'seri kedi katiline' 16 yıl hapis cezası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ABD'nin California eyaletinde 21 kediyi öldüren Robert Roy Farmer, 16 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

California'daki Santa Clara İdari Bölge Yüksek Mahkemesi, 21 kediyi öldüren 26 yaşındaki Robert Roy Farmer'a 16 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Hakim Chatman, Farmer'ın serbest kalmasının ardından 10 yıl boyunca kedi sahiplenmesini veya bakımını yapmasını yasakladı.

Yerel gazete Mercury News'ün haberinde, San Jose'deki Cambrian Parkı bölgesinde Eylül 2015'te esrarengiz şekilde kaybolmaya başlayan kedilerin ölü olarak bulunduğu belirtildi.

Farmer, 8 Ekim 2015’te San Jose'de arabasında uyurken gözaltına alınmış ve suçunu itiraf etmişti. San Jose polisi, seri katilin yakalandığında arabasında av bıçağı ve ölü bir kedinin bulunduğunu açıklamıştı.

Kaynak: Cumhuriyet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yerim lan ben o kedileri. ah bana bi denk gelmıyor kı. param oldugu zamanlar krallar gibi ton balıgı alıyorum bunlara sırf bunlar yerken baslarını oksayayım dıye. tabı doysunlar dıyede.
  • sahipsiz hayvanları uyutan abd den hayvanlara destek. haketmiş adam. bi de şu var. bu öldürme işini sürekli yapan adamda sorun vardır. yarın öbür gün insan öldürmeyi falan da dener.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

sahipsiz hayvanları uyutan abd den hayvanlara destek. haketmiş adam. bi de şu var. bu öldürme işini sürekli yapan adamda sorun vardır. yarın öbür gün insan öldürmeyi falan da dener.

Oralarda hayvan hakları var. Türkiye gibi yerlerde insanlara yapamadıklarını hayvanlara yapıyor bu tarz psikopatlar. İstersen hayvan katliamı yap, 400-500 TL gibi bir cezayla serbest kalıyorsun burada.

• bizde olsa 180 200 lira para cezası keser salarlar sokağa.
  • Çok güzel olmuş. Sonuçta her canlının yaşama hakkı vardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ABD'de 'seri kedi katiline' 16 yıl hapis cezası

bu hayvanlara kim kıyar ya?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her ne kadar kedilerin Dünya Dışı Yaşam Formları olduğuna inansam da bir kedinin kılına zarar veren daha doğrusu bir canlıya zarar veren herkes cezasını çekmeli.

16 yıl az olmuş 21 tane kediyi öldürebilen bir vicdan yaşamayı hak etmiyor. Her zaman diyorum bazı insanlar olmamalı bu dünyada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 17 Temmuz 2017; 12:18:41 >
  • tr de olsa madalya verip salarlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan1212

bu hayvanlara kim kıyar ya?

Gerizekalı mı yok dünyada?

• İdam edilmesi daha güzel olurdu,böyle bir şerefsiz it dünya üzerinde boşuna oksijen tüketmekten başka ne işe yarıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HunterDare -- 17 Temmuz 2017; 12:26:50 >
  • Şu hayvanların canı çoğu insaninkinden daha değerlidir. Hayvan hakları adına güzel gelişme.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Her ne kadar kedilerin Dünya Dışı Yaşam Formları olduğuna inansam da bir kedinin kılına zarar veren daha doğrusu bir canlıya zarar veren herkes cezasını çekmeli.

16 yıl az olmuş 21 tane kediyi öldürebilen bir vicdan yaşamayı hak etmiyor. Her zaman diyorum bazı insanlar olmamalı bu dünyada

İnsanoğlu her ne kadar iyi niyetli olsa da, ister istemez diğer canlıların bu dünyada yaşama hakkının olduğunu benimseyemiyor.

Kendimizi üstün görüyoruz ama farkında olmadan sonumuzu hazırlıyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıl verilse yeterdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darısı bizdeki hayvan sularına çamaşır suyu döken,kedi evlerini istemeyen vs başına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

1 yıl verilse yeterdi

Kendine takım arkadaşı, partner mi arıyorsun?
  • Hayvanları özellikle kedileri öldürenler yada işkence yapanlar bana denk gelse keşke

• fazla 16 yıl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.