Şimdi Ara

Abant

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar haziran ayında balayına abanta gitmeyi düşünüyoruz. nerelerde kalabiliriz, nereleri tavsiye edersiniz.

Pm ile soru cevaplanmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

eger 1-2 geceden daha uzun düşünüyorsanız kesinlikle önermem.
    eşimin kuzenleri en baştan söylememe rağmen beni dinlemeyip gittiler.
    daha 2 . günden ayrıldılar abanttan.

niye önermiyorsunuz .. benim bir iki tanıdık gitti ve çok memnun döndüler.
  • ya zevkler ve renkler olayi tabi bilmiyorum ama tanidiklariniz haziran ayindami gittiler.abant kisin yada son.aharda guzeldir. ama hangi mevsim olursa olsun ben 2 geceden fazla kalamam patlarim sikntidan

• hocam paso ormana çıkarım diyorsan git yoksa 2 günden fazlası eziyet
  • ne istediğinizi ne aradığınızı nelerden hoşlandığınızı bütçenizi bilmeden bir şey önermek çok doğru olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RAMADA DİDİM AKBÜK YORUMLARI
    12 yıl önce açıldı
    Erdek turları
    5 ay önce açıldı
    Marmaris, İçmeler
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

ne istediğinizi ne aradığınızı nelerden hoşlandığınızı bütçenizi bilmeden bir şey önermek çok doğru olmaz.

bizim istediğimiz doğal ve kültürel bir yer. 5-6 günlük bir balayı olacak ve yurtiçi düşünüyoruz
  • valla arabanız varsa gezmenizi tavsiye ederim hem bir çok yer görmüş olur hemde sıkılmazsınız.çünkü doğal ve kültürel bir yerde sabit bir şekilde 5-6 gün kalmanız halinde sıkılmanız kuvvetle muhtemeldir.
    illa sabit bir yer oldun diyorsanız bütçe belirtmemişsiniz ama eğer uygun olursa ben güral sapanca otelini size tavsiye edebilirim spası mükemmeldir (tuzludur ama) ormanın içindedir bir inceleyin isterseniz.

• Abanttan sıkılanlar merak edip sadece görmek için gidenler ama bunun farkında olmayan kişiler oluyor.Haliyle gördükten sonra sıkılmaya başlıyorlar.Orası doğal güzellik bölgesi;hergün uzun yürüyüşleri,pikniği,ağaçların altında miskin miskin yatmayı,semaverde demlediğiniz çayı orman havasında içebilmeyi sevmelisiniz.Tabi buna görede hazırlıklı gideceksiniz(kıyafet,ayakkabı,mangal,semaver vs vs).Birde fotoğraf merakınız varsa daha da zevkli olur.Ama ben bunları yapsam bile birgünde sıkılırım derseniz Abant'a en fazla 2 gün ayırın.

Araba alternatifi ve gezme devreye girerse Bolu ve yakın çevresinde gezilecek çok fazla yer var.Sadece Abant yok Boluda.

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Abanttan sıkılanlar merak edip sadece görmek için gidenler ama bunun farkında olmayan kişiler oluyor.Haliyle gördükten sonra sıkılmaya başlıyorlar.Orası doğal güzellik bölgesi;hergün uzun yürüyüşleri,pikniği,ağaçların altında miskin miskin yatmayı,semaverde demlediğiniz çayı orman havasında içebilmeyi sevmelisiniz.Tabi buna görede hazırlıklı gideceksiniz(kıyafet,ayakkabı,mangal,semaver vs vs).Birde fotoğraf merakınız varsa daha da zevkli olur.Ama ben bunları yapsam bile birgünde sıkılırım derseniz Abant'a en fazla 2 gün ayırın.

Araba alternatifi ve gezme devreye girerse Bolu ve yakın çevresinde gezilecek çok fazla yer var.Sadece Abant yok Boluda.

kardeş abanta gidersek çecrede bildiğin gezilecek yerler var mı. ben gölcük diye bir yer duydum yakın mı oraya araba ile gideceğim bu arada..

• Gölcük,Bolu merkezden 10 km kadar uzakta,Abantın daha küçüğü güzel bir göl.Orada kalacak yer yok,günübirlik gezilir.Yol üzerinde Bolunun kaplıcaları var,kaplıca otelleride mevcut ayrıyetten.Abantada sanırım 50 km vardır mesafe olarak.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.