Şimdi Ara

Ab Tronic X2 Zayıflama ve KAS kemeri!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
14.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ürün hakkında bilgisi olan varmı?

Hani şu dakka başı flash tv samanyolu Cine5 vb gibi kanalarda çıkan ürün tanıtımı.

Ne düşünüyorsunuz Alayım mı almayayım mı??

Kimi Yerde 189 lira kimi yerde 150 ??

VİDEOO!!
    http://www.youtube.com/watch?v=Pnve0CcBLKY

http://www.youtube.com/watch?v=cDGMLNJ5kKE&feature=related

Not:Kesinlikle ürünü pazarlama vb amacım yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vustic -- 25 Mayıs 2010; 3:34:40 >

• Kullanıcı videolarını izledikten sonra gerçektende etkisi var gibi duruyor
  • arkadaşlar sakın kanmayın böyle şeylere yeryüzünde hiçbir insan mekik diet + kardio yapmadan kesinlikle karın bölgesini inceltemez bu icatlar boşuna üstelik bu aleti bel bölgenize taktığınız zaman abdominal bölgeyi kapatıyor derinin hava almasını engelleyerek deride ciddi solunum bozukluklarına yol açıyor hücreler enzimler işlevlerini yerine getiremiyorum :) biraz boğazınızı tutun biraz mekik ve birazda koşun bu iş tamamdır :)
  • Hevesiniz kırılacak biraz ama bölgesel zayıflama diye birşey yoktur bunlar ise para tuzağından ibarettir.

Biz canımızı dişimize takıp sabah akşam koşalım cardio yapalım bir gıdım yağ eritmek için siz bir kemerle oturduğunuz yerde işi bitirin bu durumda ya siz çok zeki yada biz enayi oluyoruz kusura bakmayın ama durum böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DIESEL_

Hevesiniz kırılacak biraz ama bölgesel zayıflama diye birşey yoktur bunlar ise para tuzağından ibarettir.

Biz canımızı dişimize takıp sabah akşam koşalım cardio yapalım bir gıdım yağ eritmek için siz bir kemerle oturduğunuz yerde işi bitirin bu durumda ya siz çok zeki yada biz enayi oluyoruz kusura bakmayın ama durum böyle

inş siz enayisinizidir çünkü bende benzer bişey kullanıyorum
    ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

quote:

Hevesiniz kırılacak biraz ama bölgesel zayıflama diye birşey yoktur bunlar ise para tuzağından ibarettir.

...

Evet benle beraber salonda,sokakta ter akıtan milyonlarca kişi enayi pc önünde süpürmen kemeriyle takılan sizler zekisiniz o halde cidden soruyorum psikolojik etkisi dışında ne yararı oldu o aletin.

• quote:

quote:

quote:

...

Evet benle beraber salonda,sokakta ter akıtan milyonlarca kişi enayi pc önünde süpürmen kemeriyle takılan sizler zekisiniz o halde cidden soruyorum psikolojik etkisi dışında ne yararı oldu o aletin.

şaka yaptım asabiyete gerek yok.
    diyetle birlikte yapınca yararı oluyor. ben + olarak dumble falanda çalışıyorum ama. alet wibroshape...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

...

şaka yaptım asabiyete gerek yok.
    diyetle birlikte yapınca yararı oluyor. ben + olarak dumble falanda çalışıyorum ama. alet wibroshape...

quote:

Bölgesel Yağ Yakımı konusundaki sorular ile çok sık karşılaşılıyor, peki bölgesel yağ yakımı var mı?

Öncelikle belirtilmesi gereken husus: bölgesel yağ yakımı denen birşey yoktur. Bu nedenle göbeğim erir mi şeklindeki bir soruya maalesef olumlu cevap veremiyorum. Her bünyenin yağları öncelikli olarak depoladığı alan değişiklik göstermektedir. dolayısı ile kimimiz kilo aldığında öncelikle göbeklenir, kimi bünyede ise bu fazla kilolar göbek, kalça, bacak ve kollara dağılır. Bu tamamen genetik kodunuza bağlı olarak belirlenmektedir ve bu konuda yapılabilecek birşey maalesef yoktur.

Fakat yapacağınız antreman ile karın kaslarını veya bel çevresindeki kasları (abdominallar) sıklaştırarak yağların sarkık görünümünü perdeleyebilirsiniz. Bunun için çakı hareketi, mekik, twist ve benzeri hareketleri kullanabilirsiniz. Aynı zamanda gelişmiş bir göğüs de dikkatleri göbekten uzaklaştıracaktır.

Piyasada göbek eriteceği söylenen katkı maddelerinin veya yöntemler ya bel çevresindeki ve karın kaslarını sıklaştırmakta veya terleme yolu ile bu bölgedeki su kaybına sebep olmaktadır. Fakat su kaybı ilerleyen zamanlarda kendisini telafi etmektedir. Fakat tekrar söylüyorum, bölgesel yağ yakımı yoktur.

En iyisi genel olarak vücuttaki fazla yağlardan kurtulmak ve abdominalları geliştirerek karın ve bel bölgesini sıklaştırmaktır.

• bu tür ürünler kişiden kişiye farklılık gösterir
    her insanda işe yaramayabilir
    memnun olan da var, olmayan da
  • bögleseli bilmem ama bu elektrik işi doğru küçükken ben pek şişman değildim buna benzer bi kemer vardı elektrikla çalışan onu taktım mesela taktım kullandım çıkardım karın kaslarım kasılı duruyodu yani elektrik vererek kasları kasıyor fakat bunu çok kullanmaya gerek yok yani kiloluysanız 30 kilo verdircek bi alet değil bu böyle bişey yok
  • 20 liraya satıyorlardı bunları zamanında...
  • http://www.cumapazarlama.com.tr/?urun-detay_211_AB_GYMNIC_ZAYIFLAMA_KEMERi.html

aha buldum hatta, aynı alet elektrik veriyor bu da...

ilk başlarda bunu da dünyanın parasına satıyorlardı da sonra millet ayıkınca böyle ele ayağa düştü...

ben de takmıştım bi ara garip bir duygu yaşatıyor insana...

• konuyu zaten açmıştık isteyen gerçek kullanıcı yorumlarını görmek için bizim konumuza gelebilir

buyrun BURADAN
  • mekik çekmek daha faydalı oluyor. mekik çekmekte zorlananlar mekik aletlerinden alabilirler.

böyle abudik gubidik şeylere para kaptırmayın bence.. hiç bişi yapmadan kas yapıyormuş
  • arkadaşlar FREE 4 e katılıyorum bunlar fuzuli para ben bunu alıp kullandım hiç bir faydasını görmedim kullandığım yerlerde morarma kan toplama filan oldu hem bu aleti savunanların çoğu (bu forum ve başka forumlarda) üyelikleri ban yemiş veya sadece 1 yada 5 msj yazmış sırf aleti savunmak için yani reklam için üye olmuş kişilerdir _DISEL_in dediği gibi onca spor yapan spor salonuna gidenler bunu akıl edemezlermiydi sanki! demekki bir bildikleri varki kullanmıyorlar hocaları tavsiye etmiyor sizsiz olun bu para tuzaklarına kanmayın ileyire dönük hastalıklarınız olabilir Yinede seçim sizin benden sölemesi paranızı boşa harcamayın
  • Bu tip aletler karın kaslarına yüzeyel elektrik vererek kasılma sağlarlar ve bu sayede kasın belli bir formada tutulması amaçlanır. Mekik çektiğiniz zaman karın kaslarının gerilme kuvvetine hiçbir zaman bu tip aletlerle ulşamazsınız. Çünkü elektrik kaslarda düzensiz kasılma yaratır. Vücudun elektriksel iletimi alternetif akım tarzında değil ,iyon değişimi ile sağlanan son derece kontrollü akımdır. Bu da kaslarınızı istediğiniz kadar istediğiniz süre kullanmanıza izin verir. Dışarıdan pilli şeylerle bunu sağlayamazsınız. Ancak formda kalmasına yardımcı olabilir.
  • arkadaşlar fiyatı her yerde çok yüksek bu ürünün bir tanıdık kendisi dış ticaretle uğraşıyor ve bu ürünü kargo dahil 79 TL'ye bırakıyor. incelemek isteyen aşağıdaki linkten bakabilir. Bu ürünün aynısı hemde
    http://nefiskampanya.com/abtronic-x2.html
  • teşekkürler arkadaşlar çok faydalı oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.