Şimdi Ara

AB, Suriye'nin doktorunu, bilim insanını, sanatçısını alırken bize uyuşturucu kaçakçısı kalmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AB, Suriye'nin doktorunu, bilim insanını, sanatçısını alırken bize uyuşturucu kaçakçısı kalmış

Ağırel: Mülteci akınında AB, Suriye'nin doktorunu, bilim insanını, sanatçısını alırken bize uyuşturucu kaçakçısı kalmış

Yeniçağ yazarı Murat Ağırel, Kolombiya'daki Buenaventura Limanı'nda 9 haziran 2020'de 5 ton kokain ele geçirildiğini hatırlatarak, bu olaya dair edindiği yeni bilgileri aktardı. Ağırel, "Yaşanan mülteci akınında Avrupa Birliği, Suriye'nin doktorunu, bilim insanını, sanatçısını alırken bize uyuşturucu kaçakçısı kalmış" dedi.

Yeniçağ gazetesi yazarı Murat Ağırel, 'Buzdağının görünen yüzü' başlığıyla yayımlanan yazısında son dönemde yaşanan uyuşturucu tartışmalarına farklı bir açıdan yaklaşmak istediğini söyledi.

200 milyar dolarlık bir pazarın söz konusu olduğunu belirten Ağırel, "Ne kadar büyük bir pastanın olduğunu görürsek; çatışmaların, mücadelelerin neden bu kadar şiddetli geçtiğini de az çok anlayabiliriz diye düşünüyorum" diye yazdı.

"Özellikle yasa dışı yollarla yapılan uyuşturucu ticaretinde söz konusu hayalimizde bile göremeyeceğimiz paralar söz konusu olunca suç çetelerinin, terör örgütlerinin uyuşturucu ile bağlantısının olmamasını beklemek fazla iyi niyet olur" ifadesini kullanan Ağırel, şöyle devam etti:

"Son dönemlerde yaşananlar neler getirecek hep beraber göreceğiz. Önceki yazımda Hatay Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü tarafından İskenderun Limanı'nda ele geçirilen 6 milyon 200 bin adet ve 1072 kilogram uyuşturucu hap operasyonu ile ilgili ulaştığım bilgileri yazmıştım. Söz konusu transit ticareti yapan firma Kırıkhan Vergi Dairesine kayıtlı Altın Atlar adlı firma. Sahibi ise Suriye/Hama uyruklu Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı Haşem Kaddur. Bu bilgiler burada dursun yeni ulaştığım bilgileri ise aktarayım.

Kolombiya'daki Buenaventura Limanı'nda 9 haziran 2020'de 5 ton kokain ele geçirilmişti. Bu kokainin İzmir Limanı'na geleceği ve alıcısının bir kimya firması olduğu bilgileri basında yer almıştı. Hatta öyle ki gelecek geminin Binali Yıldırım'ın ailesine ait olacağı bile ortaya atılmıştı. İnanmadığım bu iddiayı yine de kamunun haber alma hakkı adına Yıldırım'ın yakın çevresine sordum. Doğru olmadığını net bir şekilde aktardılar.

'Yine Suriye uyruklu biri ve yine uyuşturucu ticareti'

Gerçekler ise şöyle. 5 ton kokainin geleceği adres, İzmir Limanı değil Mersin Limanı. Bu kokainin alıcısı ise Tommy Gıda adlı bir firma. Bu firma 600 bin TL sermaye ile 2018 tarihinde Mersin/Akdeniz'de kurulu bir firma. Firmanın olduğu adrese de gidip kontrol ettim. Çalışan herhangi bir şirket yok. Firmaya adres gösterebilmek için bu şirketi kurmuşlar. Sahibi ise Suriye uyruklu Naser Tomeh. Bakın. Yine Suriye uyruklu biri ve yine uyuşturucu ticareti.

Yaşanan mülteci akınında Avrupa Birliği, Suriye'nin doktorunu, bilim insanını, sanatçısını alırken bize uyuşturucu kaçakçısı kalmış."

https://tr.sputniknews.com/turkiye/202105221044562864-agirel-multeci-akininda-ab-suriyenin-doktorunu-bilim-insanini-sanatcisini-alirken-bize-uyusturucu/

• Yok öyle bir şey. Bize hep şirket sahipleri geldi.

Öyle değil mi @Treth?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

Yok öyle bir şey. Bize hep şirket sahipleri geldi.

Öyle değil mi @Treth?

" İstisnalar kaideyi bozmaz " :)

İlla böyle çocukça atışma istiyorsan buyur al bende senin seviyene inebilirim gerektiğinde :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

" İstisnalar kaideyi bozmaz " :)

İlla böyle çocukça atışma istiyorsan buyur al bende senin seviyene inebilirim gerektiğinde :)

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

Alıntıları Göster

Nıye sataşıyorsunuz bana anlamıyorum kendi kendime muhaliflere muhalifim şurda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Nıye sataşıyorsunuz bana anlamıyorum kendi kendime muhaliflere muhalifim şurda.

Alıntıları Göster

Ben de muhaliflere muhaliflere muhalifim.

• Hamdolsun artık mütleci ayağına uyuşturucu kaçakçılarını da ülkemizde ağırlıyoruz. Ne güzel, ne güzel!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Suriyeden çıkacak bilim adamınında.

Ne bileyim

Bilim adamıda dokturuda kalsın.
    İstemem.

• Ben açık konusuyim doktor mühendis astronot her neyse kalifiye yada değil hiçbirini istemiyorum

• Aynı Avrupa birkaç 100 yıldan beri işe yarayacak Afrika'lıları alıp oyuncu şarkıcı basketçi futbolcu koşucu vs yapıyor

Bize de vasıfsızlar kalıyor
    Köşe başlarında saat satıyorlar

Şaşıracak bişey yok
    İlk defa olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4020D9D24 -- 23 Mayıs 2021; 23:27:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • by-ko kullanıcısına yanıt

Tabi tabi...

Hatta kendisi ümmetin emanetleridir diyerek 2-3 tanesini evinde ağırlıyor yıllardır...

• ..

• bizinkilerde öyle çünkü herkes kendisi gibi olani alir

• Hiçbirisini istemiyorum...
    Ülkemin sosyolojik ve ekonomik yapısı bunları kaldıramıyor anlayın artık...

• AKP'nin seçim vaatleri den biriydi Ortadoğu'ya geri dönecektik.

Şimdi bütün sehirlerimiz Ortadoğu ümmetin kalbinin attığı mekanlar... Gettolasma geri dönülmez bir hal aldı artık

Bir an önce Suriye'de barışı saglamali veya bunları Avrupa'ya sutlamaliyiz yoksa geleceğimiz iyice kararacak.

Bunların oy kullanmaya başladığını düşünürseniz ne demek istediğimi anlarsiniz. Selefi ve aşırı dinci terörizmi destekleyen partilerin türemesi sadece zaman meselesi...

• Buna çok takılma zaten bu bilinçli yapıldı bop için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.