Şimdi Ara

Aatrox (Yuh)[Son Deneyimler Eklendi] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
5.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu sefer cidden op eğer şuan pbede olduğu gibi oyuna gelirse nerflenene kadar girmeyin derim oyuna o derece op
  • tırt olacak
  • Shen, Malphite, Amumu, Hecarim, Elise ve Aatrox ban olacak sanırım. Elise'i kafamdan salladım başka instaban varsa eklesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Straight X Edge

Shen, Malphite, Amumu, Hecarim, Elise ve Aatrox ban olacak sanırım. Elise'i kafamdan salladım başka instaban varsa eklesin.

bu aralar pek onlar değilde
    amumu, blitz, zed, kha, elise, hecarim tarzında ban yapıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luaz.

quote:

Shen, Malphite, Amumu, Hecarim, Elise ve Aatrox ban olacak sanırım. Elise'i kafamdan salladım başka instaban varsa eklesin.

bu aralar pek onlar değilde
    amumu, blitz, zed, kha, elise, hecarim tarzında ban yapıyorlar.

Thresh,draven
  • quote:

Lİste iyi de araya bir Kassadin de sıkıştırmak gerekiyor. Adamlar basten buraya gelene kadar bir başlıyor ulti stacklemeye geliyr bi koyuyor, sanarsın Cho'gath ulti atmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Bilirkişi misin sen

Hem adam demon hunter tabi güçlü olacak. Warcraft 3te Illidan oynayın da op neymiş görün

@Ölmekten güldüm

Lissandra banlanıyor la gayet iyi durumda.

İyi durumda da pek tercih edilmiyor nerf'ten sonra niyeyse. Oynayan oynuyor her türlü.

Daha çıkmadan ağlanması iyiymiş ama. Vlad'i ne yapacağuk o zaman? OP'un önde gideni. Zaten ağlamalar yüzünden balanced olsa bile 1 - 2 haftada nerf'i yer oturur.

• pasifi ve w si çok dengesiz durumda. Pbe denerken furry si full ise %70 gibi bir canla kalkıyor yerden.

guardian angel + bloodthirster + warmog almış bir aaatroxu öldüremezsiniz. öldürmeniz için yaklaşık 10 saniye focus atmanız gerek . focus atmasanız da adc kadar damage vuruyor. çok dengesiz şuan bence.ç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

quote:

Bilirkişi misin sen

Hem adam demon hunter tabi güçlü olacak. Warcraft 3te Illidan oynayın da op neymiş görün

@Ölmekten güldüm

İyi durumda da pek tercih edilmiyor nerf'ten sonra niyeyse. Oynayan oynuyor her türlü.

Daha çıkmadan ağlanması iyiymiş ama. Vlad'i ne yapacağuk o zaman? OP'un önde gideni. Zaten ağlamalar yüzünden balanced olsa bile 1 - 2 haftada nerf'i yer oturur.

Bende pek görmüyorum ama high eloda, Kore serverında falan banlanıyormuş. Syndra gibi olacak, oynayanı az ama iyi oynayanı da hani... Bence şuan en op şampiyon Thresh. Adc'den fazla dmg vuran support olur mu yeaa qq

• quote:

quote:

quote:

Bilirkişi misin sen

@Ölmekten güldüm

Bende pek görmüyorum ama high eloda, Kore serverında falan banlanıyormuş. Syndra gibi olacak, oynayanı az ama iyi oynayanı da hani... Bence şuan en op şampiyon Thresh. Adc'den fazla dmg vuran support olur mu yeaa qq

Aynen. Artık nerf falan da almaz zaten Lissandra muhtemelen çünkü genele hitap etmedi, pek oynayanı kalmadı.

Aslında Thresh'i jungler olarak oynamak istiyorum içten içe. PBE'ye girdiğimde deneyeceğim bir ara. Mobility'si düşük fakat Q'su sayesinde rahat gank atabilir, W'suyla yanına çekebilir takım arkadaşlarını, ultisiyle birlikte bot lane'nin canına okuyabilir zaten gank'te. AP/Tank olarak kasılırsa ölümcül olur bence.

• Satis stratejisi diyorlar fakat bazi sampiyonlar ciktiklarinda rehabet gormedikleri icin buff bile aldilar. Bu Aat fazla dengesiz.

Slience yerse pasifi devreye girer mi ?
    Late gamede Jax bunu yiyebilir diye dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kru3gerBey

Daha gelmeden ağladınız la.

+1 arkadas daha destur hele bir gelsin de ondan sonra ağlayın...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bilirkişi misin sen

@Ölmekten güldüm

Aynen. Artık nerf falan da almaz zaten Lissandra muhtemelen çünkü genele hitap etmedi, pek oynayanı kalmadı.

Aslında Thresh'i jungler olarak oynamak istiyorum içten içe. PBE'ye girdiğimde deneyeceğim bir ara. Mobility'si düşük fakat Q'su sayesinde rahat gank atabilir, W'suyla yanına çekebilir takım arkadaşlarını, ultisiyle birlikte bot lane'nin canına okuyabilir zaten gank'te. AP/Tank olarak kasılırsa ölümcül olur bence.

Arkadaşlarımla oyuna girdiğimde yanıma Ap/Tank Thresh kullanabilen birini aldırıyorum kesin alıyoruz.Late de 3300+ can 500-600 AP olabiliyor.

• Riot her cikardigi yeni champin pasifini ga benzeri yapmaya basladi artik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kru3gerBey

Daha gelmeden ağladınız la.

+1
  • quote:

Bilirkişi misin sen

@Ölmekten güldüm

lisandra ulti op ! cc op harras op bence banlanması normal

ayrıca Illidan bundan daha beter ömrümü sömürdü resmen

• Perşembe son çıkış tarihi olacak dediler yine yok
  • nerf yicek
  • Nerf gelene kadar ELO kasarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

Nerf gelene kadar ELO kasarız.

İnsta ban olmayacağını düşündüren ne?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.