Şimdi Ara

Aatrox (Yuh)[Son Deneyimler Eklendi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
5.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

riotun satış taktığı olabilir.(ilk güçlü yapıp millete parayı gömüp aatrox u ölümüne nerflemek)

Tek kelime ile inanılmaz bir solo karakteri
    Adam kaçırmaz ama kaçmak için 1 e 1
    kan alan yeteneği ile korudoru terk etmek zorunda kalmıyor üstüne mana sorunuda yok.Saldırı hızı kasarsan cabası
    ayrıca ultisinden gelen extra menzil + saldırı hızı + kan alan yeteneği + rakiplerin kaçamaması için Q skili + Ölürsen diye pasif

Aatrox girdiğinde rankta direk engelleyeceklerim arasındadır.Fikrimi nasıl değerlendiriyorsunuz ?

EDİT(13:03)
    Evet arkadaşlar AAtrox teemoya karşı fazla etki yapamıyor.Pasife girdiği anda mantar bırakmanız şart.morellomikaon çıkmanız gerekiyor.Ayrıca lirandry'ın eziyeti çıktıktan sonra fazla bir etkisi kalmıyor karşınızda ama tflerde hala etkisi devam ediyor mümkün olduğunca rahatsız edin.

Olaf diyorlar olafı daha denemedim.Ama işe yara sanırım.
    Elise herzamanki gibi ona kök söktürüyor(Ne karıymış arkadaş)
    Jayce comboları iyi oturtturursanız rahatsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerçekbu -- 14 Haziran 2013; 13:07:22 >

• ben biliyordum böyle olacağını çok öncedende söyledim şimdide söylüyorum, artık aotrox gördünüzmü küfür edecek, karşı takımınızda olmamasını isteyeceksiniz aşırı gıcık bir hero pasif lifesteal knock, as ult herşeyiyle deli ediyor. alt f4 çekmek lazım ao geldiğinde. bir süre dayanacağız riot nerfleyene kadar.
  • Satışa mı çıktı noldu benim niye haberim yok
  • ben amumu banlıyom Kamqi aatrox useless xDé
  • Diamond olmam lazımdı gelsin de elo sömürelim az.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aatrox aldım az önce çelıncır oldum eyvallah qnq.
  • Daha gelmeden ağladınız la.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Liss gelmeden de böyle konular açılınıp durdu şimdi yüzüne bakılmıyor cd cd diye
  • Bilirkişi misin sen

Hem adam demon hunter tabi güçlü olacak. Warcraft 3te Illidan oynayın da op neymiş görün

@Ölmekten güldüm

Lissandra banlanıyor la gayet iyi durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sir balık -- 13 Haziran 2013; 0:46:41 >
  • kanatları falan op splash art ı nerflemeleri lazım.
  • Jax aldırtmayın illa!
  • Liss ne iyi oldu kimse bilmiyor gücünü.

• Lissandra bikere aramda geldi tır gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hadi canım

Liss ne iyi oldu kimse bilmiyor gücünü.

Lissandra gizli op değil, damage'i yetersiz olduğu halde nerflediler. Early'de adama heal mı verdim diye bakıyorum.
  • Bugün pbede denedim xin xhao tarzında bir hero gibi geldi.Mana kullanmaması,pasifi, lifesteal ve kaçma-yakalama mekanizması ile çok can yakacağa benziyor ilk kez bir hero çıkar çıkmaz alıcam galiba..
  • bide ne zaman geliceği belli olsa
  • ya beyler 8356ip var alsammi yoksa free olmasinimi beklesem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

Lissandra gizli op değil, damage'i yetersiz olduğu halde nerflediler. Early'de adama heal mı verdim diye bakıyorum.

Bu sıralar fazla oynamıyorum ama geçen gün karşıdaki lissi biraz feedlemişlerdi araya girince 600 apli zyra gibi vuruyordu mübarek.
  • her yeni şampiyon cıkarken op op deiyor 1 hafta sonra unutuluyor zacda op lisandrada op bütün yeni şampiyonlar op
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

Aman aman bir damage yok ama tanky ap kasinca oyun tasiyabiliyor.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.