Şimdi Ara

Aatrox ne durumda?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir zamanlar her oyunda gördüğüm heroyu göremiyorum bu aralar. Nerf felan mı yedi n'oldu?

Aatrox proları konuya bekleniyorsunuz.

• Haftanin champ oldugu zaman 7-8 oyun atmistim earlysi cok gucsuz olmus bence ama latede farm yapmissan hala ayni aatrox

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aatrox aynı Aatrox.Değişen bişey yok.Sadece popüler değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayati tehlikeyi atlattı. Sağlık durumu gayat iyi.

• Aldım az önce deniyim dedim, baya opi
  • bana ölü gibi geliyor hala yada ben oynayamıyorum item olarak ne alıyorsunuz siz? ve rünler?
  • Lanede e fulleyip tanky kastığın zaman takıma yararlı gibi ama bi trundle renekton shyvana gibi popüler değil
    Edit : Genelde mercur-botrk-randuin-spirit visage-banshee ve duruma göre bi ek item alıyorum malmortius veya başka bişey olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtkykc -- 10 Mart 2014; 10:09:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    La Darius hala en güçlü mü?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pasifi disinda cop.

• lanede fena değil ama tf lerde yeterli değil
  • Nerf yemiş galiba

• İş yapmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Kızlar Eklesin

bana ölü gibi geliyor hala yada ben oynayamıyorum item olarak ne alıyorsunuz siz? ve rünler?

Hydra Botrk Mercury Sunfire, GA felan kasıyordum geçen el, solotopta laneini domine edip takıma baya katkısı oluyor.

Jungle' da tabiri caizse çöp. Ormanı iyi temizliyor fakat gankleri sağlam olmuyor. Takıma yararlı olması için kasması lazım bir de.

Solotop viable
    Jungle çöp
  • Birzamanlar oyun tasidigim bir heroydu sonra oyundan koptum o arada da oynanmamaya baslanmis.

• Tanky git,al mid'e Yasuo arkadaşını bak bakalım diamond'a kadar çıkıyor musun,çıkmıyor musun.
  • Lanede her türlü iyi ama tf safhasında bitiyor ne kasılırsa kalılsın ölümüne 2 saniye diyorum

• Konuşamaz , sadece Whatsapp.
  • Atrox nerf yedi baya düştü.Kasması zorlaştı haliyle picklemek risk haline geldi.Nerf yiyen heroya çöp diyenlerden değilim bu oyunda nerf üstüne nerf yiyen Riven ve İrelia ile hala ranked giriyorum ama Atrox gerçekten risk.
  • Early'de pasifin yoksa koca bir hiçsin anca Late Game'de sıkıntı veriyor ama ADC'ler tarafından ölümüne kitelanıyorsun. Bu yüzden yetersiz kalıyor.
  • çok güzel sup oluyor. o son nerfi yemeseydi iyiydi jungleda.
  • Jungleda belki iş yaparda topda çöp

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.