Şimdi Ara

AATİF CHAHECHOUHE FENER'DE! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aatif Chahechouhe

AATİF CHAHECHOUHE FENER'DE!

1986 yılında Paris banliyösünde Faslı göçmen bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. Futbolu Paris sokaklarında oynamaya başlayan Chahechouhe RCF Paris kulübü tarafından keşfedildi. 2005 yılında profesyonel oldu.

2012-13 sezonunda Süper Lig kulüplerinden Sivasspor'a transfer oldu. Chahechouhe ilk sezonunda Süper Lig'de toplamda 28 kez 18 kişilik kadroda yer aldı. 26 kez ilk maça on birde başladı ve 2 kez de oyuna sonradan girdi. Bu maçlarda 6 gol atıp 6 da asist yapmayı başardı. Türkiye Kupası'nda da toplam da 10 kez kadroya giren Chahechouhe 9 kez ilk onbirde başladı, 1 kez oyuna sonradan girdi. Bu maçlarda 2 gol 2 asistle oynadı. Sezonu toplamda 38 maçta 8 gol 8 asistle bitirmiştir.

2012-13 sezonunda çok başarılı bir sezon geçiren Chahechouhe, 31 Lig maçında 17 gol atıp 8 de asist yaparak sezonu gol kralı olarak tamamladı. Türkiye Kupasında da 6 maçta forma giyip 3 de asist yaptı.

2014-2015 Chahechouhe 11 Şubat 2015'te Trabzonspor ile oynanan Türkiye Kupası Son 16 turu maçında Sivasspor formasıyla 100. resmi maçına çıktı. Uzatmalara giden maçın 120. dakikasında attığı golle takımının çeyrek finale çıkmasında önemli rol oynamıştır.

Sivasspor ile 4 sezonda 152 maça çıkan Aatif Chahechouhe 54 gole imza attı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Atıf ın iyi olması veya olmaması değil ki mesele. Vizyon.

Vizyon ne arar la bazaarda..
  • Sezon başı yapılanmasında ana kadroya yazılacak bir oyuncu değil.
    Alternatif olarak elde tutulabilir. Geleceği yok, muhtemelen son transferi. Bizden sonra ya PTT ye ya da memleketine dönüp futbolu bırakır.

Robben ve Feghouli derken nerelere geldik. Bu arada yıldız transfer neden yapılmadı diye kızmıyorum, 6 ay sonrasını planlayamayan basiretsiz yöneticilere kızıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

quote:

Orijinalden alıntı: The Schuey

quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Atıf ın iyi olması veya olmaması değil ki mesele. Vizyon.

3 yıllık 2.5 milyon euro garanti paraya anlaştı diyenler var 2 gün önce oyuncuları çok para istiyorlar diye taraftarın önüne at,para yok diye ağla sonra küme düşen takımın vasat oyuncusuna 3 yıllık 30 milyon TL bağla. Allah akıl fikir versin ne diyim bizim de sınavımız Aziz Yıldırım denilen lanetmiş.

1.2 yıllık

Valla vizyon diye dalga geciyoruz ama fiyat acisindan iyi bir transfer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    Vizyon demeye hakkın yok hacı, zamanında holmeni alırken weboyu alırken çok vizyonluydunuz da atıfı alırken mi vizyonsuz oldunuz :) Bu durum taraftarın transferi beğenmemesi ki adam daha kimi alsın ? van persie var fernandao var 3. sü de atıf olsun, zlatanı alacak hali yoktu ya :)
  • Hayaller robben hayatlar Atıf şeyşu

• AATİF CHAHECHOUHE FENER'DE!

Kızmayın

• aatıf kanat oyuncusu değilmi zaten. nani satılmayacak demektir bu.
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Benim var. Ben aldıkları adamları hiçbir zaman yere göğe sığdırmamak gibi bir şey yapmadım. Kaldı ki sırf almak için alınan adamlarla vizyon sahibi olunmuyor bunu yıllardır görüyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AXAPTA

Kızmayın

• leş transfer
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    futbolu bırakmayı düşünen adamın kararını bekliyolardı, bırakmasa onu da alacaklardı
    bu taraftarın çilesi bitmez
  • Volkan Sen etkisi yapabilir. Bence iyi transfer, UEFA kapiya dayanmisken cok bile.
  • Şu vizyon dediklerinin bi tanımını yapsalar ya çok merak ediyom. Avrupadan çaptan düşmüşlere milyonlar döküp kazıklanmak mı? Vizyoncuların biri çıkıp tanımlasın bekliyorum.

• Vizyonsuzlukta sınır tanımıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)

Sanki bana Barcelona senin 2-3 yıl önce ki halini de biliyoruz Olcay Şahan halen duruyor bizim sezer öztürk Bu sene delgado gibi cok vizyonlu isimler almıştınız değil mi?

yalnız olcay dediğin adamın her sene kafadan 10 gol 10 asist ortalaması var. iki çalım atmıyor diye bizim taraftar hariç herkes yerin dibine sokuyor. turnusol gibi bir şey bu adam :)

sezer ozturk, gokhan süzen, eneramo vb. hemen hemen tüm kötü transferler demiroren'den alınan enkaz sezonunda yapıldı. oguzhan ve olcay dahil

alexis rotasyon oyuncusu olarak 1 milyona alındı, rhodolfo sakatlandı ayağının tozuyla maça çıktı marcelo ile. marcelo tuttu bu adam tutmadı yapacak bir şey yok.

üstteki yazı yerine gomez, sosa, atiba, oguzhan, olcay, rhodolfo, kerim, töre, cenk yazabilirdim fakat senin aksine mantıklı argümanlar yazayım dedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: remiles01

quote:

Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)

Sanki bana Barcelona senin 2-3 yıl önce ki halini de biliyoruz Olcay Şahan halen duruyor bizim sezer öztürk Bu sene delgado gibi cok vizyonlu isimler almıştınız değil mi?

yalnız olcay dediğin adamın her sene kafadan 10 gol 10 asist ortalaması var. iki çalım atmıyor diye bizim taraftar hariç herkes yerin dibine sokuyor. turnusol gibi bir şey bu adam :)

sezer ozturk, gokhan süzen, eneramo vb. hemen hemen tüm kötü transferler demiroren'den alınan enkaz sezonunda yapıldı. oguzhan ve olcay dahil

alexis rotasyon oyuncusu olarak 1 milyona alındı, rhodolfo sakatlandı ayağının tozuyla maça çıktı marcelo ile. marcelo tuttu bu adam tutmadı yapacak bir şey yok.

üstteki yazı yerine gomez, sosa, atiba, oguzhan, olcay, rhodolfo, kerim, töre, cenk yazabilirdim fakat senin aksine mantıklı argümanlar yazayım dedim

Birader vizyon vizyon diyorsunuz da oturmuş bir vizyon mu var sizde bu sene 2-3 oyuncunun bireysel performansı ile şampiyon olmuşsun kendi oyuncun gomez bile takımın defansını kalecisini beğenmiyor takviye diyor sen tutmuş fenerin vizyonunu konuşuyorsun gecen sene yaz ayında nani gelemz rvp gelmez dediğinizi biliyoruz geldiğinde ne kadar korktuğunuzu da biliyoruz hani diyorsun ya tutmadı yapacak bir şey yok işte bizim de oyunculardan çok hocamız tutmadı Türkiyede öyle vizyon vizyon diye ötecek takım yok zamanında glatasaray konuşuyordu vizyon vizyon şuan teneke takip gönderdikleri burak yılmazı mumla arıyorlar boş yapmayın.

• Kullanmasını bilen için bence iyi transfer.

Ama bizde bu çapta bir hoca olmadığı geçen sene ispatlandı.

İnanılır gibi değil, bu sene ne kombine satılacak, ne stat dolacak.

Aziz Bey ve tayfası hikaye anlatıyor.

Maalesef bu yönetim kladığı sürece uçuruma hızla yuvarlanacağız...

Devletin içinden falan tanıdığı olan yok mu yahu, hayrına şu Yargıtay'daki dosya öne alınsın.

Milyonların akli dengesiyle oynanıyor burada...
  • https://mobile.twitter.com/sporxekstra/status/740927752535183360/video/1

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.