Bildirim
A95
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
ilk önce şunu söyleyeyim güzel makine ben hep onu almak istedim ama yurtdışı fiyatını görünce 
dım.burda 800 ytl amazonda 400 ytl ne yaparsın aslında bütün ürünler böyle.eğer yurtdışında varsa bi tanıdıgın sipariş et (ben öyle yaptım yaza gelecek inşallah
)
www.hepsiburada.com
http://www.aydinlarfoto.com/turkce/detay.asp?marka=17&urun_id=3789
şimdiden hayırlı olsun_____________________________ Change begets change
-
Arkadaşlar,a95 i amerikadan bir tanıdık vasıtası ile getirme şansı buldum ,tahminen 400 milyona falan gelecek. Türkiyede satış fiyatı 830 milyon civarında. Zaten Amerikaya gidersem ne var ne yok toplayacam ordan ucuz fiyata
Canon a75 i olan bi arkadaşım, a75in pilleri çok kısa sürede bitirdiğini söyledi bana . a95 modelindede böyle bir sorun varmı ? Ortalama kaç poz çekebilirim 4 tane 2100lük NiMH pil ile?
_____________________________ -
Ankara'daki tripodfoto oldukça uygun. Ben a85 imi oradan almıştım 2 hafta önce. www.tripodfoto.com
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIGH FIDELITY -- 20 Şubat 2005, 23:21:58 >_____________________________ Eğer nereye gittiğini bilmiyorsan, ne kadar hızlı gittiğinin bir önemi yoktur. Hızlanmak için yapacağın her şey, sadece daha çabuk kaybolmana neden olacaktır.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- en iyi yayık makinesi hangisi
- arçelik çamaşır makinesi sıkmaya geçmiyor resetleme nasıl yapılır
- mini çamaşır makinesi
- 30 metrekare parke fiyatı
- fakir halı yıkama makinesi neden su püskürtmüyor
- en iyi şarjlı matkap hangisi
- en iyi kettle markası
- en iyi tost makinesi
- merdiven çıkan robot süpürge
- xiaomi robot vacuum 5 pro
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler