Şimdi Ara

A95

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,Ankarada oturuyorum. Canon a95 almaya karar verdim. Elimde nakit para var. Bu makinayı ankarada uygun fiyata nerden bulabilirim?Yardımcı olursanız sevinirim ,makinayı bir hafta içinde almayı düşünüyorum.

---------->Z<----------
  • ilk önce şunu söyleyeyim güzel makine ben hep onu almak istedim ama yurtdışı fiyatını görünce dım.burda 800 ytl amazonda 400 ytl ne yaparsın aslında bütün ürünler böyle.eğer yurtdışında varsa bi tanıdıgın sipariş et (ben öyle yaptım yaza gelecek inşallah)
    www.hepsiburada.com
    http://www.aydinlarfoto.com/turkce/detay.asp?marka=17&urun_id=3789
    şimdiden hayırlı olsun

• Arkadaşlar,a95 i amerikadan bir tanıdık vasıtası ile getirme şansı buldum ,tahminen 400 milyona falan gelecek. Türkiyede satış fiyatı 830 milyon civarında. Zaten Amerikaya gidersem ne var ne yok toplayacam ordan ucuz fiyata Canon a75 i olan bi arkadaşım, a75in pilleri çok kısa sürede bitirdiğini söyledi bana . a95 modelindede böyle bir sorun varmı ? Ortalama kaç poz çekebilirim 4 tane 2100lük NiMH pil ile?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIGH FIDELITY -- 20 Şubat 2005, 23:21:58 >
    11 yıl önce açıldı
    Fujifilm FinePix S1500
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.