Şimdi Ara

A4tech webcam pk-635 ve pk7 ma sorunu çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar internet cafedeki bilgisayarlara format atıp yeni imaj attık fakat sp3 yükleyince webcam bir kaç defa çalıştıktan sonra veya bilgisayarlar bir kaç defa yeniden başladıktan sonra kameralar çalışmamaya başladı aygıt yöneticisinden kameralar tanıtılı web sitesinden yeni güncel driverlerinide indirip vista driver kurduk (xp driver pc kamera olarak tanıyor ve aygıt hatası veriyor)fakat bilgisayarımın içindeki a4tech web cam kameraya tıkladığımızda ekran gri gösteriyor 1 haftadan beri bu problemle uğraşıyorum ne yaptıysak olmadı daha önceden webcamlarla ilgili bir problem yoktu.5 bilgisayarda creative webcam kurulu ve yüklü ama bir sorun yok.

Not: deepfreeze'siz bilgisayarlara kurduğumuzda hiç bir hata vermiyor düzgün çalışıyor kameralar sizin anlayacağınız kameralarda değilde acaba sp3 demi bir sorun var ?

SİSTEM: İNTEL CORE2DUO 3.OO GHZ. ANAKART GIGABYTE G31M-S2L, 2 GB KİNGSTON RAM, 512 ATİ EKRAN KARTI DDR4, 500 GB HDD sata seagate, MICOROSFT WHELL MAUSE KLAVYE SET, THERMALTAKE KASA 400W PS, ASUS LCD MONİTÖR, A4TECH PK-635 VE PK7 WEBCAM,CREATİVE WEBCAM. işletim sistemi windows xp sp3

Cevap Yazanlara şimdiden teşekkür ederim.

sorun 30 şubatta çözülmüştür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 4 Temmuz 2009; 17:40:09 >

• hayati bey ben size telefonla ulaşmıştım bu sorunu çözdüğünüzü belirttiniz burdanda çözüm yolunu yazarsanız herkes yararlanıcaktır bu faydalı bilgiden şimdiden tşk ederim.
  • hocam sistemine kesinlikle a4tech hakkında ne program ne driver olsun tümünü kaldır kamera dahi tanıtılmamış olsun yeniden başladığında sürücü istesin sonra sana verdiğim linkteki dosyayı indir rar dan çıkar cd ye yazdır ve aygıt yöneticisinden cd ile driveri yükle setup ile yükleme yani driver istediğinde cd takılı olsun ve otomatik yüklensin el ile yükleme !

link : 04 TEMMUZ 2009 (indiren olmaz ise 45 gün sonra silinir)http://s2.dosya.tc/a4techduzeltmeeklentisi.rar.html
  • hocam çok saol indiriyorum dosyayı umarım sorun çözülür
  • hocam benim sorunum çözülmüştü patron kafayı yicekti yada tüm 19 kamerayı çöpe atcaktı ben o dertten kurtardım adamı yani klasımı konuşturdum ha birde yemek ısmarladı adam bana boş geçmedi yani bu emeğim
  • yalnız bende bu yöntemde olmadı sorun bence anakartla ilgili sizin kullandığınız anakartla aynı marka model anakart var bende acaba anakartla ilgili bişey yaptınız mı ?
  • abi senin pc de hala a4tech driver var vimicro cameramı yazıyor bilgisayarımda a4tech kameramı yazıyor ? vimicro kamera yazması lazım yada zc bi kodlu olması lazım ben kesin sonuca tüm driveri ve programları (a4tech) kaldırarak çözdüm. tam hata ne veriyor yazarmısın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    V-gear marka webcam sorunu.
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vimicro yazıyor devamındada zc li bişey yazıyor fakat görüntü yine aynı gri bende işe yaramadı yani.
  • pk-635 in birden fazla sürücüsü var ve sürücülerin birbiri ile alakası yok.
    a4tech sitesinde verilenlerde dahil buna
    aygıt yöneticisinden kameranın üzerinde sağ tık özellikler yapip ayrıntılar sekmesinden
    usb/vid ile başlayan satırı yazarsanız sürücü bulmak daha kolay olur.
  • driver konusunda sıkıntı yok vimicronun geliştirdiği bi program sayesinde bilgisayara takılı olan webcam in orjinal driverini bulup indirebilyorsunuz sorun bence driver ile ilgili bi sorun değil yarın aynı pc den bir tane daha alıcam ondada aynı problemi yaşarsam anakart distribütörü ile iletişime geçicem sorunun anakartta olduğunu düşünüyorum hala. sorun çözülürse buradan paylaşıcam.
  • Aynı webcam bende de var ve yüklüyemiorum,tanıtamıyorum aleti.Yardım ? :(
  • http://www.vimicro.com/english/product/PublicDriver/WIN/ZS0211_Setup_WHQL_080317.exe
    eski driveri ya tamamıyle kaldırmanız lazım yada format atıp sp3 yükleyip linkteki driveri yüklemeniz gerekiyor çözümünü üstteki mesajlarda yazmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

http://www.vimicro.com/english/product/PublicDriver/WIN/ZS0211_Setup_WHQL_080317.exe
    eski driveri ya tamamıyle kaldırmanız lazım yada format atıp sp3 yükleyip linkteki driveri yüklemeniz gerekiyor çözümünü üstteki mesajlarda yazmıştım.

Tamamı ile kaldırmanız için driver genius programı ile unisttal sekmesini tıklayarak o anda kamera takılı olsun ve o sekmeden sadece kamareyaı uninstall ediniz yeniden başlatın eğer bu exe programı da bir işe yaramassa klasörü gösterip yüklemeyi deneyin dahada olmadı exe ye sağ tıklayıp buraya çıkar (extarch here) deyin ve cd ye yazdırın sonra otomatik olarak yükleyin . el ile yüklemeyin yine tanımayacaktır yada hata verecektir ! ayrıca yaptığım anakart gigabyte bir anakarttı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.