Bildirim
A4 tech x7 Mouse Kablo Problemi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
çözümü bilen varsa yardımcı olursanız çok sevinirim _____________________________ ΛÐłЛŁΛЯ
SüŁΣΫMΛП & MЦSTΛFΛ -
o mousun kıvrımlı yerleri şuan temassızlık yapıyor arada ve en gerekli anda maouse devre dışı kalıyor çıldırıyorum :D yedek kablo lazım şuan bana varmı bozuk mouse u olan izmirde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ΛÐłЛŁΛЯ
SüŁΣΫMΛП & MЦSTΛFΛ -
Bu mouseden bende de vardı. Aynı sorunu ben de yaşıyordum. Hatta ben dahil çoğu forum sitesinde bu kablodan şikayet edeni gördüm sen de dahil
3-4 Bilgisayarcıya götürdüm yapamayız, kablosunu da anca bozuk bulursun değiştirirsin vs dediler sonra saldım attım çöpe_____________________________ Gaassaray değil Galatasaray! -
zamanında ben de açmıştım konu atayım yine de
https://forum.donanimhaber.com/a4tech-x7-tamir-ankara--122289079_____________________________ Gaassaray değil Galatasaray! -
selamlar cevap için teşekkürler çözümü buldum
aliexpresten kablo sipariş ettim gelir gelmez konu anlatımı açıp nasıl yapacağımı anlatacağım :)_____________________________ ΛÐłЛŁΛЯ
SüŁΣΫMΛП & MЦSTΛFΛ
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler