Bildirim
A4 TECH BLOODY B2100 Klavye mouse set almalımıyım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
güncel arkadaşlar _____________________________ -
bende bu seti almak istiyorum ve 1 haftadır araştırma yapiyorum.kendime en uygun olarak bu seti buldum.yanindaki mouse, bloody a9 modeli.klavyenin ışıkları resimlerdeki gibi yeşil değil, rengarenk ve bence bu çok daha hoş.
klavye üzerindeki ledler kapalı da dahil olmak 5 farklı ışık seviyesine sahip.yalnız ledler sadece wasd harflerini aydinlatiyorlar,yani gece wasd işikli gözüküyor diğer tuşlar alttan aydinlatmali olarak kaliyor ama bu hiçbir sorun teşkil etmiyor, çünkü tuşları rahatlıkla görebiliyorsun karanlikta. ayrıca fareninde üstünde rengarenk ışıklar var ve ikisi çok uyumlu oluyorlar.klavyenin su boşaltma kanalları mevcut.kaymayı önlemek için altında silikon ayaklar var.farede de metal ayaklar mevcut ve buda çok rahat hareket etmesini sağlıyor.farenin 3 farlı dpi ayarı var.seçtiğin dpi ayarına göre daha bi rengarenk oluyor.bu dpi ayarını bloody yazılımını yükleyerek 5 e çıkarabilirsin.ikisininde kablosu 1.8 m. zedelenmeyi önlemesi için sleeve benzeri sargıyla kaplı.benim klavye alırken dikkat ettiğim şeyler şunlardır:
-uzun backspace,shift ve boşluk tuşu
-geniş bir enter tuşu
bu setteki klavyeye baktığımızda bunların hepsini kapsıyor.ben bu set ile cm storm devastator arasında kalmıştım.ama cm storm içerisindeki fare çok çabuk bozuluyor diyorlardı ve klavye ledlerini kapatınca tuşlar gözükmüyormuş.bu duyumlar yüzünden bloody i tercih ettim.akakçeden arattığımda bizdehesapli isimli siteden kargo dahil olarak 128 tl gibi mükemmel bir fiyata buldum.fakat gel gör ki düm stokta olan set bugün yok.ama kafaya koydum bu seti alıcam.araştırmalarımın sonucunda sanada bunu şiddetle tavsiye ederim.şimdi ya o sitede stoğa girmesini bekliycem yada 10 lira daha vererek smallman sitesinden alicam.ama ALICAM.
şu anda mobildeyim akşam üzeri sana internetten ürünün gerçek görüntülerini atarım.hakketen çok hoş duruyor.eğer ışıkları dert edersen kapatarakta kullanabilirsin.dediğim gibi bunu almalısın dostum.
@BadLeader
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
aha bahsettiğim resimler bunlar;
ışıklı hali böyle;
bu da ışıksız hali
https://www.technopat.net/sosyal/eklenti/klavye-%C4%B1%C5%9F%C4%B1ks%C4%B1z-normal-jpg.89951/
bahsettiğim sadece wasd tuşlarının aydınlanması
https://www.technopat.net/sosyal/eklenti/klavye-%C4%B1%C5%9F%C4%B1k-jpg.89953/
karanlıkta mouse
https://www.technopat.net/sosyal/eklenti/mouseeee-jpg.89984/
bu fotoları şurdaki konudan aldım.arkadaş herşeyi çok güzel özetlemiş ztn bi bak
https://www.technopat.net/sosyal/konu/bloody-b2100-klavye-mouse-gamer-set-%C4%B0nceleme.228108/_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: XxmetrixX
aha bahsettiğim resimler bunlar;
ışıklı hali böyle;
bu da ışıksız hali
https://www.technopat.net/sosyal/eklenti/klavye-%C4%B1%C5%9F%C4%B1ks%C4%B1z-normal-jpg.89951/
bahsettiğim sadece wasd tuşlarının aydınlanması
https://www.technopat.net/sosyal/eklenti/klavye-%C4%B1%C5%9F%C4%B1k-jpg.89953/
karanlıkta mouse
https://www.technopat.net/sosyal/eklenti/mouseeee-jpg.89984/
bu fotoları şurdaki konudan aldım.arkadaş herşeyi çok güzel özetlemiş ztn bi bak
https://www.technopat.net/sosyal/konu/bloody-b2100-klavye-mouse-gamer-set-%C4%B0nceleme.228108/
çok güzelmiş be kardeş bu klavye set mousesini almak istiyorum birde maximum 50 tl'lik mousepad almak istiyorum ne önerirsiniz
Benim aklımda bu var Bloody B-070 ;http://www.sanalmarketim.com/bloody-b070-offense-armor-speed-largebuyuk-gaming-mouse-pad/p_53534/_____________________________
-
kardeşim ben mouse pad i şundan sipariş verdim bile
http://www.hepsiburada.com/bloody-b-081-medium-oyuncu-mouse-pad-pm-bs50757
kargo dahil 33 tl ye aldım.yarına elimde olur.senin gösterdiğinin boyutları çok büyük.o yüzden bana gelmez almadım onu._____________________________ -
quote:
kardeşim ben mouse pad i şundan sipariş verdim bile
http://www.hepsiburada.com/bloody-b-081-medium-oyuncu-mouse-pad-pm-bs50757
kargo dahil 33 tl ye aldım.yarına elimde olur.senin gösterdiğinin boyutları çok büyük.o yüzden bana gelmez almadım onu.
kardeş senin attığın linkle benim attığım link arasında ne fark var biri B-070 Modeli biri b-081 modeli ve b 70 modelinin tipi üstündeki figürler daha güzel geldi hangisini almalıyım sence_____________________________
-
Bana katilmayabilirsiniz ama bende 1 haftadir arastiriyorum.Bu paraya a4 tech almak mantiksiz.Logitech gibi bir marka dururken a4tech secmek hata olur.A4 tech dusuk fiyat en iyi performans urunleridir.Logitech ise dusuk fiyat cok cok iyi performansdir.
Bu paraya teknosada Logitech g105 100 TL
ve Logitech g300s dusunebilirsin medimarktta 75 TL
Toplam 175 TL
Hem klavye isikli hemde cok saglam ve uzun omurludur.Mauseda isikli ve cok saglam uzun omurlu bir settir.Tabi tercih sana kalmis.Mause git istersen bir yerde dene elin buyuk kalirsaki elin cok buyuk degilse rahatsiz olmazsin.Yanlis anlasilmasin A4tech guzel hatta bu sette fena degil ama daha saglam ve daha iyisi varken renkli bir isiklandirmaya kanacaginizi dusunmuyorum.
İstiyorsan mause g300de alabilirsin teknosada 60 Tl.Nerdeyse g300s ile ayni ve g300de garanti 3 yil.Tasarim disinda ve logo disinda ikisi arasinda fark yok.Mause secimini g302 secebilirsiniz.Teknosada 99 TL.Ha bide tuslari aydinlatmali ve gayet sade ve şık.Eminim cok rahat edersin.Ama ben ışık istemiyorum dersen g103 alabilirsin.Hemen hemen g105 ile aynidir.Bide g103te bileklik veriyorlar klavyeye baglanan.G103 medimarktta 75 TL.G105te Sadece ihitiyaç olan bölgeye yani
karakterlerin arkasından ışıklandırıldığı için
gözü yorması da söz konusu değil.
mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=55029678&p=1#55029678
mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=77523645&p=1#77523645
mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=56633357&p=1#56633357
https://www.technopat.net/sosyal/konu/logitech-g105-gaming-klavye-ve-logitech-g300-gaming-mouse-incelemesi.40944/
Buralari bir incele istersen.Bide soyle bir sey var a4tech setinin tum ozelliklerini kullanabilmek icin belli bir ucreti gozden cikarman gerek vede bu cok sacma forumlarda herkes bundan sikayet ediyor.Ama alanlar yediremedigi icin zaten gerek yoktu falan diyor ama hem klavye al hemde tam faydalanama.Ne anlamai kaldi o zaman.Kesinlikle logitech.Bende yillardir logitech kullandim.Uzun yillar kullandim.Hic kafana takma.G105 ve g302 al teknosadan gec :-).Mause seciminde g300de secebilirsin.Gidip dene hangisi iyi olursa ondan al.yardimci olsuysam ne mutlu bana :-)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
kardeşim senin önerdiğin set en az 160 tl ediyor.bende biliyorum logi nin daha uzun ömürlü olduğunu fakat bütçe sıkıntısı var işte.ama arkadaş alabilir mesela max 200 tl var demiş.beğenirse bencede onu alsın.fakat dediğim gibi ben alamam.o yüzden verdim b2100 siparişini.kendinde söylemişsin a4 f/p diye. hakketen de öyle.o yüzden aldım hocam. _____________________________ -
ya tamam kardeş attığın mousede klavyede güzel g105 ve g300s gayet güzel ama almışken şık gösterişli birşeyde almak istiyorum ayriyetten g300s'te tuşlar sağ ve sol üst tarafta benim elim onlara çarpar hep yani ne yapacağımı bilemedim şaşırdım şimdi doğrusu bütçem maksimum 200 tl benim öyle macroyla felan fazla işim olmaz zaten anlamam yapılmasından filanda benim için çok uzun süre dayansın sağlam ve şık olsun oyunlarda da biraz faydasını göreyim yeter _____________________________ -
Seçim senin ikiside iyi markalar.İkisindede pişman olmazsın.Benimde şuan klavyem a4tech mause logitech ve ikiside maşallah.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: quatrox
Seçim senin ikiside iyi markalar.İkisindede pişman olmazsın.Benimde şuan klavyem a4tech mause logitech ve ikiside maşallah.
ya kardeş sen öyle deyince aklım çok karıştı ya ve ben bu a4tech mouse klavyenin o ücretli programının crackını aradım ama bulamadım bunu ücretsiz nasıl elde edebilirim lütfen anlatırmısın_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: BadLeader
quote:
ya kardeş sen öyle deyince aklım çok karıştı ya ve ben bu a4tech mouse klavyenin o ücretli programının crackını aradım ama bulamadım bunu ücretsiz nasıl elde edebilirim lütfen anlatırmısın
Kardeşim sakin ol ve aklın karışmasın :D
Şimdi yakınındaki en yakın teknoloji mağazasına gidiyorsun.Kendine önceden bir liste oluşturuyorsun.Bu listedeki ürünlerin teşhir ürünlerini alıp deniyorsun eline oturuyormu falan.Hangisi daha yakın geliyorsa o parçaları al.Yazılım işinde ise hangi markanın ürününü aldıysan onun sitesinden programını indir.A4 rech paralı ama bildiğim kadarıyla 5 özellik var sonuncusu 10 dolarmı ne arkadaşım diyordu geri kalan özellikleri iyi diyordu için rahat olsun.Karar senin kolay gelsin.Ben olsam g105+a4 f5 vtrack mause alırdım.Makro yapıyorsan ve elin küçük farelere alışkınsan moba tarzı oyunlar oynuyorsan g300 veya g300s al._____________________________
-
quote:
quote:
ya kardeş sen öyle deyince aklım çok karıştı ya ve ben bu a4tech mouse klavyenin o ücretli programının crackını aradım ama bulamadım bunu ücretsiz nasıl elde edebilirim lütfen anlatırmısın
ben siparişi verdim bilginize hocam.pazartesi yahut salı gelir.Cumartesi vermiştim.n11 de 137 tl ye aldım.ve mouse padde 2 gün önce ulaştı elime.hakketen kalite kokuyor.kir tutmuyor.Renkleri çok canlı.Etrafına overlok çekmişer yıpranmasın diye .Sana mouse padde
önerim...
Eğer benim gibi yüksek dpi kullanıyorsan ufak olan Medium boyutunu al.Eğer düşük dpi kullanıyorsan large buyutunu al. b-07x ve b-08x serilerindeki tek fark üzerlerindeki resimlerdir. ben b-081 aldım resmi daha sade ve hoş bence.boyutu bana gayet ideal geldi._____________________________
-
quote:
quote:
quote:
ben siparişi verdim bilginize hocam.pazartesi yahut salı gelir.Cumartesi vermiştim.n11 de 137 tl ye aldım.ve mouse padde 2 gün önce ulaştı elime.hakketen kalite kokuyor.kir tutmuyor.Renkleri çok canlı.Etrafına overlok çekmişer yıpranmasın diye .Sana mouse padde
önerim...
Eğer benim gibi yüksek dpi kullanıyorsan ufak olan Medium boyutunu al.Eğer düşük dpi kullanıyorsan large buyutunu al. b-07x ve b-08x serilerindeki tek fark üzerlerindeki resimlerdir. ben b-081 aldım resmi daha sade ve hoş bence.boyutu bana gayet ideal geldi.
Kardeş işte bende senin gibi bu bloody b2100 den almak istiyorum fakat biraz pahalı geliyor kurban bayramını bekliyorum ve bütün özellikleri için crackleme yapıcam muhtemelen çünkü bunu aldıktan sonra daha param kalmaz 30 tlde veremem üstüne. ve sence bu site güvenilirmidir burdan almalımıyımhttp://www.smallman.com.tr/Urun/Detay/13899_____________________________
-
bence alma. klavye ve maus Logitech dışında önermem. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: jenn86
bence alma. klavye ve maus Logitech dışında önermem.
Yok artık... Razer yahut Steelseries de mi önermezsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
quote:
quote:
quote:
önerim...
Eğer benim gibi yüksek dpi kullanıyorsan ufak olan Medium boyutunu al.Eğer düşük dpi kullanıyorsan large buyutunu al. b-07x ve b-08x serilerindeki tek fark üzerlerindeki resimlerdir. ben b-081 aldım resmi daha sade ve hoş bence.boyutu bana gayet ideal geldi.
Kardeş işte bende senin gibi bu bloody b2100 den almak istiyorum fakat biraz pahalı geliyor kurban bayramını bekliyorum ve bütün özellikleri için crackleme yapıcam muhtemelen çünkü bunu aldıktan sonra daha param kalmaz 30 tlde veremem üstüne. ve sence bu site güvenilirmidir burdan almalımıyımhttp://www.smallman.com.tr/Urun/Detay/13899
Akakçe de o site için güzel kullanıcı yorumları var.sıkıntı cıkmamış yani.
Ama tavsiyem daha bilindik sitelerden alışveriş yap.yinede karar senin.ben n11 den aldım 137 tl.hem o sitede Q Tr diye bi ibare yok.sadece Q klavye yazmışlar.ing klavye gelme ihtimali de var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahin-689 -- 10 Ağustos 2015; 11:19:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: sahin-689
quote:
quote:
quote:
quote:
önerim...
Kardeş işte bende senin gibi bu bloody b2100 den almak istiyorum fakat biraz pahalı geliyor kurban bayramını bekliyorum ve bütün özellikleri için crackleme yapıcam muhtemelen çünkü bunu aldıktan sonra daha param kalmaz 30 tlde veremem üstüne. ve sence bu site güvenilirmidir burdan almalımıyımhttp://www.smallman.com.tr/Urun/Detay/13899
Akakçe de o site için güzel kullanıcı yorumları var.sıkıntı cıkmamış yani.
Ama tavsiyem daha bilindik sitelerden alışveriş yap.yinede karar senin.ben n11 den aldım 137 tl.hem o sitede Q Tr diye bi ibare yok.sadece Q klavye yazmışlar.ing klavye gelme ihtimali de var
kardeş sen o kendi aldığın yerin linkini atarmısın_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: jenn86
bence alma. klavye ve maus Logitech dışında önermem.
niye kardeş detaylıca açıklarmısın ve neden a4 tech bloody b2100 almayayım ki ?_____________________________
Benzer içerikler
- vxe r1 software
- mchose g75 pro
- klavye makro atama
- gamepad önerisi
- klavye tab tuşu
- insert tuşu
- laptop klavye ışığı açma
- mouse hz test
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler