Şimdi Ara

A4 Tech Bloody V7 Vs Logitech g300 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • g300 bi yıl kullandım sağ click bozuldu.
  • kendimi bozuldu yoksa benim gibimi bozdunuz

ben m705 in click lerin içini aççayım derken küçük bi parçasını kırmıştım sonra güzel tıklamamaya başlamıştı
  • ikisinide kullandım ben ve bloody v7 multi core yazılımını kullanmak için para ödemen gerekiyor ama logitechte böyle bi şey söz konusu değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dead -- 1 Eylül 2014; 19:03:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FJieQuen.RAA

kendimi bozuldu yoksa benim gibimi bozdunuz

ben m705 in click lerin içini aççayım derken küçük bi parçasını kırmıştım sonra güzel tıklamamaya başlamıştı

Kendiliğinden bozuldu.
  • bloody v7 makro programı crack yapılabiliyor haberiniz olsun
  • LOL İçin alcaksan G300 al yok ben arada FPS de oynarım dersen Bloodynin Fps ayarları çok işe yarıyor ben kullanıyorum gözle görülür bir fark var aim alma kolaylığında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chequx

ikisinide kullandım ben ve bloody v7 multi core yazılımını kullanmak için para ödemen gerekiyor ama logitechte böyle bi şey söz konusu değil

ben en fazla tek tuş kullanırım zhonya aktifi için.içinde ücretsiz olan bölümde varmış programda bana yeterli olmazmı

farenin kayması bakımından oyun için hangisi uygun sizce.veya ikisi arasında önereceğiniz nedir
  • G300 kullandınız mı pekı

lol için alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FJieQuen.RAA -- 1 Eylül 2014; 19:38:38 >
  • FJieQuen.RAA kullanıcısına yanıt
    bence g300 al, bloody seriside iyidir ama özellikli olarak fps mauseu dur
  • deathadder 3500dpi left hand edition
    G300 kullanmadım fakat Logitech mouseların kalitesini biliyorum.Lol için alcaksanız tavsiyem g300 almanız, bloodynin makro ayarlarının paralı olması insanın canını sıkıyor o da var
  • teşekürler sizde bloody var mı pekı
  • quote:

Orijinalden alıntı: FJieQuen.RAA

teşekürler sizde bloody var mı pekı

g300 tek geçerim yazılımsal olarak desteği çok güzel makroyu falan ayarlamak çok basit kısaca g300 al :D
  • g300 kullanıyorum , lol için özellikle ayarlayabileceğin makro gerekmez pek sanırım ama güzel mouse.
  • Bir dönem G300 kullanmıştım memnun kalırsın.
  • bloody r8 kullanıyorum kablosuz ve bataryalı. pil falan değil. gayet güzel ele güzel oturuyor. ha bu arada makro ayarları paralı falan diyolar. biraz araştırırsan makro ayarını açabilirsin belleş. ben dedava kullanıyorum core3/4 açık bende. neyse tavsiye ediyorum kısacası
    Evet var kullanıyorum,gayet memnunum özellikle CS:go oynarken faydasını görüyorum,LOL oynarken de ihtiyacımı karşılıyor makro kullanmıyorum zaten bi Alistar veya Lee Sin oynarken yardımcı oluyor onun dışında pek etkisi yok.Tip olarak da Bloody G300'e göre çok daha güzel duruyor bence onu da eklemek istedim.Arkadaşlar da söylemiş Makro ayarlarını açabiliyorsun internetten kolay bulunuyor crack'i
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.