Şimdi Ara

A4 Tech Bloody V7 Vs Logitech g300

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ikisini de kullanmış olan arkadaşlar var mı ?

solağım fakat sağ elimle fare kullanıyorum 15yıldır

şuanki fare m185

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FJieQuen.RAA -- 1 Eylül 2014; 15:32:08 >

• Sorun olarak bakarsın v5 ve v7 kullanıcıların sorun yasadıgı duymustum lakin g300 nazaran daha saglam gibi duruyor ve logitech'in tr garantisinde bir sıkıntı yasamazsın emin ol .
  • G300 benim elime daha rahat oturuyor ,daha hoş bence
  • G300 tek gecerim bende var muhtesem bir şey ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G300 kullanıyorum bloody v7 makro ayarları paralıymış galiba öyle birşey vardı
  • Daha önce logitech v3 olanını kullanmıştım. Onu kardeşime verip kendime g300 aldım. 1 ay sonra oyun sırasında kapı çaldı, koşup hemen kapıyı açıp oyuna döneyim derken kablo ayağıma takıldı ve mouse usb sinin demir kısmı ayrılarak bilgisayarın içinde kaldı. Neyse daha sonra Logitech'e bakan genel servisi aradım (Penta Teknoloji), gönderin bakalım dediler. 10TL kargo parası vererek servise gönderdim. (İstanbul içindeysen ya PERPA'ya ayaklarına götürmek zorundasın ya da kargo parasını sen karşılamak zorundasın. Aksi taktirde ürünü kabul etmeyeceklerini üstüne basa basa söylediler.) 2 hafta sonra ürünü hiç bişi yapmadan geri gönderdiler ve garanti dışı bıraktılar. Bende daha önce Logitech e mail atmıştım durumumla ilgili tekrar bi mail attım. Sonra Logitech destekteki yetkili Türk abimiz sağolsun sorgusuz sualsiz müşteri memnuniyeti adına yurtdışından yeni bir mouse gönderdiler 2 gün içinde.

Özetle; Logitech'in servis kalitesi iyi gerçekten çok iyi fakat Türkiye'deki firmalar her zamanki gibi kendi insanını aptal yerine koyma budalaymışçasına davranma eğiliminde oldukları için Penta Teknolojiden de iyi bir servis kalitesi beklemeyin. Kafasına göre iş yapan insanın sinir kat sayılarını bir anda arttıran aptal bi firmadan öte değil çünkü.

Ek olarak ikisi arasında tercihimi Logitech'ten yana kullandım.

• G300 OP
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    a4 Tech x7 Mause Sorun !
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • g300 hem sağlak hem solaklar için daha rahat programlaması var makro vs. v7 ise çok karmaşık bir programlaması var makroları paralı malzeme kalitesi en dandik a4 techtir logitech her türlü geçer
  • Tabii ki g300. Kullanıyorum ve tek kelimeyle; LEGENDARY
  • up
  • G300 kullaniyorum ve memnumum herkese tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konigsrasse

G300 kullanıyorum bloody v7 makro ayarları paralıymış galiba öyle birşey vardı

Arkadaşımda vardı o model,o da paralı olduğunu söylemişti.
  • bloody serisi daha güzel duruyo bence, bu aralar bakıyorum bende ama thermaltake e kayabilirim. diğerini de kullanmadım bu arada, ben logitech m185 kullanıyorum :D
  • v3.5 kullanıyorum ben çok memnunum
  • g300 tabii ki
    hem bloodynin macroları paralı hemde sadece fps oyuncuları için yapılmıştır bloody ve ayrıca bazı mouseların görünümünü razer dan çalmışlar.http://www.exa.com.tr/images/product/3_MOSA4T5000000010.jpg bloody t5 multi core
    http://assets.razerzone.com/eeimages/products/13639/ouroboros-dock.png razer ouroboros mouse

• quote:

Orijinalden alıntı: 34

bloody serisi daha güzel duruyo bence, bu aralar bakıyorum bende ama thermaltake e kayabilirim. diğerini de kullanmadım bu arada, ben logitech m185 kullanıyorum :D

derdimiz aynı kardeş m185 kullanıyorum...sanki arada kontrolü kaybediyomuş gibi hissediyorum elimin içinde kayıyor gibi.pskolojikmi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FJieQuen.RAA -- 1 Eylül 2014; 15:28:43 >
  • G300 iyi hoşta çabuk kirleniyor ben sırf bu yüzden değiştirmeyi düşünüyorum.
  • Ben de eskiden a4 tech kullanıyordum ama 6 aya kalmadan mouse cortu çekti Şuan tt kullanıyorum 2 seneye yakın oldu daha hiçbir şeysi yok
  • FJieQuen.RAA kullanıcısına yanıt
    normal laptop kullanım mouse'u yani oyun için falan hiçbir artısı yok eksisi var :)

dediklerin doğrudur bendede oluyor: kontrol kaybı, düşük hassasiyet ve tepki süresi vs. sonra niye silver :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: touristnerd

Ben de eskiden a4 tech kullanıyordum ama 6 aya kalmadan mouse cortu çekti Şuan tt kullanıyorum 2 seneye yakın oldu daha hiçbir şeysi yok

hangi model a4 tech di
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.