Şimdi Ara

A4 kağıdına elle ASCII(0-127) tablosu çizmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu dönem algoritma dersimiz var hoca ödev verdi final sınavına %40 etki edecek yapılan ödevler,geçen hafta ödev verdi ASCII tablosunu elle A4 kağıdına tükenmez mavi kalem ile çizeceksiniz dedi. Şimdi çizmeye başladım ama A4 kağıdına boydan boya 0-127 arası sığmıyor anca 50 tane falan sığıyor.

http://tr.wikipedia.org/wiki/ASCII_tablosu tablo bu arkadaşlar ne yapayım ne önerirsiniz 127 e kadar A4 kağıdına yazmam lazım ama boydan boya sığmıyor kutular ?

• yazdırıp sonra üzerinden geçsen
  • Sığmaz.
  • Böyle odun algoritma hocası ne duydum ne de işittim. Dengesiz herifin verdiği ödeve bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Mechanic

yazdırıp sonra üzerinden geçsen

Hocam Microsoft Word de kabul etmiyor,A4 kağıdına max 0-45 arası sütun koyabiliyosun olmuyor.
  • hocaya sor bi sığmıyor diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

hocaya sor bi sığmıyor diye

Sadece cuma günleri geliyor okula zaten o gün bize dersi var ödev o gün verilmek zorunda :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamil611

quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

hocaya sor bi sığmıyor diye

Sadece cuma günleri geliyor okula zaten o gün bize dersi var ödev o gün verilmek zorunda :)

1,16015625 mm düşüyor kod başına allah yardımcın olsun
  • Belki a3 demiştir hocam

• hocanıza öğretmenlikten zerre anlamadığını, ödev kavramının "şu hedeyi şu hödöye kopyala" mantığıyla uzaktan yakından alakası olmaması gerektiğini söyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocana karalayıp ver zaten okuyamaz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Mechanic

yazdırıp sonra üzerinden geçsen

Hocam Microsoft Word de kabul etmiyor,A4 kağıdına max 0-45 arası sütun koyabiliyosun olmuyor.

Excel?

• Hoca çok güzel ödev vermiş .
    Bu ödev sayesinde algoritmik yapılı yazıcının , Ascıı tablosunu yazdırmasının çelişkili ve paradokslu yolculuğuna dikkat çekmiş olabilir.
  • Tek bir tane a4 kağıdına yazmak zorunda olduğuna emin misin?

• ASCII tablosunu algoritmaya nasil bagladi onu anlamadim ben

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar bu dönem algoritma dersimiz var hoca ödev verdi final sınavına %40 etki edecek yapılan ödevler,geçen hafta ödev verdi ASCII tablosunu elle A4 kağıdına tükenmez mavi kalem ile çizeceksiniz dedi. Şimdi çizmeye başladım ama A4 kağıdına boydan boya 0-127 arası sığmıyor anca 50 tane falan sığıyor.

http://tr.wikipedia.org/wiki/ASCII_tablosu tablo bu arkadaşlar ne yapayım ne önerirsiniz 127 e kadar A4 kağıdına yazmam lazım ama boydan boya sığmıyor kutular ?

Birader bu ameleliğin algoritma dersi ile ne alakası var merak ettim 2. si ascii yi nerde kullanacaksınız konu iiçeriği ne

• İlla tek sayfaya mı olacakmış ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bentham -- 4 Mart 2014; 22:17:35 >
  • Tek sayfaya sığdırmasan olmuyo muymuş? Tek sayfa dememiştir hoca herhalde.
  • http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/dd/ASCII-Table.svg

bu tarz bişey dene istersen. yazıcıdan çıkartıp, aynı sayfa düzeninde yazmaya çalışırsın rahat olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonhanımNaber -- 4 Mart 2014; 22:27:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

quote:

Arkadaşlar bu dönem algoritma dersimiz var hoca ödev verdi final sınavına %40 etki edecek yapılan ödevler,geçen hafta ödev verdi ASCII tablosunu elle A4 kağıdına tükenmez mavi kalem ile çizeceksiniz dedi. Şimdi çizmeye başladım ama A4 kağıdına boydan boya 0-127 arası sığmıyor anca 50 tane falan sığıyor.

Birader bu ameleliğin algoritma dersi ile ne alakası var merak ettim 2. si ascii yi nerde kullanacaksınız konu iiçeriği ne

Valla hocam hiç bilmiyorum,makine bölümü öğrencisiyim hayatım da ilk defa algoritma dersi görüyorum dersten geçmeye bakıyorum sadece :)

@Roronoa-Zoro
    Eyvallah hocam bak bu olabilir yarın bi çıktı alayım bu tablodaki gibi sığabilir,teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.